Luxusné hotely od Toronta po Biely Dom

Luxusné hotely od Toronta po Biely Dom

BUBO na svojich cestách za zážitkami využíva množstvo špičkových hotelov. Teraz vám predstavíme kombináciu luxusných hotelov na východe Kanady a USA. Navštívte ich spolu s nami a doprajte si oddych v kvalitných hoteloch po celodennom lovení zážitkov.

Každý má svoju obľúbenú hotelovú sieť, značku či jedlo. A chceme ju zažiť, nech sa deje čokoľvek. V BUBO sme v tejto časti sveta pre vás namiešali mix nadštandardných hotelov značiek Sheraton a Marriott. Od absolútneho centra Toronta po najlepší hotel na Niagarách cez srdce Times Square až do hotela, ktorý je najbližšie k Bielemu domu. Môže byť?

Sheraton Center Toronto #

Nasajte energiu mesta počas svojho pobytu v hoteli Sheraton Center Toronto. Hotel s dokonalou polohou leží priamo v centre mesta na ulici Queen Street. Na úvod vás príjemne prekvapí novozrekonštruovaná vstupná lobby s pohodovou atmosférou. Okrem neprekonateľného pohodlia izieb sa môžete tešiť aj na kulinárske zážitky svetovej triedy. Zacvičiť si môžete v 24-hodinovom fitnescentre alebo si len tak oddýchnite rozjímaním v záhrade s vodopádom vo vnútri hotela.

Upgradnete si štandard na izbu s prístupom do úžasného hotelového salónika Sheraton Club na 43. poschodí? Úchvatné výhľady na centrum Toronta a bezplatné wi-fi vám po celodenom programe dobijú potrebnú energiu. Hotel Sheraton Center Toronto je odhodlaný prekonať vaše očakávania, či už ste tu pracovne alebo za lovením zážitkov.

5 fotografií

Sheraton Center Toronto

Poloha Hotela Sheraton Center Toronto je skutočne päťhviezdičková. Stojí totiž priamo na námesti Nathan Phillips Square, kde nájdete aj ikonický farebný nápis TORONTO. Námestie, ktoré je aj domovom radnice v Toronte, víta návštevníkov počas celého roka na rozličných podujatiach a aktivitách vrátane farmárskych trhov či festivalu Cavalcade of Lights. Počas zimných mesiacov láka turistov aj domácich zimné klzisko a koná sa tu aj najlepšia oslava príchodu nového roka.

3 fotografie

Jeden z naj hotelov v meste Toronto

Hotel je obklopený najlepšími atrakciami a reštauráciami v Toronte. Či už prší alebo svieti slnko, za niekoľko minút sa dostanete tam, kde potrebujete byť. Hotel je totižto priamo napojený na PATH, 15-kilometrovú podzemnú sieť obchodov, reštaurácií a služieb.

Ak ste fanúšik NHL, NBA alebo baseballu, hlavné štadióny Scotiabank Arena a Rogers Center sú vzdialené len do 1,5 km chôdze z hotela. Nadšenci umenia a zábavy môžu navštíviť divadlo Eda Mirvisha alebo ikonickú galériu umenia v Ontáriu.

5 fotografií

Scotiabank Arena

Typ izby #

Štandardne využívame typ izby Guest room. Hotelové izby v hoteli Sheraton Center Toronto sú priestranné s rozlohou 25m2. Izby sú klimatizované. V každej nájdete mahagónový pracovný stôl, TV s plochou obrazovkou s filmami, malú chladničku, trezor a kávovar, ako aj dokovaciu stanicu na iPod s hodinami a rádiom.

K izbe patrí aj súkromná mramorová kúpeľňa, v ktorej nájdete kombináciu sprchy a vane, ekologické toaletné potreby zdarma a sušič vlasov. Na každej izbe máte fľašu vody grátis. Izby v hoteli sú nefajčiarske.

3 fotografie

Izby hotela

Upgrade na Club Level #

Izby Club Level zahŕňajú vylepšené vybavenie a, hlavne, prístup do novozrekonštruovaného hotelového klubového salónika na 43. poschodí, ktorý ponúka bezplatné teplé raňajky, celodenné občerstvenie a večerné predjedlá. Ako bonus si môžete vychutnať krásny výhľad z výšky na celé Toronto. Výhľad na panorámu mesta dotvára ikonická budova CN Tower.

