4* Four Points by Sheraton Bur Dubai

4* Four Points by Sheraton Bur Dubai

Chceli by ste stráviť niekoľko dní v lákavom Dubaji, ale nepotrebujete k tomu luxusný 5* hotel? Aj pre vás má Dubaj obrovské možnosti a ak by ste radi bývali v centre tohto unikátneho mesta, potom si vyberte kvalitný 4* hotel Four Points pod záštitou Sheratonu. Všetko máte na dosah ruky a pritom ste nespravili žiaden kompromis ohľadom kvality!

Kde sa nachádza Four Points by Sheraton Bur Dubai? #

Kvalitný 4* hotel Four Points zo siete Sheraton má skvelú polohu pre všetkých, ktorí chcú v Dubaji objavovať a zažiť viac z mesta. Nejde o plážový rezort, ale o mestský hotel ležiaci v samotnom centre v štvrti zvanej Bur Dubai. Neďaleko od hotela nájdete bazárové štvrte aj starý Dubaj a len pár desiatok metrov máte aj stanicu metra vďaka ktorej sa viete dostať aj k vzdialenejším miestam či nákupným centrám. Ideálna poloha na to, aby ste z Dubaja vytlačili skutočne maximum. Hotel leží na ulici Khalid Ibn Walid, ktorá spája bazárové časti mesta so štvrťou známou ako Burjuman a Al Karama, kde nájdete aj viacero podnikov, kde sa viete najesť či nakúpiť niekoľko drobností.

Z medzinárodného letiska v Dubaji je to do hotela cca 8 kilometrov (10-15 minút jazdy) a areál dubajského EXPO pavilónu je odtiaľto zhruba 50 kilometrov. Najbližšia stanica metra je „Sharaf DG“ (210 metrov od hotela), no ani známa stanica metra Burjuman nie je ďaleko a od hotela ju máte cca kilometer. K najslávnejšiemu nákupnému centru Dubai Mall to máte z hotela len 10 kilometrov a ak by ste sa chceli zastaviť v Mall of the Emirates, tak počítajte s cestou dlhou 23 kilometrov. Všetko máte vďaka tomuto hotelu na dosah ruky.

Po prílete do Dubaja #

Prílet na medzinárodné letisko v Dubaji je veľmi jednoduchý. Ide o jedno z najmodernejších a najkvalitnejších letísk na svete a už prvé minúty tu pocítite ten obrovský rozdiel oproti miestu, odkiaľ ste odleteli. Značenie na letisku je mimoriadne kvalitné a tak sa netreba ničoho báť. Kráčate smerom k východu a šípky vás nasmerujú tak, aby ste sa dostali na imigračné, kde prídete so svojim pasom. Vízum do Spojených arabských emirátov nepotrebujete a tak ide o formalitu. Dostanete pečiatku, vezmete si batožinu a ak chcete ešte nahliadnite do duty free shopu. Pri odlete z dubajského letiska si pokojne naplánujte viac času na to, aby ste si mohli letisko vychutnať a spraviť posledné nákupy.

Vezmite si vašu batožinu a kráčajte von do príletovej haly, kde na vás už čaká miestny partner zo 4* hotela Four Points by Sheraton a postará sa o vás, aby vás vzal odviezol priamo na miesto, kde budete bývať.

Váš hotel Four Points by Sheraton
Foto: Four Points by Sheraton

Cesta do hotela #

4* hotel Four Points by Sheraton Bur Dubai leží z medzinárodného letiska na ktorom pristanete len cca 8 kilometrov a tak sa pripravte na veľmi rýchly presun. Čoskoro už budete oddychovať a tešiť sa z dovolenky alebo si len položíte kufre na izbu a vyberiete sa preskúmať najbližší, orientálny bazár. Počítajte s tým, že tento presun mestom môže trvať cca 10-15 minút jazdy, no žiadnym prekvapením nemusí byť ani 20-minútovka, pretože karty vie zamiešať zhustená doprava. Hoci sa to na prvý pohľad nezdá, Dubaj je predsa len 3-miliónová metropola.

Vyrazíte z letiska a cestou do vašej štvrte pretnete známy dubajský záliv, teda Dubai Creek na ktorom sa určite ocitnete aj vy v drevenej lodičke abra, aby ste preskúmali zákutia starého Dubaja. Cesta sa stáča okolo obrovského paláca, ktorý patrí katarskému emírovi a v diaľke rastie ikonické, 150-metrov vysoké dubajské okno Dubai Frame s mrakodrapmi. Sem tam o sebe dá vedieť aj monumentálne veža Burj Khalifa, ktorá je so svojimi 828 metrami stále najvyššou budovou sveta. Už len prejsť rušný Burjuman a ste doma vo vašom hoteli, kde vás čaká skvelá dovolenka.

