TOP 10 najobľúbenejších ciest do Ameriky

TOP 10 najobľúbenejších ciest do Ameriky

Mrakodrapy New Yorku, národné parky Kanady, pyramídy Mexika, dokonalá Kuba, pamiatky Inkov v Peru, pláže Rio de Janeira, nostalgia Buenos Aires, ľadovce a tučniaky v Chile. Amerika je fantasticky pestrá, poď ju objaviť s nami na TOP 10 zájazdoch!

Cesta cez tri juhoamerické krajiny, počas ktorej vstúpite do Amazonského pralesa, prekročíte rovník, zdoláte andské sedlá, budete obdivovať pamiatky Inkov a okúpete sa v jazere Titicaca. A k tomu plavba po ostrovoch Galapágy, ktoré sú roztrúsené v Tichom oceáne a pretína ich rovník. Latinskoamerický mix prírody a indiánskych kultúr. 

Najlepšia krajina Karibiku je Kuba. Poďte sa o tom presvedčiť na tento populárny BUBO zájazd, ktorý kombinuje poznanie a oddych all inclusive. Koloniálna Havana so svojou podmanivou atmosférou, pokojné údolie Viňales a najlepšie kubánske cigary, pamiatky UNESCO v Trinidade, Zátoka svíň a po toľkých zážitkoch nie je nič lepšie ako pláže Varadera a zaslúžený relax all inclusive. Zažite na vlastnej koži nákazlivú kubánsku pohodu. 

Kanada je obrovská krajina, ktorá pre mnohých nie je určená iba na jednu návštevu. Ak chcete vidieť to najkrajšie z jej prírody, vybrali ste si správny zájazd. Západná Kanada, oblasť lemovaná Pacifikom, chránená nepriestupnými horami a obývaná divou zverou. Dni naplnené čerstvým vzduchom s vôňou divočiny. Ak hľadáte oblasť, ktorá pripomína slobodu, ste opäť správne. Zamilujte sa do Kanady. 

Krásna expedícia do najindiánskejších častí Južnej Ameriky. Slávne Machu Picchu a množstvo chrámov Inkov v okolí legendárneho Cuzca. Bájne jazero Titicaca a indiánsky La Paz. Vrchol programu: prechod bolivijským altiplanom cez Salar de Uyuni do najsuchšej púšte sveta. Na záver Santiago. Môžete odolať? 

S láskou pripravená cesta, ktorá vedie naprieč východným pobrežím severnej Ameriky. Z chladných plání provincie Quebec cez najdôležitejšie mestá Kanady, Niagarské vodopády do hlavného mesta našej planéty. 

Nedotknutá príroda Patagónie, majestátny argentínsky ľadovec Perito Moreno, národný park Chile Torres del Paine s nenapodobiteľným masívom. Čaro Buenos Aires, vodopády Iguazú a Rio de Janeiro. Predĺžte si cestu o oddych na pláži v Buziose. 

Mayovia vytvorili mocné a mysteriózne impérium, ktoré sa rozprestieralo v dnešnom južnom Mexiku, v Guatemale, v Belize a v Hondurase. Cestovaním po ich ríši spoznáme ukryté poklady – fantastické mestá, pyramídy a chrámy. Tieto neuveriteľné architektonické skvosty dodnes hypnotizujú archeológov. Zvyšky tejto civilizácie budeme so skúseným sprievodcom odhaľovať vo zvykoch, jazyku a oblečení indiánskych kmeňov. Cesta do indiánskej minulosti Strednej Ameriky

Tajuplná Južná Amerika a jej indiánske kultúry. Cesta BUBO nás zavedie aj do málo navštevovanej Bolívie. Peru spoznáme od pobrežia Tichého oceánu až po Amazonský prales. Malé Galapágy, mimozemské obrazce, vysoké končiare Ánd, studená Titicaca, genialita Inkov a prechádzka amazonským pralesom na záver. Uvidíte, zacítite, ochutnáte všetko, čo tieto krajiny ponúkajú. 

Máloktorá krajina v Strednej Amerike dokáže ponúknuť doslova zo všetkého niečo. Fantastická mystická história plná pyramíd a šamanizmu, gurmánske špeciality a plodiny, ktoré dobyli celý svet, nádherné pláže na brehoch Tichého oceánu a Karibského mora. Mexiko je podmanivá krajina, ktorá vás vyzýva na objavovanie. Tak vamos! A keď už máte poznávania dosť, je tu vždy maňana. 

