Letiskový transfer

Letiskový transfer

Objednali ste si náš BUBO zájazd a neviete ako sa dostáť na letisko? Žiadny problém! K našim zájazdom ponúkame unikátnu doplnkovú službu - letiskový transfer.

Všetky naše zájazdy sú s odletom a príletom z/ na Viedenské letisko Schwechat (ak si nepožiadate o inú destináciu) a letiskový transfer, ktorý ponúkame, Vás odvezie na Váš plánovaný odlet,  po skončení zájazdu Vás tiež vyzdvihne a odvezie naspäť do Bratislavy.

Odkiaľ odchádzame?  #

Stretnutie býva na Fajnorovom Nábreží v Bratislave (v ojedinelých prípadoch je odchod z našej kancelárie na Dunajskej 31, vtedy Vás radi privítame šálkou etiópskej kávy ci srílanského čaju). 

Čas stretnutia býva 3,5 hodiny pred Vašim plánovaným odletom. Je to veľa alebo málo? Z našich dlhoročných skúsenosti je čas stretnutia nastavený tak, aby ste v prípade akýchkoľvek komplikácii na ceste na letisko stihli Váš plánovaný odlet. V prípade potreby napr. počas letných prázdnin kedy nás letisko informuje o predĺženej dobe odbavovania zákazníkov na letisku či mimoriadnej dopravnej situácii čas odchodu upravujeme. 

 V čom je náš BUBO transfer unikátny?

Máme skúsených šoférov, luxusné a pohodlné autá, osobitý prístup.Naši šoféri sú šoféri s dlhoročnou praxou, vždy pripravení na najnáročnejšiu klientelu. Vždy elegantní a dokonale upravení. Vaša luxusná dovolenka začína už na parkovisku. Odvezte sa v luxusnej limuzíne či pohodlnom mercedese. Naše autá, ktoré používame sú:Mercedes Benz Eclass, Mercedes Benz Vclass, Mercedes Benz Sprinter, Opel Vivaro. V aute Vás vždy čaká výber perlivej a neperlivej minerálky či katalóg pre skrátenie  času.  Naše auta spoznáte podľa loga BUBO na prednej či bočnej strane auta. Prišli ste k odchodu zájazdu skôr? Naši šoféri sú k dispozícii min.15 min pred plánovaným časom stretnutia a v prípade letných dni si teda čas čakania môžete užiť v klimatizovanom aute a v zime sa zase zohrejte v prijemnom teple. 

Ako prebieha odchod zájazdu? #

Nakoľko Vás sprievodca čaká až po prílete do destinácie, cesta je individuálna. Nemusíte mať však žiadny strach.K transferu Vás príde vyprevadiť člen nášho BUBO tímu, skúsení kolegovia z kancelárie. Spoznáte ho podľa BUBO trička alebo BUBO tabule.Pre každého čaká je pripravená obálka s podkladmi k ceste. Su to letenky či palubné lístky, návod na cestu, potvrdenie v angličtine, že letenky máte zakúpene spoločnosťou BUBO(niekedy môžu tento dokument vyžadovať na letisku), v prípade, že sa jedná o destináciu, kde sú potrebné elektronické víza, prikladáme potvrdenie o udelení týchto víz. Ak sa víza zabezpečovali do na ambasáde priamo do pasu, tak váš pas aj s vízami dostanete pri odchode zájazdu. Ak ste mali pasy u nás osobne, prikladáme aj kópiu pasov, ktorú sme pre Vás urobili. Pre tých, ktorí si objednali od nás komplexné cestovné poistenie, prikladáme poistnú kartičku. A na záver šťastná BUBO visačka, kam si môžete napísať kontaktné údaje. 

Nikola Deckous

Nikola Deckous

Nikola Deckous

V našej kancelárii na Dunajskej vždy stretnete exotickú Nikol s pôvodom až z ďalekého Konga. Nikol má na starosti Front Office od prvého dojmu ako sa v BUBO cítite, keď nás navštívite osobne, až po zážitok z klientského servisu. Cestovanie má v krvi, sama už precestovala Európu, Áziu, dlhší čas strávila v Strednej Amerike či Afrike. Miluje dobrodružstvá a bude pre vás výborným poradcom pre nové zážitky. 

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Antarktída loďou

Zo zájazdu:

Nikola Deckous

Posledná úprava článku | Prečítané: 337

Odporúčame tieto zájazdy

E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

3113 4265€
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

4158 5940€
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

3700 4353€
K

Amerika  

Karibik, Mexiko


náročnosť

16 dní

Trvanie

3295 4393€

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.