V prípade, že by ste mali záujem o konkrétny typ izby, neváhajte nás kontaktovať emailom na bubo@bubo.sk

Pre milovníkov vody a pre tých, ktorí radi relaxujú plávaním, sa v hoteli nachádza novozrekonštruovaný vnútorný bazén, ktorého otváracia doba je počas celého roka od pondelka do nedele 7.00 - 22.00 h.

4 fotografie

Vyššia úroveň

Kde sa najesť? #

Začnite svoj deň v reštaurácii Dual Citizen, ktorá je inšpirovaná svetovým cestovateľom. Ide o dennú kaviareň a večerný kokteilový bar, ktorý zároveň slúži aj ako pracovný a spoločenský priestor. Vychutnať si tu môžete čerstvu kávu, lahodné raňajkové pečivo a po intenzívnej  poznávačke dobre padne aj lokálne pivko.

Na každom stole vo všetkých verejných priestoroch sú QR kódy, takže si môžete naskenovať menu Dual Citizen a bez čakania si tak objednať jedlo a nápoje. Otváracia doba je od pondeloka do nedele od 6.30 - 24.00 h.

3 fotografie

Tunajšie jedlo

Ak preferujete reštauráciu na úrovni, odporúčame hotelovú reštauráciu 43 Down. Kokteily aj jedlo sú tu garantovaným kulinárskym zážitkom. Menu obsahuje svetové pokrmy vyrobené z vysokokvalitných miestnych surovín. Takisto ponúka niekoľko lokálnych miestnych pív a rôzne vína. Reštaurácia 43 Down je v pondelok a v nedeľu zatvorená, zvyšok týždňa je otvorená od 17.00 - 24.00 h a je lepšie si urobiť rezerváciu vopred.

3 fotografie

Aj bary

Sheraton Fallsview hotel #

Hotelová renovácia za 50 miliónov dolárov je dokončená a BUBO klientov tak víta nový zážitok hneď po príchode. Vďaka svojej bezkonkurenčnej polohe je nový Sheraton Fallsview Hotel premiovým hotelom s najlepšími výhľadmi na Niagarské vodopády. Pri návšteve si určite vychutnajte drink na streche hotela v Niagara Fallsview Rooftop Pool and Bar s krásnym výhľadom na celé okolie.

Počas svojho pobytu si doprajte menu inšpirované šéfkuchármi v Massimo Italian Fallsview Restaurant. Hotel sa hrdí niekoľkými prvenstvami. Vraví sa, že má najlepšiu taliansku reštauráciu v Niagara Falls a Christienne Fallsview Spa je údajne najlepším Spa v celom štáte Ontário. Vyskúšate ho? Sheraton Fallsview Hotel je najlepšie hodnotený hotel v Niagara Falls.

Sheraton Fallsview hotel
Foto: BUBO archív — BUBO

Hotel ponúka vnútorné spojenie a priamy vstup do kasína Niagara, do Hard Rock Cafe, čokoládového sveta Hershey’s, ale aj do vnútorného krytého aquaparku Fallsview, kde si môžete vychutnať viac ako 16 rôznych druhov tobogánov. O dokonalej polohe hovorí aj fakt, že najzaujímavejšie atrakcie, ku ktorým patrí aj ikonická plavba loďou, je len zopár krokov od hotela.

4 fotografie

V blízkosti Sheraton Fallsview hotel

Typ izby #

Štandardne využívame typ izby Guest room. Hotelové izby v hoteli Sheraton Fallsview hotel sú priestranné s rozlohou 26m2 a sú klimatizované. Vybavené sú 37-palcovou TV s plochou obrazovkou. Každá moderná izba v hoteli Sheraton Fallsview má mramorovú kúpeľňu so sprchovacím kútom s toaletnými potrebami značky Le Grand Bain a susičom vlasov.

K dispozícii je kávovar s kávou Starbucks a čajom Tazo, chladnička a wi-fi pripojenie na internet je za poplatok. Na každej izbe je fľaša vody zadarmo.

V prípade, že by ste mali záujem o typ izby s výhľadom na vodopády, neváhajte nás kontaktovať emailom na bubo@bubo.sk a zašleme vám cenovú ponuku.

3 fotografie

Izby hotela

Aj v tomto hoteli si viete zaplávať. Sheraton Fallsview má v ponuke dva bazény. Jeden vnútorný na 14. poschodí a druhý otvorený na streche hotela, ktorý je dostupný iba počas letných mesiacov. Obidva sú vyhrievané a otváracia doba vnútorného bazéna je od pondelka do nedele 8.00 - 22.00 h.

