Minúta ticha vo svete - pietna spomienka

Minúta ticha vo svete - pietna spomienka

My v BUBO si veľmi vážime slobodu. Prestrihali sme sa cez ostnatý drôt do sveta a milujeme cestovanie. Každoročne na výročie 17. novembra krstíme náš nový katalóg. My všetci a naši sprievodcovia vo svete sme si spoločne za posledné dni pripomenuli zapálením sviečky dva mladé životy. (Úvodná fotografia: Ivan Strápek - Baracoa, Kuba)

BUBO robí charitu. Južný Sudán je jedna z najnebezpečnejších krajín sveta, zmietaný v tvrdej občianskej vojne. Spolu so slovenskou organizáciou MAGNA pomáhame, kde treba. Demokracia a sloboda nie sú samozrejmosť, je to veľký boj!

Ao Nang, Krabi, Thajsko

Video: Veronika Bednárová, Katrin Abou Naboutová, BUBO

Minúta ticha na pláži
Video: Tomáš Hušek, BUBO - Maurícius

Juraj Ondrejčík

Juraj Ondrejčík

Juraj Ondrejčík

Juraj vyštudoval cestovný ruch a svoje znalosti ako sprievodca uplatňuje už od roku 2006. Niet divu, že poznávacie zájazdy ako Čína, Tibet, Nepál, India, Vietnam, Kambodža, Kuba, Bhután, či Jordánsko, Libanon, ale i Nový Zéland prešiel všetky už niekoľkokrát. Zároveň sprevádza cesty do Pakistanu, Laosu, do Barmy, na Taiwan, Srí Lanku, do Severnej Kórey, Bruneja, USA i Indonézie aj polárnych oblastí. Tvrdí, že navštívené krajiny nepočíta ale má ich aktívne precestovaných viac než 111. Navštívil všetky kontinenty a určite ho zaskočíte otázkou "Kde sa ti najviac páčilo?". Zbiera palubné lístky z leteckých ciest a priateľom priniesol ako suvenír už viac magnetiek než pokryje desať chladničiek. Venuje sa výberu a výchove nových sprievodcov, v kancelárii školí kolegyne pri predaji a buduje BUBO cestovateľskú akadémiu. Pri riadení kancelárskych procesov je známy pozitívnou energiou. Jeho skúsenosti sú neuveriteľné, no vždy je pripravený prispôsobiť sa požiadavkam klienta. Pokora je pre cestovateľa nevyhnutná rovnako ako pri kreovaní vzťahov medzi ľuďmi. Jeho obľúbenou špecialitou je indický dal makhni a cesnakový chlieb naan.

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
India – veľký okruh

Zo zájazdu:

Juraj Ondrejčík

Posledná úprava článku | Prečítané: 52

Odporúčame tieto zájazdy

E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

4265
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

6831
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

4364
K

Amerika  

Karibik, Mexiko


náročnosť

16 dní

Trvanie

4393

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.