5 najlepších hotelov na Portoriku

5 najlepších hotelov na Portoriku Hodnotenie magazínu Travel + Leisure pre rok 2022

Po dlhom období pandémie mnoho rezortov po celom svete opäť otvára svoje brány. Cestovanie sa rozbehlo toto leto vo veľkom, čo je badať aj na preplnených letiskách, plných liniek lietadiel do dovolenkových destinácií, množstvu ľudí v uličkách centier miest atď... Bývať niekde treba a žiaľ, tu je doslova cítiť, že niektoré hotely sa dlhé mesiace neudržiavali a kvalita sa zhoršila. My v BUBO sme cestovať neprestali prakticky nikdy a máme prehľad o našich hoteloch na zájazde a poznáme všetky možnosti mesta, do ktorého sa dostaneme. Magazín Travel + Leisure si zobral na mušku tentokrát hodnotenie hotelov po období pandémie, aby zistil, ktoré značky si zaslúžia jednotku za svoju čistotu a hygienu. Sú to hotely, ktoré dlhú odstávku využili na vlastné rekonštrukčné práce a hĺbkové čistenie. Teraz z toho čerpajú svoje výhody a majú skvelé referencie.

Hodnoteniu sa nevyhol ani môj najobľúbenejší ostrov na svete, Portoriko. Ostrov s neskutočným šarmom, ktorý žije v rytme reggaetonu. Nádherne opálení ľudia; muži, ktorí by všetky ženy sveta povýšili na bohyne; rapperi, ktorí skladajú tie najzamilovanejšie piesne; ženy so sebavedomím a krásnym vyžarovaním; vzduch na pláži rozvoniava parfémami a z každého rohu hrá chytľavá hudba. Okrem toho má nádhernú zelenú prírodu, chránený les El Yunque a jeho pláže ste neraz videli v klipe na nejaký španielsky reggaeton song. Portoriko skutočne stojí za to navštíviť. Pre vstup potrebujete cestovnú autorizáciu ESTA (vybavíte online) a v prípade jej neudelenia musíte osobne navštíviť americkú ambasádu kvôli žiadosti o vízum...Keď sa však sem už dostanete, vyberte si z tých najlepších rezortov a nimi pre rok 2022 sú tieto:

5 hviezdičkový hotel Ritz Carlton Reserve, pláž Dorado - nachádza sa na severnej strane ostrova, iba 35 km východne od hlavného mesta San Juan. Ranný beh popri mori po Rockefeller Nature Trail budete zbožňovať a vo voľnom čase si zahráte golf na ihrisku, ktoré doslova hraničí s plážou.

5 hviezdičkový hotel The St. Regis Bahia Beach Resort, Puerto Rico, Rio Grande - sa nachádza 35 km na západ od hlavného mesta San Juan. Taktiež ponúka okrem super pláže aj možnosti hrania golfu. Osobne sa mi páči ešte viac než prvý. Nízke budovy takmer vôbec nepresahujú úroveň palmových stromov a nádherná dlhá pláž s morom vyzerá z dronu dokonale.

10 km od St. Regis sa rozkladá na malom výbežku rezort Hyatt Regecy Grand Reserve. V jeho okolí sú taktiež možnosti hrania golfu.

Kto by chcel ostať v blízkosti hlavného mesta a jeho verejných pláží, ktoré hlavne počas víkendu ožijú a kde stretnete mnoho zaujímavých miestnych mužov a ženy...Tak odporúčam Conadado Vanderbilt Hotel a Condado Ocean Club.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Saudská Arábia


náročnosť

9 dní

Trvanie

3281 3860€
K

Európa  

Škandinávia, Veľká Británia, Škótsko, Nórsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

2867 4095€
K

Európa  

Škandinávia, Island

15.06. → 20.06. +14 termínov

náročnosť

6 dní

Trvanie

1976 2635€
TOP 10: Najznámejší proroci. Vydali sme sa po ich stopách Blog

Blog TOP 10: Najznámejší proroci. Vydali sme sa po ich stopách

Prorok je človek, ktorý dokáže predpovedať budúcnosť. V Starom zákone ide o človeka, ktorý je schopný rozprávať sa s Bohom, v Koráne o Božieho…

Ľuboš Fellner 18 min. čítania
Najkrajšia turistika v Chile - W trek Blog

Blog Najkrajšia turistika v Chile - W trek

Scenéria národného parku Torres del Paine vás bude odrovnávať každý deň. Bude pršať, snežiť, fúkať, svietiť slnko, niekedy zažijete všetko…

Daniela Mihaldová 19 min. čítania
Takto sa oslavuje národ, ktorý sa ľúbi Blog

Blog Takto sa oslavuje národ, ktorý sa ľúbi

17. máj je určite najväčším národným sviatkom v Nórsku. Čo sa vlastne 17. mája 1814 v Nórsku stalo, ako k tomu došlo, čo to Nóri oslavujú a prečo…

Jozef Zelizňák 4 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: