Tip na skvelú reštauráciu v Luxemburgu

Tip na skvelú reštauráciu v Luxemburgu La Cristallerie

V hoteli Hotel Le Place d'Armes je jedna perfektná reštaurácia La Cristallerie, v ktorej Vám bude variť vynikajúci šéfkuchár Fabrice Salvador, ktorý pracoval od mladého veku v prestížnych francúzskych reštauráciách, pomohol Helene Darroze k získaniu Michelinovej hviezdy a aj jeho vyhlásili za Chef of La Table du Lancaster v Paríži a získal taktiež 1 Michelinovú hviezdičku. Vyskúšajte aj vy jeho vášeň k jedlu a umeniu. Víno k Vášmu jedlu páruje Oliver Schanne, ktorý sa stal somelierom roka 2017. Jeho vínna karta bola sprievodcom Explorator Guide vyhodnotená ako tá absolútne najlepšia. Nie sú to jeho všetky úspechy. Ešte kedysi dávno, v roku 1991 bol tretím najlepším somelierom Francúzska. Oliver zbožňuje svoju prácu a na chuti jedla a vína pocítite, že sa vôbec v ničom nezmýlil. V La Cristallerie pôsobí od roku 2012.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Saudská Arábia


náročnosť

9 dní

Trvanie

3281 3860€
K

Európa  

Škandinávia, Veľká Británia, Škótsko, Nórsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

2867 4095€
K

Európa  

Škandinávia, Island

15.06. → 20.06. +14 termínov

náročnosť

6 dní

Trvanie

1976 2635€
TOP 10: Najznámejší proroci. Vydali sme sa po ich stopách Blog

Blog TOP 10: Najznámejší proroci. Vydali sme sa po ich stopách

Prorok je človek, ktorý dokáže predpovedať budúcnosť. V Starom zákone ide o človeka, ktorý je schopný rozprávať sa s Bohom, v Koráne o Božieho…

Ľuboš Fellner 18 min. čítania
Najkrajšia turistika v Chile - W trek Blog

Blog Najkrajšia turistika v Chile - W trek

Scenéria národného parku Torres del Paine vás bude odrovnávať každý deň. Bude pršať, snežiť, fúkať, svietiť slnko, niekedy zažijete všetko…

Daniela Mihaldová 19 min. čítania
Takto sa oslavuje národ, ktorý sa ľúbi Blog

Blog Takto sa oslavuje národ, ktorý sa ľúbi

17. máj je určite najväčším národným sviatkom v Nórsku. Čo sa vlastne 17. mája 1814 v Nórsku stalo, ako k tomu došlo, čo to Nóri oslavujú a prečo…

Jozef Zelizňák 4 min. čítania