3 fotografie

Hotelový bazén

Kde sa najesť? #

Reštaurácie pri Niagarských vodopádoch ponúkajú vyinkajúce kulinárske zážitky spojené s úchvatným výhľadom. Či už máte záujem o neformálne alebo luxusné stolovanie, hotel ponúka niekoľko možností, ktoré uspokoja každého BUBO klienta.

Massimo's Italian Fallsview Restaurant #

Pochutnajte si v najlepšie hodnotenej talianskej reštaurácii Niagarských vodopádov inšpirovanej slávnym šéfkuchárom Massimom Caprom! Garantuje vynikajúci taliansky kulinársky zážitok s priamym výhľadom na jeden z najkrajších prírodných divov sveta.

Labužníkov istotne poteší rozsiahla vínna karta a vysokokvalitné suroviny, často z miestnych zdrojov, ktoré odrážajú charakteristické spojenie šéfkuchára Massima Capru s Talianskom a Niagarskými vodopádmi. Odporúčame vám urobiť si rezerváciu vopred.

3 fotografie

Luxusná reštaurácia

Niagara Brewing Company #

Spoločnosť Niagara Brewing Company v hoteli Sheraton Fallsview hrdo vyrába remeselné pivá spájajúc inovatívnu scénu remeselného piva s kanadským pivovarníckym dedičstvom. Priamo v pivovare si viete okrem pív, zachytávajúcich chute sezóny, dať aj niečo malé pod zub. Nájdete tu dve vonkajšie terasy - jednu s výhľadom na Niagarské vodopády - a obchodík na nákup pív.

Hotelové reštaurácie pri Niagarských vodopádoch vaše chuťové bunky istotne potešia.

3 fotografie

Sheraton Fallsview hotel

New York Marriott Marquis #

Keď si väčšina ľudí predstaví New York, v hlave sa im často ako prvé vynorí spojenie s Times Square. A presne na tomto mieste leží aj jeden z našich príplatkových a obľúbených hotelov v USA - novozrekonštruovaný luxusný hotel Marriott Marquis. Podľa toho, v ktorej časti Manhattanu býva naša skupina v základnom hoteli, prispôsobujeme aj výber príplatkového hotelu. Preto sa môže stať, že v niektorých dátumoch budete v NY ubytovaní v hoteli Marriott Downtown alebo Hyatt Centric. Bližšie si tu dnes ale predstavíme hotel Marriott Marquis.

Energia ikonického New Yorku vás pohltí od prvého momentu. Marriott Marquis vo Veľkom jablku skvele vystihuje ducha mesta v modernom štýle. Ubytováva hostí v blízkosti najznámejších atrakcií NYC, akými sú Times Square, Divadelná štvrť Broadway, Rockefellerovo centrum, Katedrála svätého Patrika či Radio City Music Hall.

Central Park a multifunkčná aréna Madison Square Garden sa nachádzajú len 1,1 km od hotela. Veľkou výhodou je aj metro stanica, ktorá je od hotela vzdialená len niekoľko minút chôdze a vďaka metru sa viete presúvať po celom Manhattane. Po rušnom dni strávenom prehliadkou mesta si tak vychutnáte pokoj v jeho premyslených a veľkorysých priestoroch.

Do hotela sa vstupuje z ulice West 46th Street.

6 fotografií

New York Marriott Marquis

Kde sa najesť? #

Objavte chute New Yorku priamo v hoteli, v novoprerobených luxusných reštauráciach s 360-stupňovými výhľadmi na Manhattan.

Chutnú reštauráciu Broadway Lounge nájdete na 8. poschodí, ponúkajúcim dychberúci výhľad na celé okolie Times Square. Na mieste si viete priplatiť a vychutnať aj skvelé raňajky od 6.30 do 11.30 h. Na výber máte buď a raňajky lá carte alebo raňajky vo forme bufetov. Cena bufetových raňajok je zhruba 36 USD za osobu. Na večeru vám odporúčame zarezervovať si stôl vopred. Reštaurácia sa zatvára o 22.00 h.

Populárnou voľbou je napríklad stejk 12 oz New York Strip dochutený červeným vínom s tarragonovým maslom. Na doladenie dokonalej harmónie chutí máte na výber z viac ako 20 vín a plejády koktejlov od tých najlepších barmanov v NY. Výhľad na Times Square si z tejto reštaurácie navyše môžete vychutnať aj z otvorenej terasy na čerstvom vzduchu.

