20 najpopulárnejších dovoleniek na rok 2020

20 najpopulárnejších dovoleniek na rok 2020

Aktualizovaný rebríček našich najpopulárnejších ciest do exotiky. 300 zájazdov a musíte si vybrať jeden. Týchto 10 si vyberajú klienti BUBO najčastejšie. Neviete sa rozhodnúť? Nechajte sa inšpirovať.

1. Thajsko, Malajzia, Singapur

Už 25 rokov v prvej päťke našich najpopulárnejších zájazdov. Začnite spoznávať exotiku na tejto krásnej ceste juhovýchodnou Áziou. 5 nocí na plážach Andamanského mora s množstvo výletov v cene. Z krajiny úsmevov cez priateľský islam Malajzie na ostrov, kde sa svet točí okolo peňazí a poriadku. Gurmánske zážitky na najkrajších plážach Ázie. Dokonalá kombinácia aj pre skúsených cestovateľov. 

2. Kuba - absolut total 

Dlhé roky náš najpopulárnejší zájazd vytlačilo z prvého stupienka Thajsko. Ak by sa nemerala kvalita života podľa HDP, ale podľa šťastia, Kuba by ešte vždy suverénne vyhrala. Neskutočné fluidum lieta kdesi vo vzduchu a bude vás sprevádzať po celej ceste. Poďte to ešte stihnúť, kym sa ostrov definitívne nezmení. Kuba sa vám zaručene dostane pod kožu. Na tomto zájazde navštívime všetky šťastné kúty Kuby a uvidíme všetko, čo Kuba ponúka. 

3. Mexiko - veľký okruh 

Krajina dobrých ľudí s iskrou v oku sa drží v prvej trojke našich najobľúbenejších ciest. Fantastická mystická história plná pyramíd a šamanizmu, gurmánske špeciality a plodiny, ktoré dobyli celý svet, nádherné pláže na brehoch Tichého oceánu a Karibského mora. Kultúra Aztékov, Olmékov, Zapotékov aj Mayov. Mexiko je podmanivá krajina, ktorá vás vyzýva na objavovanie. Tak vamos! 

4. Vietnam, Kambodža 

Logická cesta Indočínou šliape na päty thajským kombináciam. Prevedie vás Vietnamom zo severu na juh a Kambodžou z juhu na sever. Uvidíte útesy Halong Bay aj cisárske Hue. Nadchne vás kapitalistický Saigon, no prekvapí aj Hočiminov Hanoj. A na záver sladká Kambodža a dych vyrážajúce chrámy Angkoru. Oddych na vietnamských plážach v cene. 

5. Izrael, Jordánsko

Cesta po miestach, kde sa to všetko začalo. Ponorte sa do histórie ľudstva, potraste ruku beduínom, zamyslite sa na miestach, kadiaľ kráčal Abrahám, Mojžiš a Ježiš a vychutnajte si sladký mätový čaj. Započúvajte sa do trmy - vrmy na jeruzalemskom bazáre a do zvuku zvonov v Nazarete. Cestujte s nami do troch jedinečných krajín, ktoré spája Genesis. Záver zájazdu s relaxom pri Mŕtvom mori a liečebnými procedúrami. 

6. 3 x naj Afriky

Maľované Kapské mesto, najmohutnejšie vodopády Afriky a najlepšie safari. Lanovka na Stolovú horu, ochutnávka najlepších vín v Groot Constancia, rozkošné tučniaky, divoké scenérie na Myse dobrej nádeje, potápanie s veľkým bielym žralokom, safari v krajine slonov v terénnych autách, najkrajšie vodopády na svete, bungee jumping či prechádzka s levmi. Pozrite si aj kombinácie s oddychom na afrických plážach. 

7. Toronto, Niagara, New York, Washington

To najlepšie z východného pobrežia Ameriky. Najväčšia metropola Kanady Toronto s najvyššou vežou na západnej pologuli CN Tower, majestátne vodopády Niagara Falls až po nikdynespiace mesto New York, ktorý dokonale spoznáte. Na záver pokojný Washington DC s tými najdôležitejšími budovami Spojených štátov. 

8. Vanilkové ostrovy

Novinka v našom katalógu, ktorá sa ihneď presadila medzi naše top! Luxusná dovolenka na ostrovoch, ktoré majú prezývky ostrovy lásky, raj rajov a ktorých pláže sa každoročne dostávajú do TOP 10 sveta. Na tropických voňavých ostrovoch so striebristými plážami sa pestuje najkvalitnejšia vanilka. Všetky tieto ostrovy ponúkajú luxusnú dovolenku a vy ich uvidíte na jednej jedinej ceste. Najkrajšie pláže sveta na Seycheloch, drsná no úchvatná príroda na Réunione a na záver hyperluxusný hotel na najkrajších plážach Maurícia.  

