Vyberte si ideálny vianočný darček. Máme 12 tipov

Vyberte si ideálny vianočný darček. Máme 12 tipov

Aký je ideálny darček pod stromček? Taký, ktorý splní cestovateľský sen. A k tomu ešte za polovičnú cenu. V BUBO vás chceme na Vianoce odmeniť a za cenu jedného pocestujete na dovolenku dvaja. Ponúkame vám stovky termínov našich ciest so zľavou až 50 percent. Ak sa darček nebude páčiť, môžete nám vianočný darček do 6. januára vrátiť a vybrať si akýkoľvek iný zájazd. Inšpirujte sa pri výbere najpopulárnejšími cestami našich klientov.

BUBO má za sebou najúspešnejší rok svojej histórie. A to práve vďaka vám, našim klientom, keďže ste nás aj v roku 2023 poctili svoju priazňou. Teraz je čas vrátiť vám náš úspech.

NAJVYŠŠIE VIANOČNÉ ZĽAVY - AŽ 50 % + 3,3 %

  • na všetky naše najpopulárnejšie zájazdy vám ponúkame najvyššie zľavy
  • na všetky naše cesty v roku 2024 garantujeme najlepších sprievodcov
  • do našich hotelov sme zaradili 4* a 5* hotely už do základnej ceny

DETI CESTUJÚ DO EXOTIKY ZADARMO

  • ukážte deťom svet, raz vám to vrátia
  • lebo vzdelanie a lepšie porozumenie svetu je jednoznačne konkurenčná výhoda
  • lebo na našich family cestách stretnú deti z podobných rodín, ako je tá vaša
  • deti do 12 rokov cestujú zadarmo, do 18 rokov so zľavou 30 %

VIANOČNÝ DARČEK MÔŽETE VRÁTIŤ

  • kúpte vašim blízkym darček teraz bez obáv, či trafíte destináciu
  • ozvite sa nám do 6. januára a my vám ho bezplatne vymeníme za iný
  • celú sumu môžete využiť ako kredit na ďalšie cesty
  • Vianoce v exotike ešte nikdy neboli také výhodné

12 tipov na ideálny vianočný darček #

Ešte pred konkrétnymi tipmi upozorňujeme, že najvyššie zľavy na tisíce termínov ciest v roku 2024 trvajú pre verejnosť len tri dni, a to od pondelka do stredy. Vy, naši verní klienti, k nim máte prístup už teraz. Prihláste sa do svojho konta na bubo.sk.

1. Turecko All inclusive #

Do Turecka chodí väčšina turistov len do rezortov k moru, čo je škoda, pretože krajina má čo ponúknuť. My sme pre vás pripravili nový prekvapivý program a na zájazde do Turecka sa vydáme po stopách Achilla, Alexandra Macedónskeho, Júlia Cézara a Panny Márie. Navštívime michelinské, ale aj instagramové reštaurácie s úžasným výhľadom a ochutnáme balik ekmek, kebab, baklavu a ďalšie turecké špeciality.

3 fotografie

Cesta okolo Turecka

Program all inclusive a k tomu plavba cez Bospor aj Dardanely. Uvidíme viac antických pamiatok ako v grécku, biblické miesta aj kúpele Pamukkale, ktorých účinkom na sexualitu verila aj Kleopatra.

Zájazd Turecko - všetko v cene ponúkame v rámci mnohých termínov na rok 2024 s exkluzívnou zľavou.

2. Do Toskánska k Stingovi #

Poďte s nami do Stingovho letného sídla v toskánskom Chianti na exkluzívnu ochutnávku jeho vín. Budete medzi prvými Slovákmi, ktorým sa to podarí. Práve o návštevu tohto luxusného sídla sme obohatili náš zájazd do Talianska, ideálny darček pod stromček.

Naďalej ale okrem ochutnávky vín uvidíte aj najkrajšie talianske mesto Florencia, večný Rím, Vatikán, krásnu Sienu či rozkošné San Gimignano. Ideálna cesta pre ľudí, ktorí majú vkus a vôľu dozvedieť sa aj o známom Taliansku oveľa viac.