5 fotografií

Odporúčame jesť tu

Ešte zaujímavejšou voľbou je luxusná reštaurácia v hoteli s názvom The View Restaurand and Lounge. Tu už budú vysoko v oblakoch nielen vaše chute, ale aj oči. Reštaurácia sa nachádza na 48. poschodí s 360-stupňovým výhľadom nielen na Times Square, ale na celý Manhattan. Fantázii sa medze nekladú a presvedčí vás o tom aj zábavná videoprojekcia, ktorá sa vám bude odohrávať priamo na stole.

Tá vás nadchne ešte skôr, ako si doprajete dokonale chuťovo vyvážené obľúbené homárie rizoto z amerického štátu Maine, ktoré sa perfektne spája so Sauvignon Blancom z novozélandskej oblasti Malborough. Máte radi zelený čaj Matcha? Potom tu určite ochutnajte aj kokosové espresso s príchuťou Matcha. Prajeme vám dobrú chuť s nezabudnuteľnými výhľadmi.

4 fotografie

JW Marriott Washington D.C. #

Užite si pokoj, luxus a jednoduchý prístup k najnavštevovanejším atrakciám Ameriky. Luxusný hotel JW Marriott Washington D.C. s výnimočnou polohou sa nachádza na Pennsylvania Avenue v centre Washingtonu - len 5 minút chôdze od Bieleho domu a v dosahu všetkého, čo treba vo Washingtone vidieť.

V hoteli nájdete luxusnú lobby a vynikajúce možnosti stravovania vrátane pohodovej americkej reštaurácie a salónika so živou atmosférou. Zacvičiť si môžete v 24-hodinovom fitnescentre.

4 fotografie

JW Marriott Washington D.C.

Vo Washingtone počas poznávacej časti nachodíte niečo vyše 10 km a preto vám odporúčame priplatiť si za luxusný hotel, kde si príjemne oddýchnete v krásnych a priestranných izbách jedného z najlepších hotelov v meste.

Špičkovo vybavené izby, exkluzívne reštaurácie, ktoré hostia senátorov či pop hviezdy a legendárny servis od Marriottu. Ak si máte vybrať jeden hotel z Washingtonu, tak je to presne tento.

Typ izby #

Štandardne využívame typ izby Guest room. Hotelové izby v hoteli JW Marriott Washington D.C. sú priestranné s rozlohou 27m2. Izby sú vybavené  klimatizáciou aj 47-palcovou TV s plochou obrazovkou. Každá moderná izba v hoteli JW Marriott Washington D.C. má kúpeľňu so sprchovacím kútom s toaletnými potrebami a susič vlasov.

K dispozícii je kávovar, chladnička a wi-fi pripojenie na internet za poplatok. Na každej izbe máte jednu fľašu vody zadarmo. Izby v hoteli sú nefajčiarske.

3 fotografie

Izby hotela

Kde sa najesť? #

Vychutnajte si večeru v obľúbenej hotelovej reštaurácii 1331 Bar & Lounge, ktorá sa nachádza na mieste, kde vznikol svetoznámy kokteil gin rickey. Raňajky za príplatok si vychutnáte v hotelovej reštaurácii Avenue Grill, ktorá je otvorená od pondelka do piatka od 6.30 - 10.00 h, v sobotu a v nedeľu od 7.00 - 11.00 h.

Večer sa Avenue Grill zmení na luxusnú reštauráciu, ktorá vás okrem chutného jedla prekvapí na tanieri digitálnym predjedlom. Šéfkuchár Galivants vám cez váš tanier odhalí svoje kulinárske tajomstvá v krátkom 4K animovanom filme. Vychutnajte si vynikajúcu 5-chodovú večeru s jedlami inšpirovanými svetovými šefkuchármi.

4 fotografie

Reštaurácia hotela

Executive Lounge #

Hotel JW Marriott Washington D.C. ponúka za príplatok upgrade na Executive Lounge, v ktorom si môžete vychutnať prvotriedne služby. Exkluzívny salónik sa nachádza na 14. poschodí hotela s pôsobivým výhľadom na centrum mesta.

Lounge ponúka bezplatné luxusné kontinentálne raňajky, kávu, čaj, občerstvenie a nealkoholické nápoje počas celého dňa, bezplatné večerné predjedlá a večerný Honor Bar ponúka víno, pivo a alkoholické nápoje.

3 fotografie

Executive Lounge

Príplatkové hotely nájdete pri všetkých naších zájazdov v sekcií doplnkové služby.

Check-in na hoteloch #

Na recepcii hotelov predložíte váš cestovný pas s kreditnou alebo debetnou kartou. Jednotlivé hotely vám na karte zadržia depozit vo výške od 100-200 USD za jeden hotel. Na platbu depozitu vám odporúčame použiť kreditnú kartu, nakoľko v tomto prípade si depozit vaša banka vyžiada naspäť do zopár pracovných dni.