Prečo si vybrať Four Points by Sheraton Bur Dubai? #

Hotel Four Points by Sheraton je skvelým hotelom pre človeka, ktorý na dovolenke nepotrebuje 5* luxus rezortov plážových rezortov, ale zároveň hľadá kompromis s kvalitným ubytovaním. Sheraton, ktorý má záštitu nad hotelom Four Points je zárukou kvality a skvelým bonusom je poloha hotela v starej časti Dubaja Bur Dubai, odkiaľ máte na dosah ruky nielen nákupné centrá, stanice metra, ale aj bazárové časti starého mesta, kde ešte stále cítiť Orient.

Pri tomto hoteli nečakajte obrovské hotelové priestory, niekoľko bazénov či SPA centrum. Ide o hotel mestského typu, teda kvalitný 4* hotel s priestrannými a príjemnými izbami, ktoré si viete vybrať v troch rôznych štandardoch, no aj napriek tomu tu nájdete niekoľko miest, kde si viete oddýchnuť alebo aktívne zrelaxovať. Súčasťou hotela je aj bazén a tiež kvalitne zariadená telocvičňa. Dubaj je známy svojou gastronómiou a ani hotel Four Points by Sheraton nie je výnimkou. Nájdete tu hneď tri reštaurácie medzi ktorými vyniká indická kuchyňa a súčasťou hotela je aj britský pub so skvelou atmosférou.

Najväčšou výhodou hotela je práve jeho poloha a aj ona je tým lákadlom prečo si hotel vybrať. Leží v centre Dubaja, medzi dvomi stanicami metra a neďaleko rušného Burjumanu s nákupným centrom či reštauráciami. K bazárom či k Dubai Creek sa môžete vybrať peši a zažiť tak atmosféru Dubaja a zároveň máte vďaka metru takmer všetko dôležité na dosah ruky.

Akú izbu si v hoteli vybrať? #

4* hotel Four Points by Sheraton Bur Dubai nie je luxusným rezortom na brehu mora, ale ide o kvalitný mestský hotel priamo v centre starého mesta. Aj napriek tomu tu však môžete čakať služby na úrovni a na výber máte z viacerých možností akú izbu si na svoj pobyt vybrať. Od tých najklasickejších cez izby executive až po zaujímavé suity plné priestoru a elegancie. Všetky izby v hoteli majú vo svojom štandarde satelitnú televíziu, kvalitnú kúpeľňu či kanvicu na zohriatie vody na kávu alebo čaj. Ich moderný vzhľad vám spríjemní pobyt na vašej dovolenke.

Classic Room (Double / Twin)

4* hotel má pre svojich hostí pripravené tri druhy, teda tri štandardy izieb, ktoré si môžete vybrať. Tou najzákladnejšou je izba s označením „Classic“, teda „klasická izba“. Nečakajte však nič obyčajné, pretože ani základná izba v hoteli nie je na zahodenie. Je elegantná, príjemne zariadená a na váš pobyt vám tu nebude naozaj nič chýbať. Musíte si vybrať či ju preferujete ako double, teda jedna veľká manželská posteľ alebo potrebujete dve samostatné postele, teda izby twin. Súčasťou izby je aj pracovný stôl so stoličkou či pohovka s malým stolčekom na servírovanie, kde si viete položiť kávu alebo čaj, ktorú si sami môžete pripraviť vďaka kanvici na zohriatie vody. Samozrejmosťou je klimatizácia, televízia, chladnička s minibarom či moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom. Z okna máte výhľad na ulicu a mesto. Veľkosť klasickej izby je 33 m2.

3 fotografie

Classic Room

Executive Room (Double / Twin)

Ak si potrpíte na kvalitnejšie ubytovanie či máte radi vo vlastnej izbe príjemne detaily, siahnite po izbe s označením Executive. Podobne ako aj pri klasickej izbe aj tu si vyberiete či preferujete manželskú posteľ alebo dve oddelené postele. Veľkosťou je Executive a Classic izba rovnaká, no líši sa v detailoch a atmosfére. Izby sú na vyšších poschodiach a sú príjemne svetlé, ponorené do jemných farieb. V izbách nájdete na oddych aj gauč, pohovku či kreslo a tiež písací stôl so stoličkou, ak potrebujete niečo vybaviť. Veľkosť executive izby je 33 m2.

