All inclusive v Paradise Island Resort and Spa, Maldivy

All inclusive v Paradise Island Resort and Spa, Maldivy

Pridajte si all inclusive a už sa nestarajte vôbec o nič. All inclusive sa začína v momente check-inu a končí sa o 11:00 v deň check-outu.

Jedlá a nápoje #

All inclusive služby sa týkajú hlavnej reštaurácie, hlavného baru, plážového baru a kaviarne. Všade Vám naservírujú balenú vodu, čaj, obyčajnú kávu (horúcu či studenú), plechovkové limonády a džús, sudové víno a pivo (čapované i v plechovke). Z tvrdého alkoholu je v ponuke gin, vodka, rum a whisky. Takisto vybrané koktejly z koktejlového menu. Do kaviarne môžete zájsť na popoludňajší zákusok (Od 16:00 do 18:00) a ľahké občerstvenie (obyčajná káva, čaj, sendviče a koláčiky z výlohy). Raňajky, obed a večera sa podávajú v hlavnej reštaurácii (jedlo z iných reštaurácií je za poplatok).

All inclusicve zahŕňa aj možnosť konzumácie nealkoholických nápojov z minibaru na izbe (dopĺňané raz za deň): 2x Coca Cola (300 ml), 2 x Sprite (300 ml) a 2x sóda (300 ml).

Hlavný bar a kaviareň sú otvorené denne od 10:00 do 01:00

Plážový bar od 10:00 do 17:00

Hlavná reštaurácia je otvorená iba v časoch podávania raňajok, obeda a večere (presné časy dostanete pri ubytovaní)

Všetky nápoje sa podávajú v množstvách maximálne 1 pohár/osoba/objednávka.

Hlavná reštaurácia, ktorá servíruje bufetové raňajky, obed a večeru
Foto: Paradise Island Resort and Spa

Športové a oddychové aktivity #

Športové aktivity zahrnuté v cene all inclusive sú k dispozícii podľa obsadenosti (väčšinu odporúčame rezervovať vopred). Cena zahŕňa aj športové náčinie, ak je potrebné. Lekcie s trénerom, či certifikované kurzy sú za príplatok. Zahrajte si tenis (nočný prenájom ihriska s umelým osvetlením je za príplatok), bedminton, stolný tenis, plážový volejbal, squash, basketbal, alebo billiard. Na mori vyskúšajte windsurfing alebo kajakovanie. Zrelaxovať môžete v saune, parnom kúpeli, alebo vo vírivke.

Výlety #

V cene all inclusive je zahrnutý výlet na nočný rybolov. Na jedného hosťa raz za pobyt (iba pre hostí s ubytovaním na 6 nocí a viac).

Výnimky #

Aj keď all inclusive významovo evokuje, že v cene je zahrnuté úplne všetko, aj all inclusive servis má svoje obmedzenia. Určite vám žiadna základná vec chýbať nebude, no je potrebné uviesť, že nasledovné služby a aktivity v cene all inclusive zahrnuté nie sú:

Jedlá a nápoje z reštaurácií, ktoré nie sú explicitne uvedené vyššie (najmä prémiové značky tvrdého alkoholu, vybrané vína, espresso a cappucino, miešané nápoje a koktejly. All inclusive nezahŕňa jedlá a nápoje objednávané ako donáška do izby. Za príplatok je aj alkohol konzumovaný z minibaru na izbe a ostatné položky z minibaru (okrem nealko nápojov uvedených vyššie v predošlých odsekoch). Všetky nápoje podávané v čase od 01:00 do 10:00 (s výnimkou nápojov podávaných počas raňajok v hlavnej reštaurácii). Miestne a medzinárodné hovory, fax a internet sú spoplatnené. Fotoslužby, suvenírové obchody, šperky a služby práčovne sa hradia v plnej výške. Jedlá a nápoje počas výletov a exkurzií nie sú zahrnuté v cene all inclusive. Potápanie a ďalšie športové aktivity nevymenované vyššie sú spoplatnené. Transfery takisto nie sú v cene all inclusive.