Dovolenka v Taliansku s ochutnávkou Stingovho vína stojí za to!

3. Patagónia, Argentína, Brazília #

Počas jedného úžasného zájazdu v Južnej Amerike sa vydáme na argentínsky ľadovec a unikátna túra nám ukáže najkrajší národný park v Chile - Torres del Paine. Tango a chute preslávených argentínskych steakov spoznáme v reštaurácii Diega Maradonu a tiež neskutočne atmosférickom Buenos Aires.

Vyberieme sa tiež k najkrajším vodopádom sveta Iguazú na brazílsko-argentínskych hraniciach a uvidíme ich zo všetkých strán. Podarí sa nám nahovoriť nás na prelet vrtuľníkom ponad ne? Vrcholom tejto cesty je Rio de Janeiro s hotelom na Copacabane, lanovkou na Cukrovú homoľu a vláčikom na Corcovado. Uvidíte jeden zo siedmich divov sveta - Sochu Krista Spasiteľa.

Zájazd Patagónia, Argentína, Brazília ako vianočný darček zahreje pri srdiečku.

4. Thajsko, Malajzia, Singapur #

Náš najväčší hit už tri desaťročia. Na najobľúbenejšom zájazde BUBO klientov sa vyberieme najprv do večne živého Bangkoku ku Kráľovskému palácu či do najživšej ulice Khao San. Čaká nás chutná a zdravá thajská kuchyňa a aj šok v podobe travesti show. Pokračujeme od plávajúcich trhov až na opustené ostrovy s najkrajšími plážami Thajska do slávneho Krabi.

3 fotografie

Najpopulárnejší BUBO zájazd

Po tom, čo detailne preskúmame Thajsko, si na nás počká priateľský islam Malajzie, významné staré chrámy a tiež slávne Petronas Towers. Záverom našej cesty je hypermoderný Singapur, kde architektúra mesta či letiska prepisuje dejiny.

Zájazd Thajsko, Malajzia, Singapur organizujeme v roku 2024 každý týždeň.

5. Ohnivý okruh Islandom #

Nespútaná krása ostrova ľadu, ohňa a aktívnych sopiek. BUBO bolo na Islande oveľa skôr, než tu nastal obrovský cestovateľský boom. Preto tu ponúkame do detailov prepracovaný maximálny program. jeho súčasťou sú ťažko prístupné Dúhové hory, sopka Hekla a nádherná okolitá mesačná krajina.

Uvidíme všetky prírodné krásy ostrovného štátu od čiernych pláží cez vodopády až po machom porastené lávové polia. Fakultatívne môžete pozorovať veľryby, čo vám určite odporúčame. Pripravených máme aj mnoho iných aktivít vrátane ochutnávky žraloka. Objavte najobľúbenejšiu krajinu mnohých cestovateľov a ideálny vianočný darček.

Ohnivý okruh Islandom teraz s vysokou zľavou a mnohými termínmi nielen počas leta.

6. Kuba absolut total #

Kuba láka nielen plážami Karibiku, chytľavou hudbou a veteránmi či luxusnými kabrioletmi, ale aj milými ľuďmi a neopakovateľným genius loci, ktorý okúsite v spoločnosti našich top sprievodcov. Ak by sa kvalita života merala šťastím, Kubánci by boli na vrchole rebríčka a svoju radosť vlejú do vás.

Zažite to najlepšie z Kuby ako zelené údolie Viňales, historické Santiago či pláže na Varadere a pocítite radosť zo života. Kuba sa vám dostane pod kožu či to budete chcieť alebo nie. Dovolenka ako darček? Kuba vždy poteší.

Zájazd Kuba absolut total len pred Vianocami s parádnymi zľavami pre všetky termíny!

