Deti do 12 rokov
100 % zľava

Deti do 18 rokov
30 % zľava

(Pri dvoch dospelých spolucestujúcich osobách v spoločnej izbe)

Ukážte deťom svet,
raz vám to vrátia

Pomôžeme vám dostať sa s deťmi ďalej. Vaše deti sa na zájazdoch BUBO Family stretnú s inými deťmi, ktoré taktiež výborne rozprávajú cudzími jazykmi, hrajú na klavíri, tenis, poznajú svet. Ich rodičia veria, že vzdelanie a lepšie porozumenie svetu je v dobe globalizácie jednoznačná konkurenčná výhoda.

Deti do 12 rokov cestujú na family zájazdy zadarmo!
Detské prázdniny

Detské prázdniny

Dovolenka s deťmi môže byť zábava aj pre dospelých. Čo tak využiť prázdniny na výlet do exotiky? Máme pripravené cesty pre všetky vekové kategórie detí. Ozvite sa nám, poradíme vám. Ukážte deťom svet. Raz vám to vrátia.

Zľavy pre deti

Vanilkové ostrovy pre sympatickú rodinu

Luxusná rodinná dovolenka na ostrovoch, ktoré majú prezývky ostrovy lásky, raj rajov a ktorých pláže sa každoročne dostávajú do TOP 10 sveta. Pri zájazde Vanilkové ostrovy BUBO ako prvé spojilo všetky tri krajiny do jednej unikátnej cesty. Na tropických voňavých ostrovoch so striebristými plážami sa pestuje najkvalitnejšia vanilka. Najkrajšie pláže sveta na Seycheloch, drsná no úchvatná príroda na Réunione a na záver hyperluxusný hotel na najkrajších plážach Maurícia. Dokonalý, prepracovaný program vhodný pre rodiny s deťmi.
zobraziť zájazd
Vanilkové ostrovy pre sympatickú rodinu
Thajsko, Malajzia, Singapur

Thajsko, Malajzia, Singapur

Tri krajiny juhovýchodnej Ázie vás na jednej ceste prevedú svetom buddhizmu, islamu aj biznisu. Usmievavé Thajsko je exotické aj civilizované, čo sľubuje zážitok aj pohodlie. Uvidíte krásne zdobené chrámy, stále živé staré tradície aj opustené ostrovy Andamanského mora s bielymi plážami. Smerom na juh sa bude zmodernievať, svetlá budú pribúdať, budovy rasť a ľudia sa viac ponáhľať. V Kuala Lumpur vás privítajú mrakodrapie dvojičky a v Singapure už sa budete cítiť ako v New Yorku.
zobraziť zájazd

S rodinou do Kolumbie a Panamy

Vítame vás na ceste, ktorá kombinuje najkrajšie miesta Kolumbie s relaxom priamo na plážach Panamy. Obidve krajiny odborníci (Lonely Planet, CNN, BUBO) dávajú na prvé miesto v Amerike, čo sa týka cestovného ruchu. Maximálna exotika, vysoká úroveň služieb, žiadne tropické choroby a konečne bezpečne. Ideálna kombinácia zážitkov a oddychu. Dostupná cena a all inclusive.
zobraziť zájazd
S rodinou do Kolumbie a Panamy
Svätá Zem

Svätá Zem

Exkurz do dejín ľudstva, ale aj do súčasnosti. Boží hrob, vyskúšate sladký mätový čaj a dotknete sa novodobého divu sveta v Petre. Beduínske príbehy a aktuálne filmy spoznáte vo Wadi Rum a na záver sa necháte unášať Mŕtvym morom. Miesta, s ktorými sa naše deti stretávajú od útleho veku v príbehoch a poučeniach, si teraz pozrú na vlastné oči. Ulovte spoločné zážitky, ktoré vás budú spájať celý život.
zobraziť zájazd

Dánsko z rozprávky

Extrémne sympatická škandinávska krajina, ktorá v sebe spája to najlepšie zo severu aj zo zvyšku Európy. Systém funguje dokonale, mestá sú stavané pre ľudí, každý Dán má buď bicykel alebo dieťa alebo oboje. V tejto krajine vám bude s rodinou dobre, navyše sme program ušili deťom na mieru. Legoland zložený z miliónov kociek, kolotoče v zábavných parkoch a zvieratká na safari, v ZOO aj v akváriu. Poďte s nami do krajiny rozprávkara Hansa Christiana Andersena a užite si leto v škandinávskom štýle.
zobraziť zájazd
Dánsko z rozprávky
Srí Lanka s rodinou

Srí Lanka s rodinou

S deťmi chodíme do raja už veľa rokov. Ostrov v tvare slzy plávajúci v Indickom oceáne pripomína totižto rajskú botanickú záhradu. Ochutnáte najrôznejšie druhy ovocia a zistíte ako rastie väčšina korenín. Prastaré budhistické pamiatky, mníchovia a slony vás budú sprevádzať na každom kroku. Odhalíte tajomstvo pravého cejlonského čaju ale aj tradičnú kuchyňu domorodcov. Vyštveráte sa na ôsmy div sveta – vysokú skalu s palácom trčiacu z hustého lesa a oddýchnete si v tieni paliem na krásnej pláži.
zobraziť zájazd

TA3
Dovolenka s deťmi

(00:14:28)

Daniel a Sára Fellnerovci cestujú už od útleho veku. Ako hodnotia svoje cestovateľské zážitky teraz, keď sú dospelí? Čo všetko na cestách zažili a čo im cestovanie dáva? O téme cestovanie s deťmi vám zo svojho pohľadu porozprávajú viac.

Najlepšie cesty pre rodiny s deťmi