Ako to funguje? #

  • Pri registrácii hostí, osobám so zaplateným balíkom služieb all inclusive bude odovzdaný náramok, ktorý sú povinní hostia nosiť počas celého pobytu kvôli preukázaniu nároku na čerpanie služieb all inclusive. Náramok hostia odovzdajú pred check-outom pri konečnom vysporiadaní izbového účtu.
  • V prípade straty náramku bude hosťovi naúčtovaný poplatok 20 USD za jeho výmenu.
  • Všetky druhy nápojov sú výlučne na osobnú konzumáciu. Sú podávané v množstve na jednu objednávku jeden pohár na osobu.
  • Interné predpisy rezortu nariaďujú pri každej útrate vystaviť doklad, ktorý hosť podpíše.
  • Za vynechané servírovanie jedla v hlavnej reštaurácii nie je poskytovaná refundácia, ani iný benefit a takisto časť balíka all inclusive nie je možné preniesť na inú osobu.
  • Hostia ubytovaní v jednej izbe sú povinní mať zaplatený balík all inclusive, pokiaľ túto službu chce využívať aspoň jeden z nich.
  • Alkoholické nápoje je zakázané podávať osobám mladším ako 18 rokov.
  • Služby zahrnuté v balíku all inclusive sú ponúkané výhradne počas pobytu a v prípade skrátenia pobytu nie je možné nevyužité služby refundovať.
  • Hotel nezodpovedá za nemožnosť využitia niektorých služieb, pokiaľ je to znemožnené poveternostnými podmienkami, alebo technickými problémami a inými prekážkami, ktoré hotel nemohol ovplyvniť.
Juraj Ondrejčík

Juraj Ondrejčík

Juraj Ondrejčík

Juraj vyštudoval cestovný ruch a svoje znalosti ako sprievodca uplatňuje už od roku 2006. Niet divu, že poznávacie zájazdy ako Čína, Tibet, Nepál, India, Vietnam, Kambodža, Kuba, Bhután, či Jordánsko, Libanon, ale i Nový Zéland prešiel všetky už niekoľkokrát. Zároveň sprevádza cesty do Pakistanu, Laosu, do Barmy, na Taiwan, Srí Lanku, do Severnej Kórey, Bruneja, USA i Indonézie aj polárnych oblastí. Tvrdí, že navštívené krajiny nepočíta ale má ich aktívne precestovaných viac než 111. Navštívil všetky kontinenty a určite ho zaskočíte otázkou "Kde sa ti najviac páčilo?". Zbiera palubné lístky z leteckých ciest a priateľom priniesol ako suvenír už viac magnetiek než pokryje desať chladničiek. Venuje sa výberu a výchove nových sprievodcov, v kancelárii školí kolegyne pri predaji a buduje BUBO cestovateľskú akadémiu. Pri riadení kancelárskych procesov je známy pozitívnou energiou. Jeho skúsenosti sú neuveriteľné, no vždy je pripravený prispôsobiť sa požiadavkam klienta. Pokora je pre cestovateľa nevyhnutná rovnako ako pri kreovaní vzťahov medzi ľuďmi. Jeho obľúbenou špecialitou je indický dal makhni a cesnakový chlieb naan.

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
India – veľký okruh

Zo zájazdu:

Juraj Ondrejčík

Posledná úprava článku | Prečítané: 484

Mohlo by Vás zaujímať

Najkrajšie pláže sveta - top 20 Prémiový blog

Prémiový blog Najkrajšie pláže sveta - top 20

Chodím po svete tridsať rokov, aby som našiel tú najkrajšiu pláž na planéte. Za ten čas som natrafil na pláže opustené a romantické, plné života a…

Ľuboš Fellner 13 min. čítania
Kuramathi Maldives Blog

Blog Kuramathi Maldives

Maldivský rezort Kuramathi nielen, že patrí medzi najznámejšie ostrov Maldív, ale vo svojej kategórii 4* rezortov je na absolútnej špičke.…

Sun Siyam Olhuveli Blog

Blog Sun Siyam Olhuveli

Maldivský rezort Sun Siyam Olhuveli patrí medzi najzaujímavejšie 4* rezorty Maldív. Nájdete tu moderný luxus, tropické maldivské prostredie s…

Hotel LUX South Ari Atoll Maledivy Blog

Blog Hotel LUX South Ari Atoll Maledivy

Luxusný 5* rezort LUX South Ari Atoll otvoril svoje brány koncom roka 2016 po tom, ako prišla lukratívna skupina LUX Resorts & Hotels a premenila…

Waldorf Astoria Maldives Blog

Blog Waldorf Astoria Maldives

Exkluzívny 5* rezort Waldorf Astoria otvoril svoje brány len počas roku 2019, no svojim príchodom zmenil maldivské nazeranie na luxusný produkt. Má…

Ozen Bolifushi Maldives Blog

Blog Ozen Bolifushi Maldives

Luxusný 5* dovolenkový rezort na Maldivách nemusí byť len abstraktná predstava, pretože tá má aj svoje meno. Zoznámte sa s ostrovom Ozen Bolifushi,…

Blogov

Odporúčame tieto zájazdy

K

Ázia   Amerika  

Oceánia, Spojené štáty americké (USA), Japonsko


náročnosť

16 dní

Trvanie

8033
E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

4265
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

5940
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

4364

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.