3 fotografie

Executive Room

Suite Grand

Suita je v hoteli pre tých, ktorí od izby čakajú viac priestoru. Nájdete tu spálňu s posteľou spojenú s obývačku, kde máte k dispozícii písací stôl so stoličkou, dve kreslá aj pohovku ako stvorenú na oddych. Luxusná kúpeľňa je v bielych, svetlých farbách a nájdete v nej sprchovací kút. Za oknom vás čaká výhľad na Dubaj a z vyšších poschodí vidno dokonca aj dubajskú panorámu, ktorej dominuje Burj Khalifa. Čo sa týka vybavenia, tak tu nájdete chladničku s minibarom, klimatizáciu, satelitnú televíziu, kanvicu a samozrejmosťou je aj wifi, aby ste si mohli vybaviť zopár drobností doma či v práci. Veľkosť suity je 43 m2.

3 fotografie

Suite Grand

Kde sa v hoteli najesť? #

Dubaj patrí medzi mestá s obrovským gastronomickým potenciálom a niet divu, že sa v ňom stretávajú milovníci jedla z celého sveta. Tak ako sa v Dubaji stretávajú takmer všetky národy planéty, tak tu nájdete aj neskutočnú variabilitu najlepšieho jedla sveta. Aj napriek tomu, že hotel Four Points by Sheraton nie je rezortom, nájdete tu niekoľko zvodných miest, kde si môžete dopriať zaujímavé gastronomické zážitky. Priamo vo vašom hoteli sa nachádzajú dokonca tri reštaurácie a jeden štýlový pub.

Promenade – Hlavnou hotelovou reštauráciou Four Points je Promenade, kde sa každé ráno servírujú raňajky. Môžete si vybrať či dáte prednosť bufetu alebo by ste si chceli dopriať raňajky a la carte. Čakajú tu na vás jedlá medzinárodnej, kontinentálnej kuchyne, no na výber nájdete aj čo to z indickej či arabskej kuchyne, aby ste mohli ochutnávať exotiku. Tak čo si dáte? Vajcia so slaninkou alebo to bude humus s čerstvé, chlebové placky?

Antique Bazaar – Kým Promenade je raňajkovou reštauráciou, tak Antique Bazaar je otvorená na obed či večeru a je jednoznačne najlepšou reštauráciou celého hotela. Špecializuje sa na indickú kuchyňu a v Dubaji patrí medzi najlepšie miesta, kde sa s indickými jedlami môžete stretnúť. Nájdete tu indické špeciality, ktoré milujete z Indie, no ak ste v Indii nikdy neboli, buďte si istí, že vás táto chuť nadchne. Ochutnajte dokonalé mangové lassi, ako predjedlo si dajte tenučké papady so zeleninou a napokon si vyberte medzi Paneer Tikka alebo fantastické Tandoori Chicken. Možno vás zaujme aj ryžové Biryani a pred odchodom si ešte vychutnajte Malai Kulfi.

La Terrace – Treťou príjemnou reštauráciou v hoteli je La Terrace, kde sa môžete zastaviť nielen na kávu či drink, ale môžete si tu dopriať aj veľmi chutný obed alebo večeru. Ak nie ste veľmi hladní, dajte si len predjedlo v podobe lososa s feta syrom a avokádom alebo bulgur so zeleninou, no ak máte hlad, La Terrace bude vedieť ako na vás. Prekvapí vás svojim výberom a dopriať si tu môžete viaceré klasické jedlá medzinárodnej kuchyne.

The Viceroy – V podniku The Viceroy si prídu na svoje všetci milovníci pubov. Aj tento sa vybral cestou britského pubu a tak sa môžete ponoriť do jeho atmosféry a vychutnať si svoju pintu piva priamo v srdci Dubaja. Nemusíte sem prísť len na pivo, pretože bar má v sebe viacero zaujímavých drinkov či nápojov a tak sa sem počas svojho dlhšieho pobytu radi vrátite, aby ste si posedeli a vstrebali zážitky, ktoré ste v Dubaji ulovili.

