Predjedlo Tomates à la Monegasque

Predjedlo Tomates à la Monegasque Appetizer z Monaka

Tomates à la Monegasque slovenským šéfkuchárom a milovníkom studenej kuchyne čosi bude hovoriť. Aj na Slovensku poznáme plnené paradajky na niekoľko spôsobov ako ľahké jednohubky, no keď budete v Monaku, treba vyskúšať aj ich recepty a čerstvé suroviny. Tu si do plnky pridávajú vajíčka (uvarené natvrdo), tuniak, majonézu, pažítku, horčicu, lístky zo šalátu a koreniny. Vrch paradajky sa klasicky odkrojí, vyberie sa vnútro paradajky (ktoré sa zmixuje s plnkou) a z vnútra sa potrie soľou, aby sa trochu vysušila. Následne sa naplnia pripravenou plnkou a dajú sa vychladnúť.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Európa  

Škandinávia, Island

29.06. → 04.07. +13 termínov

náročnosť

6 dní

Trvanie

1894 2525€
K

Amerika  

Kuba


náročnosť

12 dní

Trvanie

5005
B

Ázia   Amerika   Európa  

Taliansko, Peru, Mexiko, Jordánsko, India, Čína, Brazília


náročnosť

18 dní

Trvanie

13112 22224€
TOP 15 prekvapivých faktov o Galapágoch Blog

Blog TOP 15 prekvapivých faktov o Galapágoch

Súostrovie v Pacifiku prekvapuje svet od čias Charlesa Darwina. Nie nadarmo sa mu hovorí “Darwinove prírodné laboratórium”. Exkluzívna dovolenka,…

Daniela Mihaldová 9 min. čítania
Machu Picchu – nová mapa prehliadky Blog

Blog Machu Picchu – nová mapa prehliadky

Legendárne Machu Picchu. Jeden a snáď aj ten najkrajší spomedzi 7 novodobých divov sveta, kde históriu, umenie a odvahu Inkov obdivuje denne 4500…

Daniela Mihaldová 8 min. čítania
Kam sa toto leto chystajú Slováci na dovolenku? + tipy od Ľuboša Fellnera Blog

Blog Kam sa toto leto chystajú Slováci na dovolenku? + tipy od Ľuboša Fellnera

Myslíte si, že väčšina Slovákov má kúpenú letnú dovolenku už od januára? Ani zďaleka. Ak si aj vy vyberáte dovolenku na leto až teraz, inšpirujte…