CEWE FOTOKNIHA plná dobrodružstiev

CEWE FOTOKNIHA plná dobrodružstiev

Vrátili ste sa práve z vysnenej dovolenky a nemôžete prestať myslieť na všetky krásne miesta, ktoré ste navštívili? Presne teraz je ten správny čas na tvorbu CEWE FOTOKNIHY, aby vaše spomienky nevybledli, a mohli ste sa k nim kedykoľvek vrátiť.

Predlohy vám uľahčia tvorbu #

Chcete ušetriť čas a zjednodušiť si tvorbu vašej fotoknihy? V našom softvéri CEWE fotosvet nájdete mnoho tematických predlôh. Ich cieľ je jednoduchý. Majú pomôcť urýchliť tvorbu vašej CEWE FOTOKNIHY a sú rozdelené podľa udalostí.

Predlohy si môžete jednoducho stiahnuť v softvéri, otvoriť a pracovať s nimi. V predlohách sa nachádza priestor pre vaše fotografie, znázornený ako prázdna fotografia. Počas tvorby môžete samozrejme vykonať zmeny a prispôsobiť si predlohu podľa seba.

Prispôsobiť si môžete aj počet strán, či farby pozadia. Fantázii sa medze nekladú, preto využite svoju kreativitu naplno.

Nezabudnite na obálku #

Obálka vašej fotoknihy bude prvé, na čo divákovi padne pohľad. Venujte jej tvorbe preto špeciálnu pozornosť. A aby bola ešte výnimočnejšia, ozdobte ju špeciálnou povrchovou úpravou. Vyberte zlatý, zlato-ružový, strieborný, alebo lakovaný efekt, a obálka bude žiarivá a príťažlivá aj na dotyk.

Svieže stránky #

Menej je niekedy viac, a to platí aj pri fotoknihách. Nechajte vaše fotografie vyniknúť a doprajte im dostatok priestoru. Skombinujte rôzne rozloženia fotografií na stránkach. Na jednu stranu napríklad umiestnite fotografiu na celú plochu, od okraja po okraj a na opačnú stranu vyberte viac menších fotografií, ktoré dopovedia príbeh.

Mapy a kliparty dotvoria dielo #

Umiestnite do svojej cestovateľskej fotoknihy mapu miest, ktoré ste navštívili. Mapy vizuálne pekne dotvoria vaše spomienky. Môžete nakresliť aj celú cestu alebo trasu roadtripu, ktorý ste absolvovali.

Ak máte pocit, že vašej fotoknihe stále niečo chýba, v záložke Kliparty vyberte kategóriu „Cestovanie“ a zvoľte kliparty presne podľa vašej potreby

CEWE FOTOKNIHA je vynikajúci spôsob, ako si uložiť svoje zážitky a dobrodružstvá navždy na jedno miesto tak, aby ste sa k nim mohli kedykoľvek vrátiť a prežiť ich odznova.

Želáme vám veľa radosti pri tvorení cestovateľských fotokníh.

Viktor Háber

Viktor Háber

Viktor Háber

Interne prezývaný novinár. Zanietený redaktor, ktorý sa stará o obsahovú a gramatickú zložku textov BUBO. Píše a edituje blogy, nechýba mu vášeň pre cestovanie a ako výborný vodič už stihol precestovať väčšinu krajín Európy a tiež Afriky, kde šoféroval dlhú trasu od Kapského Mesta k Viktóriiným vodopádom. Od detstva miluje prírodu a veľkomestá USA a jeho snom je navštíviť vzdialené kúty sveta ako Peru, Japonsko či Nový Zéland.


Obľúbený zájazd z katalógu: Južná Amerika - raz za život

Zo zájazdu:

Viktor Háber

Posledná úprava článku | Prečítané: 77

Odporúčame tieto zájazdy

E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

3113 4265€
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

4158 5940€
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

3700 4353€
K

Amerika  

Karibik, Mexiko


náročnosť

16 dní

Trvanie

3295 4393€

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.