Čo tu môžete robiť? #

Kvalitný hotel Four Points by Sheraton Bur Dubai má v sebe niekoľko zaujímavostí, no medzi prednosti, prečo si tento hotel vybrať je najmä jeho poloha a kvalitné, moderné izby. V okolí hotela nájdete reštaurácie, obchodné centrum Burjuman, stanice metra, ktorým sa kamkoľvek dostanete a starý Dubaj so svojimi bazármi je na dosah ruky. Ak si však predsa len chcete v hoteli oddýchnuť, hotel sa o vás príjemne postará.

Ak sa radi počas oddychu namočíte do bazénu, tak ten si pre vás pripravil aj váš hotel. Je postavený tak, aby ste si v ňom mohol užiť aj slnko a hneď vedľa bazénu nájdete aj lehátka, kam si so sebou vezmite svoju obľúbenú knihu a perfektne si oddýchnete.

Pýchou hotela je aj veľmi kvalitná telocvičňa s fitnes centrom, kde na vás čakajú najmodernejšie stroje na rôzne druhy tréningov a slušná výbava na kardio cvičenia. Otvorená je od skorého rána do neskorého večera a tak si tu prídete vždy na svoje.

Kto by zatúžil ísť sa v Dubaji okúpať k moru, tak najbližšia pláž k hotelu je Jumeirah Beach alebo pláž La Mer, ktoré sú obe odtiaľto vzdialené len cca 7 kilometrov. Stačí nasadnúť do taxíka a za cca 15 minút stojíte na pláži s nohami zaborenými v piesku.

Kam sa vybrať na výlet? #

K dovolenke plnej zážitkov patria aj príťažlivé výlety a ak radi objavujete okolie, ste v Dubaji naozaj na správnom mieste. Hotel leží v modernej, centrálnej štvrti Dubaja neďaleko Burjumanu a tak to nikam nebudete mať skutočne ďaleko. Môžete si svoj čas naplánovať tak, aby ste z Dubaja vyťažili absolútne maximum. Musíte sa rozhodnúť čo by ste najradšej v Dubaji zažili a videli, pretože je tu „tisíc“ možností od múzeí, cez akvárium, nákupné centrá, staré uličky posiate bazármi cez luxusné reštaurácie až po pieskové duny na emirátskej púšti či pavilón slávneho EXPA. Ani sa vám nebudete chcieť veriť koľko atrakcií ukrýva Dubaj a ten bude počas vášho pobytu obrovským pokušením, pretože si budete chcieť aj vychutnať hotela a oddýchnuť si na pláži.

Aké miesta by ste si však určite nemali nechať ujsť?

Medzi najunikátnejšie miesta, ktoré si môžete v Dubaji vychutnať je areál EXPO. Od vášho hotela je vzdialený len cca 50 kilometrov a čaká tu na vás pohľad do budúcnosti nielen z hľadiska architektúry, ale aj mnohých iných odvetví. Dubajské EXPO sľubuje obrovský zážitok a to, že ho má Dubaj pevne v rukách je zárukou toho, že to bude najlepšie EXPO v histórii planéty.

Viac o EXPO nájdete na oficiálnej stránke

3 fotografie

Futuristické EXPO v Dubaji bude najlepšie na svete

Ak milujete nakupovanie a jednou z príčin prečo ste sa do Dubaja vybrali bolo prečesávanie nákupných centier, tak potom ich tu nájdete neúrekom. Najbližšie k hotelu je Burjuman Mall, kam viete ísť peši, pretože leží od hotela len pár stoviek metrov a teda to bude príjemná prechádzka. Najslávnejšie nákupné centrá akými je Dubai Mall alebo Mall of the Emirates sú na dosah ruky. Dubai Mall leží cca 10 kilometrov z hotela. Mall of the Emirates objavíte ak prejdete 23 kilometrov. Ak sa vyberiete do Dubai Mall, odvezte sa aj na najvyššiu budovu sveta Burj Khalifa s výhľadom na celý Dubaj, užite si slávne akvárium, reštaurácie či nakupovanie. Zostaňte tu aj na večerné predstavenie spievajúcej a tancujúcej fontány priamo pod Burj Khalifa.

3 fotografie

Čo si v Dubaji pozrieť?

