Ako dovolenkou nikoho neohroziť

Ako dovolenkou nikoho neohroziť

Opatrenia, ktoré robíme pre vás, aby ste si dovolenku užili a nikoho neohrozili.

Nespochybňujeme riziká nezodpovedného cestovania a našich klientov vždy vedieme k dodržiavaniu všetkých pravidiel R-O-R, karantény a testu po návrate. Máme rodičov či starých rodičov a záleží nám na zdravom Slovensku.

Našim cieľom je ponúknuť vám možnosť cestovať zodpovedne, na chvíľu sa nadýchnuť slobody, uniknúť od škriepok únavných politikov, načerpať vitamín Dé. Nikoho pri tom neohroziť, vrátiť sa domov zdravý, s pozitívnou mysľou. 

Na Veľkú noc je čas vyvetrať si hlavu, na pár dní odložiť starosti, prepnúť si myseľ a užívať si život - v bezpečnej exotike. 

Ako sa staráme o vašu bezpečnosť?

Počas cesty:

  1. PCR test pred vstupom na palubu lietadla. V prípade pozitívneho výsledku vám vraciame všetky peniaze uhradené za zájazd.
  2. Do Ománu a Jordánska máme prenajaté vlastné lietadlo vyhradené len pre našich, otestovaných klientov.
  3. Majte po celý čas v lietadle nasadený respirátor. Ak chcete byť mimoriadne ostražitý, na kratších letoch, kde je to možné, odporúčame nejesť, nepopíjať, ale napiť sa a nasadiť si späť respirátor, neísť mimo nutných prípadov na toaletu. Väčšina cestujúcich cestuje bez týchto opatrení a aj tak prilietajú zdraví. Vy môžete urobiť viac.
  4. V niektorých krajinách absolvujete opätovný PCR test po prílete do cieľovej destinácie (Jordánsko, Omán), inde vám zasa urobia PCR test pred odletom domov - pred vstupom do lietadla, či u niektorých spoločností ako KLM či Emirates.

Na mieste:

  1. Priestory v hoteli máme často vyhradené výlučne pre našu slovenskú skupinu.
  2. Tam, kde je to možné, máme pláž či reštauráciu rezervované výlučne pre našu skupinu, bez akéhokoľvek príplatku. V Ománe máme golfové ihrisko či tenisové kurty priamo v rezorte.
  3. Na mieste dodržiavame všetky pravidlá R-O-R.
  4. Vyberamé bezpečné destinácie s rádovo nižším výskytom korony oproti Slovensku.

#

Prečo vám táto cesta pomôže:

  1. Nami vybrané krajiny majú výrazne nižší výskyt korony než Európa.
  2. Načerpáte množstvo vitamínu D.
  3. Vráti sa vám dobrá nálada a chuť žiť - dôležité pre imunitný systém.

Po návrate:

Vrátite sa v dobrej nálade, veď ste ochutnali svet, ako vyzeral pred príchodom korony. Už opäť viete, ako vonia more, aké je to chodiť bosými nohami po teplom piesku, aké je to slobodne dýchať voňavý vzduch. Čoskoro sa do takého sveta vrátime všetci.

Po návrate je potrebné dodržať všetky nariadenia vlády SR. Ak ste už zaočkovaní alebo ste prekonali koronu v posledných troch mesiacoch, môžete ísť bezprostredne po návrate na PCR test a zapojiť sa po obdržaní negatívneho výsledku do života. My ostatní strávime na home office týždeň po návrate, ôsmy deň sa otestujeme a vrátime sa do reality s celkom novou, exotickou energiou.

 Takáto atmosféra vládne na našich cestách (Omán, Silvester 2020)

Tomáš Hušek

Tomáš Hušek

Tomáš Hušek

Riaditeľ produkcie, človek zodpovedný za veľké množstvo našich zájazdov. Rieši skupinové letenky pre našich klientov a spracováva ponuky firemných zájazdov na kľúč. Riadi destinačných manažérov a kontroluje chod spracovateľského centra. Takmer každý klient prechádza jeho rukami a klientov si pamätá aj niekoľko sezón dozadu. Služobne je druhou najdlhšie pôsobiacou osobou v BUBO. Zároveň je výborným sprievodcom do všetkých arabských a afrických krajín, do ktorých sa dá cestovať. Miluje Veľkú Britániu, futbalový klub CHELSEA a Mini. Je ženatý a má dve deti.

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu

Saudská Arábia

Zo zájazdu:

Tomáš Hušek

Posledná úprava článku | Prečítané: 314

Odporúčame tieto zájazdy

E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

4265
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

5940
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

4364
K

Amerika  

Karibik, Mexiko


náročnosť

16 dní

Trvanie

4393

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.