7. Juhoafrická republika #

Spoznajte s nami juh Afriky na maximum a zavedieme vás aj na miesta, kde bežný turista nechodí. Očaria vás krásy Garden Route – slávnej Záhradnej cesty a najjužnejší bod Afriky, Mys dobrej nádereje. K jedinečným zážitkom tu patrí aj pozorovanie veľrýb a tučniakov žijúcich v krásnej voľnej prírode.

Rušný život Kapského Mesta v prostredí Stolovej hory, odkiaľ si užijete najkrajší východ i západ slnka. K tomu ochutnávka tradičných juhoafrických vín, ktoré patria medzi najlepšie na svete.

Zájazdy do Juhoafrickej republiky za najlepšiu cenu na trhu. 

8. Zlatá cesta Japonskom #

Cesta romantickým a pokrokovým Japonskom. Tu sa miešajú bohaté dejiny s fascinujúcimi modernými technológiami. A taktiež jedinečná kultúra, ktorú nikde inde vo svete nenájdete. Najľudnatejšie mesto sveta Tokio, historická Osaka či najkrajšie, no stále u väčšiny turistov neznáme japonské mesto Nikkó.

Ochutnajte sushi priamo v Japonsku a budete mať pocit, ako by ste ho jedli po prvý raz v živote. Aj vy máte ten pocit, že okúsiť túto krajinu na vlastnej koži je dokonalým zážitkom na celý život? Zájazd do Japonska ako vianočný darček vás presvedčí, že sa nemýlite.

Zlatá cesta Japonskom s diamantovou vianočnou zľavou.

9. Vietnam, Kambodža #

Cesta Indočínou, ktorá vás prevedie Vietnamom zo severu na juh a Kambodžou z juhu na sever. Vietnam má jednu z najkrajších prírod sveta a už na úvod dovolenky vo Vietname vás uchvátia útesy Halong Bay, ale aj cisárske mesto Hue. Porovnávať môžete dve najväčšie mestá krajiny - kapitalistický Saigon a Hočiminov Hanoj a uvidíte tiež úkryty vojakov počas vojny.

3 fotografie

Vietnam a Kambodža

Po tom, čo absolvujete veľký okruh Vietnamom, vás čakajú očarujúce chrámy susednej krajiny. Na záver logickej cesty Indočínou si na vás počké Kambodža a dych vyrážajúce chrámy Angkoru, kde sa nakrúcal napríklad aj Tomb Raider.

Zájazd do Vietnamu a Kambodže tentoraz o polovicu lacnejší!

10. Národné parky západu USA #

Západ USA je jedna z najznámejších scenérií sveta a dych vyrážajúce prostredie v blízkosti slávnych miest známych nielen vďaka filmu. V rámci našej cesty západom USA nás čaká najväčší kaňon sveta Grand Canyon a tiež Monument Valley, kde Forrest Gump ukončil svoj beh naprieč krajinou.

Fantastický Grand Canyon.
Foto: archív — BUBO

Okrem toho uvidíme aj Yosemity či národný park Sequoia a Bryce Canyon. Slávne mestá ako San Francisco s mostom Golden Gate, filmovú metropolu sveta Los Angeles s Hollywoodom aj kasínové a správne gýčové Las Vegas. Scenérie z filmov, atmosféra westernov. V malej skupine pod vedením sprievodcu objavte to najlepšie zo západu USA.

Dovolenka na západe USA čaká len na vás, vyberte si svoj termín.

11. Chile, Peru, Bolívia #

Krásna expedícia za Indiánmi Južnej Ameriky, počas ktorej sa naplnia očakávania aj toho najnáročnejšieho cestovateľa. Slávne Machu Picchu, ktoré patrí medzi sedem divov sveta a k tomu aj chrámy Inkov v okolí Cuzca vás presvedčia o tom, že dovolenka v Peru ako darček pod stromček je správna voľba.