V nákupnom centre Dubai Mall nájdete jedno z najfascinujúcejších a najznámejších akvárií sveta, teda Dubai Aquarium. Je obrovské a čaká tu na vás viac než 140 rôznych druhov morských živočíchov. Časť z neho uvidíte aj bezplatne priamo v obchodnom dome, ale zaplaťte si vstupné, vojdite dnu a budete nadšení. Kráčať budete tunelmi priamo v akváriu a pre deti to bude jeden z najväčších zážitkov celého Dubaja. Ak chcete uloviť unikátne zážitky, môžete sa dokonca v akváriu aj šnorchlovať

Odvezte sa na najslávnejšom ruskom kole arabského sveta! Jeho meno je Ain Dubai, je najvyšším na svete a leží v oblasti zvanej Dubai Marina neďaleko pešej promenády The Walk pretkanej obchodmi, reštauráciami, podnikmi a životom. Ruské kolo je vysoké 250 metrov a odviezť sa v ňom bude skvelým zážitkom.

Vyberte sa do starého Dubaja, kde zažijete závan orientálneho sveta. Odvezte sa taxíkom k starej pevnosti al-Fahidi (je to len cca 10-15 minút chôdze z hotela) a ponoríte sa do dubajských ulíc, kde na vás čakajú bazárové obchodíky plné tovaru, minarety mešít, staré dubajské domy, ale aj drevené loďky abra križujúce záliv. Posaďte sa do jednej z nich a odvezte sa do starej štvrte, kde nájdete Golden Souq alebo teda zlatý bazár s desiatkami obchodíkov, ale aj reštaurácie, kaviarne či príjemne čajovne. Starý Dubaj je tak veľmi odlišný od všetkého ostatného, čo v Dubaji uvidíte.

4 fotografie

Čaro starého Dubaja so zálivom a bazármi

Pozrite si pláž neďaleko ikonického hotela Burj al Arab. Tento hotel ste na fotkách videli snáď tisíc krát a teraz máte šancu pozrieť si ho naživo. Z vášho hotela je to sem len cca 22 kilometrov. Môžete si spraviť príjemný čas priamo na pláži s výhľadom na ikonu Dubaja a po ceste nazad do hotela si môžete ešte predĺžiť cestu a vybrať sa na slávnu palmu, teda „Palm Jumeirah“, kde stojí hotel Atlantis. Vedeli ste že v jeho lobby nájdete aj automat na zlaté tehličky?

Ak máte radi instagramové miesta, potom musíte navštíviť aj obrovský monument zvaný Dubai Frame. Obrovský rám meria až 150 metrov a hovorí sa o ňom ako o najvyššom monumente svojho druhu na svete. Toto vás už v Dubaji neprekvapí. Môžete vyliezť hore na krásnu panoramatickú vyhliadku dubajských mrakodrapov. Načasujte si svoju návštevu so západom slnka a zažijete tu krásne svetlo na fotenie a máte tak ďalší ulovený zážitok.

Máte radi prírodu a myslíte, že tu v Dubaji nič takéto nenájdete? Vyberte sa na miesto, ktoré sa volá Ras al Khor Wildlife Sanctuary a objavíte vzácne mangrovníky a počas zimných mesiacov dokonca aj desiatky či stovky krásnych plameniakov, ktoré sa zastavujú v miestnej lagúne.

Čo by ste povedali na kultúrne vyžitie? Vyberte sa do modernej dubajskej opery, ktorú otvorili len v roku 2016 a hneď v tom momente sa stala jedným z najdôležitejších kultúrnych stánkov celých Emirátov. Každoročne sa tu striedajú slávni umelci, filharmónia, opera, balet aj koncerty klasickej hudby. Aj keby ste práve nenatrafili na žiadne predstavenie, stojí za to vybrať sa k opere, pretože patrí k veľmi zaujímavým budovám moderného Dubaja.

Chcete do zbierky Guinnessov rekord? Vyberte sa k okázalej fontáne Palm Fountain, ktorá je momentálne najväčšou fontánou sveta! Vytvorili ju na „Palme“ a otvorili ju len v októbri 2020. Voda strieka do výšky až 105 metrov a na všetko dohliadajú svetlá, efekty a muzika. Spievajúca fontána pod Burj Khalifa je síce príjemnejšia a osobnejšia, ale rekord je rekord a ak ich chcete vidieť, Dubaj vám ich ukáže

Dubaj leží na prahu púšte a bola by škoda nepozrieť sa na ňu. Stačí vyraziť za mesto na džípoch a prežijete jedno unikátne púštne dobrodružstvo. Objavíte pieskové duny na ktorých zažijete jemný adrenalín, prejdete sa pieskom bosými nohami a večer sa v beduínskom kempe usadíte pri oheň, skúsite si zapáliť vodnú fajku a pri skvelom arabskom jedle počkáte na hviezdnu oblohu. Púšť vás naozaj dostane!

