Ako klient  ČSOB logocestujete ako VIP klient s cestovnou kanceláriou BUBO bezpečne. Vo svete po korone bude ešte dôležitejšie mať dobrého kapitána. Bezpečnosť, skúsenosti a know-how. Môžete sa na nás spoľahnúť.

Na základe dlhoročnej spolupráce medzi ČSOB Private Banking a BUBO si vám dnes dovoľujeme predložiť výnimočné zľavy na cesty s BUBO do exotiky. Samozrejme, v prípade zmeny bezpečnostných odporúčaní, máte ako klient ČSOB logo nárok na vrátanie plnej uhradenej sumy 14 dní pred odchodom. 

Ponuka platí pre všetky vaše spolucestujúce osoby. Pre získanie zľavy zadajte, prosím, do poznámky meno Vášho privátneho bankára.

Na všetky otázky vám odpovie pracovníčka BUBO

Nikola Deckous

E: nikola.deckous@bubo.sk


nepál

DOVOLENKA V MEXIKU

Mexiko je podmanivá krajina, ktorá nás nadchla už v roku 1995 a odvtedy sme program prepracovali do dokonalosti. Nielenže krajinu uvidíte, ale sa jej aj dotýkate. Jedzte ako Mexičania, spievate ako Mexičania a milujete život tak ako Mexičania...Mexiko je výzva.

Na získanie zľavy 20 percent uveďte do poznámky meno Vášho privátneho bankára.

DOVOLENKA V THAJSKU

Začnite spoznávať exotiku na tejto krásnej ceste Thajskom. Užite si rušný Bangkok a najkrajšie pláže Andamanského mora.

Na získanie zľavy 20 percent uveďte do poznámky meno Vášho privátneho bankára.

thajsko
sri lanka

SILVESTER NA SRÍ LANKE

Tropický raj. Nielen prírodou, ale aj neuveriteľne milými a šťastnými ľuďmi. Ide o spojenie komfortného poznávania a oddychu na záver. Základom tejto cesty sú silné zážitky a preto môžete okúsiť rôzne druhy dopravy (lodičku, káričku ťahanú byvolmi, bicykel). Hotely s bazénom, pamiatky UNESCO vs. domorodá kultúra, tajomstvo cejlónskeho čaju a Buddhovho zubu.

Na získanie zľavy 20 percent uveďte do poznámky meno Vášho privátneho bankára.