Konečne Vianoce, ktoré si budete pamätať navždy

Konečne Vianoce, ktoré si budete pamätať navždy

S blížiacou sa zimnou sezónou sa nejeden z vás rozhodne zadovážiť si novú foto techniku, aby čo najvernejšie zachytil neopakovateľné vianočné príbehy nech ich budete tráviť kdekoľvek vo svete alebo doma. Vďaka Zimnému cashbacku Canon nielen ušetríte aj niekoľko stoviek eur, ale zároveň si zvečníte tieto neopakovateľné chvíle v kruhu najbližších. Vybrať si môžete z troch zrkadloviek, dvoch bezzrkadloviek, dvadsiatich objektívov a jedného kompaktu, s ktorými nasnímate kúzelné momenty v tej najlepšej kvalite. Akcia potrvá až do 31.1.2020.

Svoje miesto v Zimnom cashbacku má aj bezzrkadlovka Canon EOS M50, ktorá sa pýši snímačom veľkosti digitálnej zrkadlovky a neuveriteľným výpočtovým výkonom. Táto kombinácia vám dáva priestor robiť neuveriteľné fotografie a natáčať videá v kvalite 4K, a to aj za zlého svetla. Vďaka otočnému dotykovému displeju, technológiou pre zaostrovanie dotykom alebo veľkému elektronickému hľadáčiku bude zachytávanie nielen vianočných príbehov hračkou. Okrem aktuálneho cashbacku vo výške 70 €, ktorý si môžete pri kúpe bezzrkadlovky EOS M50 uplatniť, si ju teraz môžete vyskúšať a výhodne zakúpiť v exkluzívnom cestovateľskom sete vďaka spolupráci CEWE a BUBO.

Druhým zástupcom bezzrkadlových fotoaparátov v Zimnom cashbacku je plnoformátová bezzrkadlovka Canon EOS RP – malá, ľahká, intuitívna a pripravená podať vždy špičkový výkon, nech ste kdekoľvek. Disponuje obrovským kreatívnym potenciálom vďaka bajonetu RF. Jeho široký priemer, vysoká rýchlosť komunikácie a krátke zadné ostrenie predstavujú ideálny východiskový bod pre váš budúci plnoformátový systém. Pri jej kúpe ušetríte až 150 €. Ak sa ale rozhodnete zadovážiť si ju spolu s niektorým z piatich objektívov RF, tak si môžete uplatniť ďalší cashback od 55 € až do 250 €.

Foto: Veronika Hulíková — BUBO

Zúfať nemusia ani vyznávači klasických zrkadloviek. Tú svoju si nájdu všetky kategórie fotografov. Začiatočníci by mali určite siahnuť po najľahšej zrkadlovke na svete Canon EOS 250D. Tá ponúkne jednoduché snímanie, ktoré vám v kombinácii so sprievodcom a režimom Creative Assist pomôžu objaviť vašu tvorivosť. Učte sa za chodu novým technikám a zároveň si užívajte spoločné chvíle. Teraz jej kúpou ušetríte 50 €.

Pre mierne pokročilých fotografov je určená rokmi overená zrkadlovka Canon EOS 77D. Tá vám dá priestor, aby ste prejavili svoju osobnosť a štýl. Výsledky fotografovania s ňou budete mať vo svojich rukách vďaka kontrole nad umeleckou stránkou a výnimočnému výkonu, ktorý zabezpečuje 24,2-megapixelový snímač CMOS a procesor DIGIC 7. No a koľko pri jej kúpe ušetríte? Rovných 100 €.

Nezáleží kde cestujete a či ste začiatočník, hobby fotograf alebo začínajúci profík. Vyberie si každý!

Posledným zástupcom zrkadlových fotoaparátov je Canon EOS 6D Mark II, ktorý je bránou do sveta plnoformátových zrkadloviek. Vitajte vo svete, v ktorom budete vnímať každú výzvu ako nový a ambiciózny projekt. So 6Déčkou vás nezastaví ani nepriaznivé počasie, keďže disponuje ochrannými tesneniami proti prachu a vlhkosti. Tým najdôležitejším je ale plnoformátové srdce, ktoré vám na dlani ponúkne úplne nové rozmery fotografie – nízku hĺbku ostrosti, neuveriteľnú rýchlosť snímania až 6,5 sn./s. a pôsobivé živé farby. Ak sa rozhodnete ísť touto cestou, tak to určite nikdy neoľutujete a zároveň ušetríte 100 €.

V prípade, že chcete rozšíriť svoju zbierku objektívov EF, tak ste si nemohli vybrať lepšiu chvíľu. V Zimnom cashbacku ich je hneď 14, a to od tých s pevným ohniskom cez širokáče až po zoomové objektívy a nechýba ani jeden špeciálny tilt-shiftový objektív TS-E 17mm f/4L. Podľa vášho výberu si môžete uplatniť cashback od 50 € až do 300 €.

V rámci Zimného cashbacku nájdete aj univerzálny kompakt PowerShot G7X Mark II s bezdrôtovým pripojením a veľkým snímačom. Tí, ktorí hľadajú tvorivé možnosti digitálnej zrkadlovky v kompaktnom tele vážiacom len 319 gramov a okrem skvelých snímok chcú natáčať aj videá, si tento kompakt určite zamilujú. Ovládanie tohto kompaktu je veľmi intuitívne, čomu napomáha nielen prispôsobiteľný prstenec ovládania objektívu s dvoma funkciami, ale aj výklopná dotyková obrazovka . Pri jeho zakúpení v rámci akcie získate naspäť 30 €.

Pre získanie zľavy je potrebné po zakúpení ktoréhokoľvek z vybraných produktov vyplniť registračný formulár na stránke canon.sk. Poslednú žiadosť o vrátenie peňazí je možné podať najneskôr do 29.2.2020. Následne po jej prijatí a overení vám budú peniaze zaslané späť na účet do 28 dní.

Zuzana Hábeková

Zuzana Hábeková

Zuzana Hábeková

Vyštudovaná škandinavistka a anglistka so slabosťou pre juhovýchodnú Áziu. Okrem sprevádzania v Japonsku, Vietname, Kambodži, Thajsku, Malajzii, Singapure, ale aj v celej Škandinávii, na Pobaltí či Madagaskare sa venuje prekladaniu švédskych detektívok a práci s fotografiou. U nás v BUBO je tiež súčasťou marketingového tímu, pomáha s grafikou, pripravuje premietania a stará sa o BUBO Instagram. Zbožňuje sushi, kambodžský fish amok, a na party caipirinhu a jamajský dancehall. Jej top zážitkami sú polárna žiara a psie záprahy v severnom Nórsku, a malgašská diskotéka s domácimi pod baobabmi a oblohou južnej pologule.

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Nórsko - zlatý trojuholník

Zo zájazdu:

Zuzana Hábeková

Posledná úprava článku | Prečítané: 86

Odporúčame tieto zájazdy

E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

3113 4265€
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

4158 5940€
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

3700 4353€
K

Amerika  

Karibik, Mexiko


náročnosť

16 dní

Trvanie

3295 4393€

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.