Ak by sa nemerala kvalita života podľa HDP, ale podľa šťastia, Kuba by suverénne vyhrala. Neskutočné fluidum, ktoré lieta kdesi vo vzduchu. vás bude sprevádzať po celej ceste. Radosť zo života pocítite, či chcete alebo nechcete, a Kuba sa vám zaručene dostane pod kožu. Na tomto zájazde navštívime všetky šťastné kúty Kuby a uvidíme všetko, čo Kuba má. 

Ľuboš Fellner

Ľuboš Fellner

Ľuboš Fellner

Zakladateľ a srdce cestovnej kancelárie, zodpovedný za kvalitu zájazdov a nové programy, vynikajúci sprievodca s nadhľadom na všetkých kontinentoch-kamkoľvek na mape ukážete. Prešiel všetky krajiny sveta ako prvý Slovák. Do mnohých sa vracia opakovane. V Indii bol 45x, ale aj Pobrežie Slonoviny či Burkina Faso prešiel krížom štyrikrát.

Už 30 rokov pripravuje prvoexpedície. V roku 2012 zorganizoval pri príležitosti 100. výročia dobytia južného pólu plavbu na Antarktídu. O rok dobyl severný pól. Veľakrát precestoval Oceániu-Polynézia, Melanézia a Mikronézia. Od roku 2000 sa venuje Afrike a na Slovensku ani v Čechách nenájdete nikoho, kto by Afriku poznal lepšie. 

Ako vyštudovaný lekár s atestáciou sa venuje cestovateľskej medicíne a zrealizoval cesty s názvom Ebola tour (Západná Afrika 2015) a Zika tour (Brazília 2016). Má na starosti bezpečnosť našich klientov a zdravotné poradenstvo. Pre svojich sprievodcov je k dispozícii 24 hodín denne, aby poradil v prípade problémov.  Ľuboš vždy vybaví nevybaviteľné, interne ho prezývame BOSS.

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Posledný raj (expedícia)

Zo zájazdu:

Ľuboš Fellner

Posledná úprava článku | Prečítané: 821

Mohlo by Vás zaujímať

Najnebezpečnejšie zviera sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najnebezpečnejšie zviera sveta

Lev, tiger, žralok, byvol, hroch? Nie! Je to komár a všetci naši sprievodcovia v Afrike tento vtip poznajú. No pri toľkých mŕtvych - ročne je to…

Ľuboš Fellner 17 min. čítania
Cuzco - peruánsky pupok sveta Cuzco

Cuzco Cuzco - peruánsky pupok sveta

Cuzco či Cusco. Vysoko v peruánskych Andách leží prekrásne mesto, kedysi slávne hlavné mesto ríše Inkov. Dnes je jednou z najobľúbenejších…

Ivana Tomášová 24 min. čítania
Roald Amundsen - cestovateľ, objaviteľ Prémiový blog

Prémiový blog Roald Amundsen - cestovateľ, objaviteľ

Prvý na južnom póle a zrejme aj prvý na tom severnom. Keďže som sa bezmála narodil ako Nór, mám k Amundsenovi úzky vzťah a tento blog píšem od…

Ľuboš Fellner 32 min. čítania
Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024 Prémiový blog

Prémiový blog Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024

Naša planéta je úžasným miestom, kde ešte stále môžete natrafiť na autentickú divokú prírodu aj s jej obyvateľmi - fascinujúcimi divými zvieratami…

Martin Karniš 48 min. čítania
Oaxaca – najkrajšie mesto Mexika Oaxaca

Oaxaca Oaxaca – najkrajšie mesto Mexika

Ako si predstavujete Mexiko? Sú to tie farebné domčeky zaliate slnkom, dláždené ulice, kaktusy, agave, nízki chlapi v sombrerách a ženušky vo…

Ľuboš Fellner 28 min. čítania
Nebezpečenstvo džungle Prémiový blog

Prémiový blog Nebezpečenstvo džungle

Najagresívnejší kmeň sveta, anakondie rybníčky, jaguárí strom, útok divých ôs, najväčšia bolesť na svete a dravec v penise. Ako sa robí hygiena v…

Ľuboš Fellner 19 min. čítania
Blogov

Odporúčame tieto zájazdy

K

Amerika  

Kanada


náročnosť

13 dní

Trvanie

4590
K

Amerika  

Kanada

27.09. → 15.10.

náročnosť

19 dní

Trvanie

5950
K

Amerika  

Spojené štáty americké (USA), Kanada


náročnosť

9 dní

Trvanie

3692
K

Amerika  

Karibik, Mexiko


náročnosť

16 dní

Trvanie

4393

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.