9. Srí Lanka

Tropický raj. Nielen prírodou, ale aj neuveriteľne milými a šťastnými ľuďmi. Ide o spojenie komfortného poznávania a oddychu na záver. Základom tejto cesty sú silné zážitky a preto môžete okúsiť rôzne druhy dopravy (lodičku, káričku ťahanú byvolmi, bicykel). Hotely s bazénom, pamiatky UNESCO vs. domorodá kultúra, tajomstvo cejlónskeho čaju a Budhovho zubu.

10. Island, Nórsko

Poďte s nami na fascinujúci koniec Európy. To najlepšie z dvoch výnimočných krajín s prepracovaným programom. Dúhové hory Landmannalaugar v cene! Okrem toho najkrajšie fjordy, sopky, vodopády, šíry Atlantik. Poplavíme sa k veľrybám, budeme obdivovať modernú architektúru Oslo aj drevené domčeky Bergenu. Nekonečne dlhé dni pod vedením vyštudovaných škandinavistov.

Jozef Zelizňák

Jozef Zelizňák

Jozef Zelizňák

Už 30 rokov sprievodca BUBO a svetobežník. Je len málo miest na svete, kde sa mu nepáči, no jeho srdcovou záležitosťou je Buenos Aires s Patagóniou, New York s národnými parkami západu USA a - Viedeň. Viedol slovenské prvoexpedície do Bangladéša, Guyan a Surinamu, do Severnej Kórey aj našu prvú cestu na Antarktídu. Dnes s láskou ukazuje svet svojim dvom dcéram. Jozef má u nás na starosti marketing, internú komunikáciu so sprievodcami a kvalitu BUBO ciest do Škandinávie (ako vyštudovaný škandinavista a prekladateľ bestsellerov z nórčiny a švédčiny). 

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Patagónia, Ohňová zem + luxusná plavba (Komfort)

Zo zájazdu:

Jozef Zelizňák

Posledná úprava článku | Prečítané: 142

Mohlo by Vás zaujímať

Najnebezpečnejšie zviera sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najnebezpečnejšie zviera sveta

Lev, tiger, žralok, byvol, hroch? Nie! Je to komár a všetci naši sprievodcovia v Afrike tento vtip poznajú. No pri toľkých mŕtvych - ročne je to…

Ľuboš Fellner 17 min. čítania
Marco Polo – najväčší cestovateľ Prémiový blog

Prémiový blog Marco Polo – najväčší cestovateľ

V záverečnom blogu o veľkom cestovateľovi píšem o jeho návrate z Číny späť domov. Išiel opäť úplne inou cestou a bolo to jedno nádherné…

Ľuboš Fellner 12 min. čítania
Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024 Prémiový blog

Prémiový blog Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024

Naša planéta je úžasným miestom, kde ešte stále môžete natrafiť na autentickú divokú prírodu aj s jej obyvateľmi - fascinujúcimi divými zvieratami…

Martin Karniš 48 min. čítania
Oaxaca – najkrajšie mesto Mexika Oaxaca

Oaxaca Oaxaca – najkrajšie mesto Mexika

Ako si predstavujete Mexiko? Sú to tie farebné domčeky zaliate slnkom, dláždené ulice, kaktusy, agave, nízki chlapi v sombrerách a ženušky vo…

Ľuboš Fellner 28 min. čítania
Vodopády. Ktoré sú tie naj? Prémiový blog

Prémiový blog Vodopády. Ktoré sú tie naj?

Vodopád. Hrmiaca voda, ktorá vás zamočí na stovky metrov. Neuveriteľný zážitok, ktorý sa v anketách našich klientov často dostáva na prvé miesto.…

Ľuboš Fellner 15 min. čítania
Najfantastickejšie festivaly sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najfantastickejšie festivaly sveta

Ste už ostrieľaný cestovateľ, ktorý toho videl dosť a chce teraz svoje cesty povýšiť na iný level? Nejde totiž iba o to KAM ísť, ale aj KEDY tu byť…

Ľuboš Fellner 24 min. čítania
Blogov

Odporúčame tieto zájazdy

E

Ázia  

Brunej, Macao, Hongkong, Thajsko, Malajzia, Kambodža, Filipíny


náročnosť

24 dní

Trvanie

4172 5960€
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

4698
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

4353
K

Amerika  

Karibik, Mexiko


náročnosť

16 dní

Trvanie

3514 4393€

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.

Predaj sa začína o

- dní - hod -min -sek