Check out a odchod #

Váš odchod dubajského hotela klope na dvere? Skontrolujte si odlet vášho lietadla, aby ste vedeli správne načasovať odchod z hotela s ktorým vám na recepcii radi pomôžu. Pri checkine vyplatíte služby za ktoré ste počas pobytu neplatili a písali ste si ich na izbu a môžete ísť. Keď ste sem prichádzali, mesto bolo pre vás neznáme a teraz sa pozeráte z okna počas cesty na letisko a všetko naokolo vás spoznávate.

Na letisku odovzdáte vašu batožinu a ešte pred odletom si vychutnajte obrovské dubajské letisko. Pokojne choďte na letisko aj o hodinu skôr, aby ste sa ním ešte mohli prejsť, pozrieť si obchodíky, duty free zónu a možno vám do oka padne ešte posledný darček.

Tomáš Kubuš

Tomáš Kubuš

Tomáš Kubuš

Vyštudovaný historik s veľkým srdcom. Získa si vás obetavosťou (vie o vašich prianiach skôr, než si ich uvedomíte vy) a ohromnými znalosťami. Miluje Áziu a krajiny Stredného východu. Stretnete sa s ním v Iráne aj v Uzbekistane, na Kaukaze či v Jordánsku alebo v Izraeli. Do novšej histórie si chodí oddýchnuť do juhovýchodnej Ázie. S láskou vás prevedie Indočínou, Thajskom či Malajziou. Veľmi rád píše a jeho články nájdete v mnohých slovenských časopisoch aj na našom blog Od pólu k pólu.

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Hodvábnou cestou do Perzie (Komfort)

Zo zájazdu:

Tomáš Kubuš

Posledná úprava článku | Prečítané: 1603

Mohlo by Vás zaujímať

Dubaj - mesto superlatívov Dubaj

Dubaj Dubaj - mesto superlatívov

Prirovnanie mesto superlatívov sa absolútne hodí k Dubaju. Projekty, ktoré sú už hotové, alebo sa s ich výstavbou ešte len začne, prekonávajú…

Michal Čičmanec 13 min. čítania
Ako najlepšie zažiť starý Dubaj? Dubaj

Dubaj Ako najlepšie zažiť starý Dubaj?

Keď niekto spomenie Dubaj, ako prvé nás napadne luxusné mesto s množstvom výškových budov a celé to "pozlátko", ktoré k tomu patrí a bez neho si to…

Michal Čičmanec 10 min. čítania
Metro v Dubaji - ako funguje? Blog

Blog Metro v Dubaji - ako funguje?

Dubaj je mesto inovácií a budúcnosti, ktoré neustále prekonáva samé seba, ale aj svetové krajiny a veľkomestá. Mesto je populárne aj u nás na…

Michal Čičmanec 6 min. čítania
Dubaj - Múzeum budúcnosti Blog

Blog Dubaj - Múzeum budúcnosti

Svet vecí, ktoré nenájdete v encyklopédiách, pretože ešte neexistujú...

Martin Karniš 7 min. čítania
TOP 10 najlepších miest na lietanie balónom Blog

Blog TOP 10 najlepších miest na lietanie balónom

Hľadáte pri cestovaní po svete unikátne a fascinujúce zážitky? Ste tu na správnom mieste, pretože presne o toto sa v BUBO už dlhé roky snažíme a…

Ťavy - kráľovné púšte Blog

Blog Ťavy - kráľovné púšte

Hoci sú ťavy v našich končinách pomerne neznámym zvieraťom, s človekom žijú už celé tisícročia. Fascinujúce tvory, dokonale prispôsobené životu v…

Martin Ferenčík 29 min. čítania
Blogov

Odporúčame tieto zájazdy

E

Ázia  

Jemen, Spojené arabské emiráty


náročnosť

10 dní

Trvanie

2450
K

Ázia  

Kuvajt, Saudská Arábia, Dubaj (SAE), Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Omán, Katar


náročnosť

19 dní

Trvanie

6569 8211€
K

Ázia  

Kuvajt, Dubaj (SAE), Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Omán, Katar


náročnosť

12 dní

Trvanie

4247 4997€
K

Ázia  

Taiwan, Macao, Hongkong, Spojené arabské emiráty


náročnosť

15 dní

Trvanie

4392 4991€

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.