Okrem toho vás ohúri aj jazero Titicaca či indiánsky La Paz, známy svojou lanovkou vysoko nad mestom. Ide pritom o najvyššie položené hlavné mesto na svete. Počkajú si na vás soľné pláne Salar de Uyuni ako biela pláž bez mora a pred záverom cesty v Santiago de Chile si prehliadneme aj Atacamu, najsuchšiu púšť sveta s úžasným Mesačným údolím.

Zájazd Chile, Peru, Bolívia ako vianočný darček - absolútna topka.

12. Keňa, Tanzánia, Zanzibar #

Život na otvorených pláňach Maasai Mara a safari v známom Národnom parku Serengeti patria medzi najkrajšie divadlá na svete. Tu uvidíte stovky druhov zvierat vo svojom prirodzenom prostredí a úplne zblízka. Stretnutie so žirafou, slonom či levom bude jeden z najväčších ulovených zážitkov vo vašom živote.

3 fotografie

Najlepšie safari

Na záver východoafrického dobrodružstva vás čakajú biele pláže ostrova Zanzibar, ktoré ponúknu dokonalý relax ako vystrihnutý z pohľadnice.

Zájazd Keňa, Tanzánia, Zanzibar ponúkame s vysokou vianočnou zľavou. Neváhajte!

Viktor Háber

Viktor Háber

Viktor Háber

Interne prezývaný novinár. Zanietený redaktor, ktorý sa stará o obsahovú a gramatickú zložku textov BUBO. Píše a edituje blogy, nechýba mu vášeň pre cestovanie a ako výborný vodič už stihol precestovať väčšinu krajín Európy a tiež Afriky, kde šoféroval dlhú trasu od Kapského Mesta k Viktóriiným vodopádom. Od detstva miluje prírodu a veľkomestá USA a jeho snom je navštíviť vzdialené kúty sveta ako Peru, Japonsko či Nový Zéland.


Obľúbený zájazd z katalógu: Južná Amerika - raz za život

Zo zájazdu:

Viktor Háber

Posledná úprava článku | Prečítané: 1367

Mohlo by Vás zaujímať

Najmladšie štáty sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najmladšie štáty sveta

Západná civilizácia a mnohí turisti zo všetkých kútov sveta sa naháňajú za tým naj. Ja nie som výnimkou. No čím som starší, tým sa viac zaujímam aj…

Ľuboš Fellner 16 min. čítania
Najhorší rok v mojom biznise Prémiový blog

Prémiový blog Najhorší rok v mojom biznise

Ak sa práve nemáte dobre, ak vám niečo nevyšlo, ak vás škrie inflácia, nárast cien energií, vyššie úrokové sadzby, máte depresie... tak verte, že…

Ľuboš Fellner 29 min. čítania
Rieky sveta. Ktoré sú najunikátnejšie? Prémiový blog

Prémiový blog Rieky sveta. Ktoré sú najunikátnejšie?

Pohľad na rieku je čímsi rudimentárnym. My ľudia máme radi výhľad na more, ale akosi podvedome chápeme, že rieka je život. Rieka, to je pitná voda.…

Ľuboš Fellner 19 min. čítania
Ako schudnúť? Prémiový blog

Prémiový blog Ako schudnúť?

Ako si udržiavajú váhu vo svete? A čo funguje mne? Nechcem vám predať žiadne lieky, mastičky, iba sa podeliť o svoje viacročné skúsenosti. Moja…

Ľuboš Fellner 14 min. čítania
So Štefánikom okolo sveta Prémiový blog

Prémiový blog So Štefánikom okolo sveta

Štefánik sa bežne vníma najmä ako generál - zakladateľ česko-slovenského štátu. Je nám potešením prezentovať vám ho ako CESTOVATEĽA a pozývame…

Ľuboš Fellner 39 min. čítania
Na najväčšej demonštrácii vo Viedni. Prémiový blog

Prémiový blog Na najväčšej demonštrácii vo Viedni.

Tento aktuálny článok je z neskorej jesennej soboty vo Viedni. Je o zopár mojich zážitkoch z Viedne, ale hlavne o covide a ide o politické…

Blogov

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.