Prémiové a najlepšie hotely na Ceste okolo sveta

Prémiové a najlepšie hotely na Ceste okolo sveta

Ktoré sú najlepšie hotely na svete? Na našej ceste okolo sveta privátnym BUBO lietadlom sme pre Vás pripravili možnosť ubytovania v prémiových hoteloch a najlepších hoteloch sveta. Prémiové, elitné hotely garantujú vysoký štandard, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších. Najlepšie hotely sveta zas to najexkluzívnejšie, čo vôbec svetová hotelová scéna ponúka. Nech sa páči, TOP hotely sveta čakajú iba na Vás!

Jordánsko #

Prémiové hotely: Moevenpick Aqaba

Kvalitný hotel s vynikajúcou polohou na pobreží Červeného mora s vlastnou plážou a priamym vstupom do mora. Štýl hotela je kombináciou európskych a arabský vplyvov. Rezort ponúka štyri bazény, posilňovňu aj 8 reštaurácii a barov. Situovaný je len 5 minút chôdze od centra Aqaby. V jeho tesnej blízkosti ležia aj ruiny najstaršieho kostola na svete.

 

Hotel Moevenipick Aqaba

Najlepšie hotely sveta: Intercontinental Aqaba

Päťhviezdičkový hotel so súkromnou plážou vzdialený pár minút chôdze od centra Aqaby s reštauráciami, kaviarňami a obchodíkmi. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou a panoramatickými oknami. K dispozícii máte reštaurácie Corniche, kde sa podávajú pokrmy formou bufetu, alebo Bourj Al Hamam so špecialitami libanonskej kuchyne. Na kvalitné vína sa môžete tešiť vo vínnej pivnici Côte d'Or. V koktejlovom bare vás okrem drinkov čaká biliard, živá hudba a terasa. Hotelový bazén je v štýle lagúny a spa ponúka vírivky, parnú saunu aj wellness centrum, kde si môžete vybrať z bohatej ponuky ošetrení tváre a tela. K dispozícii je tiež posilňovňa. Intercontinental je moderný hotel s kvalitnými službami, vhodný aj pre náročných klientov.

Hotel Intercontinental Aqaba

India #

Najlepšie hotely sveta: The Oberoi, New Delhi

The Oberoi, New Delhi je popredný päťhviezdičkový hotel v centre hlavného mesta Indie. Hotel bol znovuotvorený v januári 2018 po rozsiahlej renovácii v hodnote niekoľko miliónov dolárov. Odrážajúc ducha mesta, architektúru a výzdobu hotela predstavuje harmonická zmes tradičnej a súčasnej sofistikovanosti, ktorá uspokojí potreby a vkus náročných klientov. Tento luxusný hotel sa nachádza pár minút od obchodných aj nákupných štvrtí a ponúka výhľad na upokojujúce greeny 18-jamkového golfového klubu v Dillí, ako aj na historickú záhradnú hrobku cisára Humayuna zo 16. storočia, zaradenú na zoznam svetového dedičstva UNESCO.

Hotel má systémy na čistenie vzduchu, ktoré bránia vstupu škodlivých častíc. Stavebné materiály, vrátane farieb a lakov, ktoré sa používajú v celom hoteli, neobsahujú škodlivé látky. To znamená, že v Oberoi budete dýchať najčistejší vzduch v meste. Hotel ponúka 220 izieb a apartmánov. Indickú aj svetovú kuchyňu si môžete vychutnať v hneď niekoľkých hotelových reštauráciách (360 o, Omya, Cirrus 9). Na 9. poschodí hotela sa nachádza strešná čínska reštaurácia Baoshuan s výhľadom na veľkolepé golfové ihrisko. Reštaurácia je pomenovaná po najväčšom plavidle flotily čínskych obchodných lodí z 15. storočia. Vinotéka Enoteca zas ponúka špeciálne ošetrený výber najlepších vín z celého sveta v prostredí s kontrolovanou teplotou. Nechýba ani Club bar s cigarovým salónikom.

V priestoroch hotela nájdete aj Oberoi Patisserie & Delicatessen, prvý exkluzívny indický gurmánsky obchod v Indii, ktorý ponúka širokú škálu dezertov a koláčov, vysoko kvalitné lahôdkové výrobky, čerstvo upečený chlieb, domáce čokolády, syry a koreniny. Oddýchnuť si môžené vo vynikajúcom spa a zacvičiť vo fitnescentre otvorenom 24 hodín denne.

The Oberoi, New Delhi

Čína #

Prémiové hotely: Sunworld Dynasty

Hotel Sunworld Dynasty Hotel Beijing, otvorený v roku 1990, sa nachádza v centre Pekingu, v štvrti Wangfujing. Ide o medzinárodný 5-hviezdičkový hotel s kompletnými službami a 395 luxusnými izbami. V reštaurácii Royal Chinese Restaurant sa podávajú špeciality kantonskej a severočínskej kuchyne. Dynasty Plaza zas ponúka medzinárodný bufet s ázijskou a európskou kuchyňou aj priestor pre popoludňajší čaj a večerné koktejly v špeciálnej atmosfére. Vo všetkých izbách a verejných priestoroch je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Hotel je situovaný v blízkosti mnohých historických a kultúrnych pamiatok vrátane Zakázaného mesta a Námestia Tian'anmen. Po našom programe si môžete užiť krytý bazén, fitness centrum, basketbalové ihrisko či spa.

Hotel Sunworld Dynasty

Najlepšie hotely sveta: The Penninsula

Je jedným z najluxusnejších hotelov v Číne. Od svojho otvorenia v roku 1989 poctilo návštevov hotel The Penninsula množstvo významných osobností. V 90. rokoch 20. storočia sa v jeho nákupnej otvorili prvé čínske pobočky pre obchody Louis Vuitton, Chanel či Hermès. Penninsula Beijing prešiel úplným štrukturálnym prepracovaním a v roku 2016 aj veľkorysou rekonštrukciou. Ponúka kombináciu nadčasového čínskeho umenia a remeselníctva skĺbených s najmodernejšími technológiami a vynikajúcimi službami priamo v srdci Pekingu. Jeho adresa na Goldfish Lane sa považuje za šťastnú, pretože zlatá rybka predstavuje v čínskej mytológii prosperitu. Preto sú rybky súčasťou rezbárskych diel a umeleckých diel vo všetkých apartmánoch pre hostí. Vo vstupnej hale Vás privíta tradičná čínska brána, starožitný nábytok, súčasné umenie aj impozantné mramorové schodisko. Ďalším motívom začleneným do celého dizajnu hotela je šesťuholník, ktorý odkazuje na vzor na korytnačom pancieri a symbolizuje dlhovekosť. V hoteli by ste narátali vyše 160 000 šesťhranných konštrukčných prvkov vrátane golierov uniformy zamestnancov. Fénix, ktorý v Číne predstavuje šťastie už vyše 8 000 rokov zdobí onyxovú stenu v hale a je tiež súčasťou výzdoby kantonskej reštaurácie Huang Ting.

V kuchyni hotelovej reštaurácie Jing je zahrnutá rúra Molteni, jedna z najexkluzívnejších na svete, s ročnou produkciou iba 100 kusov. Ten istý remeselník, ktorý rúru vytvoril, tiež preletel do Pekingu, aby ju zostavil v reštaurácii.

V čajovni Huang Ting môžete ochutnať viac ako 50 druhov prémiového čaju. Zúčastniť sa môžete aj starodávneho rituálu čínskeho čajového obradu s čajovým majstrom. Hotel má vo svojej verejnej umeleckej galérii rotujúcu zbierku viac ako 800 pôvodných čínskych obrazov.


Hotel The Penninsula Beijing

Mexiko #

Prémiové hotely: Paradisus Cancun

Hotel Paradisus Cancun je najlepšou značkou kvalitnej siete Melia. Hotel je známy vďaka svojmu tvaru mayskej pyramídy, vnútorným záhradám a najlepším jedlom Cancúnu. Verili by ste, že tu spal aj španielsky kráľ? Ponúka luxusné, priestranné a elegantne zariadené izby na nedotknutej pláži iba 15 minút od letiska. Či už ste na pláži, v jednom zo štyroch bazénov inšpirovaných lagúnami, alebo si vychutnávate mexickú a medzinárodnú kuchyňu v niektorej z deviatich reštaurácií, budete nadšení. V jednej z nich, reštaurácii Tempo sa pripravuje menu kuchára Martina Berasategui ktorý spoločne získal 7 Michelinských hviezd. Váš sprievodca Vám rád zorganizuje špeciálnu večeru v sushi reštaurácii. Čerstvé ryby, zlatá tequilla, VIP servis pre VIP skupinu. Tenis, deväťjamkové golfové ihrisko, detský klub, či spa Vám zaručia skvelý hotelový zážitok.

Hotel Paradisus Cancun

Najlepšie hotely sveta: Dreams Playa Mujeres

Rezort AAA Four Diamond Dreams Playa Mujeres sa nachádza na súkromnom úseku pláže v pokojnej oblasti, len 10 km severne od centra Cancúnu. Vychutnajte si 6000 metrov štvorcových bazénov, (v dvoch infinity pools, šiestich vírivkách, dvoch detských bazénoch a aquaparku) aj greeny na golfovom ihrisku Playa Mujeres. Uživajte si nádherný výhľad na Karibské more na krásnej pláži s nekonečným bielym pieskom. Užívajte si Vašu Unlimited-Luxury® experience, kde je zahrnuté všetko od neobmedzeného prístupu ku gurmánskym jedlám à la carte bez nutnosti rezervácie, cez neobmedzené množstvo nealka a čerstvých štiav ako aj domáceho a medzinárodného alkoholu najvyššej úrovne, vždy plný minibar, až po tradičné tematické obedy, večierky, bary na pláži a zábavné podniky.

Hotel Dreams Playa Mujeres

Peru #

Prémiové hotely: JW Marriott Hotel

Hotel plný histórie, v 16. storočí bol pôvodne kláštorom. Hotel má šarmantný koloniálny nádych, navrhovala ho portugalská dizajnérka Ana Patricia Pina, ktorá prerobila kaplnku kláštora na recepciu hotela. „Diamantový vodopád“ v priestore recepcie pozostáva zo 65 000 kusov kryštálov Swarovski a majú reperezntovať Intiho - boha Slnka. Piliere na nádvorí hotela boli jeden po druhom vyňaté, zrekonštruované a znovu umiestnené na svoje miesto. Všetky izby sú prepychovo zariadené. Luxusné mramorové kúpeľne, nádherné obliečky, hotel ma perfektné spa, užite si tu masáž. Tunajšia reštaurácia Pirqa ma ešte pôvodné steny z koloniálnych čias. Druhou reštauráciou hotela je výborná Qespi Restaurant and Bar. Hotel bol v roku 2018 vyhodnotený na World Travel Awards v Lisabone ako najlepší hotel kultúrneho dedičstva v Južnej Amerike.

JW Marriott El Convento Hotel

Najlepšie hotely sveta: Belmond Palacio Nazarenas Hotel

Je postavený na mieste, kde bola v minulosti Pumacurco Street, čo v preklade znamená Ulica vzdelania. Čarovnú atmosféru miesta dotvára nenásilný mix koloniálneho a inského štýlu. Ak pri check-ine dostanete malú kytičku, nečudujte sa. Predtým tu bol kláštor a tento darček reprezentuje čistotu mníšok, ktoré tu v dávnych časoch žili. Hotel ma 55 suít, travertínom a mramorom obložené kúpeľne, elegantné spálne, v hoteli je knižnica, prekrásna záhrada, inské ruiny, nájdete tu aj jediný vyhrievaný bazén v celom meste. Samotný hotel vás tak trochu zasvätí do miestnych tradícií.

Hotel Belmond Palazio Nazarenas

Brazília #

Prémiové hotely: Hilton Copacabana

Päťhviezdičkový hotel Hilton Rio de Janeiro Copacabana Vás dostane svojou polohou priamo oproti modrým vodám pláže Copacabana. Ponúka elegantné spa aj strešný bazén s nádherným výhľadom na more. Izby sú svetlé a sofistikované, vybavené klimatizáciou, TV a minibarom. Sú elegantne zariadené dreveným nábytkom, moderným dekorom a teplými prírodnými odtieňmi. Každé ráno sa podávajú obľúbené raňajky formou bufetu s čerstvým ovocím a pečivom. Spa v hoteli ponúka rôzne procedúry a na 4. poschodí sa nachádza druhý bazén, kde nájdete aj reštauráciu The View.

Hotel Hilton Copacabana

Najlepšie hotely sveta: Belmond Copacabana Palace

Najjasnejšia hviezda medzi hotelmi v Rio de Janeiro z dielne francúzskeho architekta Josepha Gire. Hotel je situovaný priamo na Copacabane, jednej najznámejších pláži na svete. Postavený bol v štýle, ktorý nadväzuje na líniu a model veľkých plážových hotelov 19. a začiatku 20. storočia. Odkedy roku 1923 prvý krát otvoril svoje brány, hostil viacero prominentných a slávnych osobností. V ktorej suite spala Marlene Dietrich a v ktorej Orson Welles? Aj dnes tu sŕka caipirinhu miestna elita. Vyhľadávaný a žiadaný je najmä v období jarného karnevalu a Silvestrovských osláv. Kto by si nechcel vychutnať jeden z najikonickejších ohňostrojov sveta priamo zo svojho balkóna? Interiér dotvára brazílsky nábytok z dreva Freijo alebo mahagónu. Kúpeľne zdobí ružový a biely brazílsky mramor. Orientálne koberce, jemné francúzske tkaniny a ručne vyberané starožitnosti. Vyhľadávané sú aj jeho reštaurácie, napríklad MEE s michelinskou hviezdičkou a panázijskou kuchyňou či Cipriani a Pérgula.

Belmond Copacabana Palace

Rím #

Prémiové hotely: Regina Baglioni

Hotel vďačí za svoje meno kráľovnej Margherite Savojskej, manželke druhého kráľa zjednoteného Talianska Umberta I. Kráľovná - "Regina", totiž využívala jeden z apartmánov hotela v období, keď bol rekonštruovaný priľahlý palác Margherita, dnes sídlo americkej ambasády. Hotel vznikol už koncom 19 storočia a je jednou z najkrajších ukážok secesného štýlu v Ríme. Bohatá štukotá výzdoba, bronzové schodište, či po stáročia trvajúca láska rimanov k mramorovej výzdobe určite okúzli aj vás. Jeho fámu povzniesol sladký život - dolce vita, ktorý v Ríme zavládol v 50. rokoch 20. st., a ktorý sa neoddeliteľne spája s rovnomenným filmom. Navštívili ho aj slávny režisér Federico Fellini, herec Marcello Mastroianni či spisovateľ Alberto Moravia

Hotel Regina Baglioni

Najlepšie hotely sveta: St. Regis

Pre Rimanov a návštevníkov večného mesta bol do roku 2000 známy ako Grand Hotel. Dnes je právom považovaný za jednu z ikon hoteliérstva, pričom za jeho vznik vďačíme kráľovi hoteliérov Césarovi Ritzovi. Za viac ako 120 rokov jeho existencie tu boli ubytované mnohé osobnosti zo sveta umenia, politiky či showbiznisu, ako napríklad členovia rodiny Kennedy, Rolling Stones a istý čas bol hotel aj sídlom hlavného štábu Benita Mussoliniho. Hneď po príchode vás uchváti monumentálna vstupná hala s lustrom z muránskeho skla. Na druhý dojem zapôsobí skvelá kvalita služieb, za ktorú bol v roku 2011 ocenený ako jeden z 500 najlepších hotelov sveta.

Hotel St. Regis

BUBO realizovalo cesty okolo sveta uz v minulom tisícročí. Cesta privátnym BUBO lietadlom má taktiež ambíciu byť najkvalitnejšou. Poskytujeme 20 prémiových BUBO biznis sedadiel, kde sa iba o týchto dvadsať VIP klientov stará privátna letuška, skupina má privátneho BUBO sprievodcu, privátnu dopravu a celkovo privátny servis. Exkluzívna skupina 20 klientov a servis, ktorý nemá čo sa týka vysokej kvality služieb obdobu.

Prečítajte si program cesty a aj pri samotnom popise zistíte ten rozdiel menom BUBO. Byť najlepším je o rozhodnutí a my sme sa rozhodli! A pocíti to náš klient - Vy.

s uctou Váš BUBO team.

Zuzana Hábeková

Zuzana Hábeková

Zuzana Hábeková

Vyštudovaná škandinavistka a anglistka so slabosťou pre juhovýchodnú Áziu. Okrem sprevádzania v Japonsku, Vietname, Kambodži, Thajsku, Malajzii, Singapure, ale aj v celej Škandinávii, na Pobaltí či Madagaskare sa venuje prekladaniu švédskych detektívok a práci s fotografiou. U nás v BUBO je tiež súčasťou marketingového tímu, pomáha s grafikou, pripravuje premietania a stará sa o BUBO Instagram. Zbožňuje sushi, kambodžský fish amok, a na party caipirinhu a jamajský dancehall. Jej top zážitkami sú polárna žiara a psie záprahy v severnom Nórsku, a malgašská diskotéka s domácimi pod baobabmi a oblohou južnej pologule.

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Nórsko - zlatý trojuholník

Zo zájazdu:

Zuzana Hábeková

Posledná úprava článku | Prečítané: 541

Odporúčame tieto zájazdy

E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

4265
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

6831
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

4364
K

Amerika  

Karibik, Mexiko


náročnosť

16 dní

Trvanie

4393

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.