Naopak, keď na platbu depozitu použijete debetnú kartu, uvoľnenie transakcie v niektorých prípadoch môže trvať aj mesiac. Hotel si na mieste účtuje aj takzvaný resort fee (rezortný poplatok). Ide o poplatok, ktorý hotel účtuje až priamo na mieste svojim hosťom. V tomto poplatku sú väčšinou zahrnuté služby: poplatok za energie, trezor, miestne telefonáty, posilňovňu a podobne. Výška poplatku sa pohybuje od 10-60 USD za izbu na jednu noc.

V prípade, že potrebujete wi-fi pripojenie na vašej izbe, hotel za túto službu účtuje príplatok zhruba 15 USD za jeden deň (ceny nie sú aktualizované a môžu sa meniť). Dostupnosť izby vám hotely vedia garantovať od 16.00 h. Najneskorší check-in je o polnoci a check-out čas je najneskôr o 11.00 h.

Martin Šimko

Martin Šimko

Martin Šimko

Popri sprevádzaní je Martin zároveň destinačný manažér na oblasť Severnej Ameriky (USA, Karibik, Kanadu), Papuu Novú Guineu, Mikronéziu a Veľkú Britániu, kde zároveň strávil časť svojho života. Ako BUBO sprievodca s našimi klientmi loví zážitky po celom svete – na vrcholoch sopiek v Indonézii, pri obradoch spaľovania mŕtvych v Indii, pod osemtisícovkami v Nepále, aj pri prechádzkach popod Islandské vodopády. Domorodým kmeňom Himba v Namíbii vždy prinesú zásoby jedla, s masajmi v Keni pijú krv z kráv, v Zimbabwe sa prechádzajú s levmi a na safari v Tanzánii a Botswane striehnu na veľkú päťku. Jeho druhým domovom je Japonsko a Južná Kórea, ktoré prešiel z východu na západ už vyše 20 krát. Sám ďalej prešiel 15 štátov USA, kde takmer rok žil, Nový Zéland, Oceániu, Karibik, Arabské Emiráty a juhovýchodnú Áziu. Martin je vyštudovaný hygienik, ktorý strávil rok štúdiom v Austrálii. Jeho koníčkami sú fotografovanie, filmovanie, tvorba cestovateľských videí a adrenalínové športy, miluje rôznorodosť planéty. Klienti BUBO si na Martinovi vážia jeho obetavosť a pozitívnu náladu za každej situácie. Vidia, že cestovaním si plní svoje sny a sprevádzanie ho napĺňa. Ako správny sprievodca po Afrike miluje steak z impaly s Umngqusho ako prílohou.

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu

Južná Kórea, Japonsko

Zo zájazdu:

Martin Šimko

Posledná úprava článku | Prečítané: 56

Mohlo by Vás zaujímať

Najnebezpečnejšie zviera sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najnebezpečnejšie zviera sveta

Lev, tiger, žralok, byvol, hroch? Nie! Je to komár a všetci naši sprievodcovia v Afrike tento vtip poznajú. No pri toľkých mŕtvych - ročne je to…

Ľuboš Fellner 17 min. čítania
Kam cestovať za športom? Prémiový blog

Prémiový blog Kam cestovať za športom?

Rozmýšľate nad tým, kam by ste sa mali vybrať, pokiaľ ste športovým fanúšikom či aktívnym športovcom? Pripravili sme tipy pre obe skupiny. No najmä…

Ľuboš Fellner 18 min. čítania
Grand Canyon – dych vyrážajúce divadlo prírody Grand Canyon

Grand Canyon Grand Canyon – dych vyrážajúce divadlo prírody

Grand Canyon. Prírodný div sveta, o ktorom už počul snáď každý. A pri počte turistov, ktorí ho ročne navštevujú, môžeme žartovať, že už ho každý aj…

Michal Repta 13 min. čítania
Bermudský trojuholník - ako som sa stratil Prémiový blog

Prémiový blog Bermudský trojuholník - ako som sa stratil

Bermudský trojuholník alebo Bermudy. Ostrovy, čo ležia niekde v Karibiku? Je to jeden ostrov, je ich viac? Čo je to za štát? Trošku sa v tom…

Ľuboš Fellner 28 min. čítania
Roald Amundsen - cestovateľ, objaviteľ Prémiový blog

Prémiový blog Roald Amundsen - cestovateľ, objaviteľ

Prvý na južnom póle a zrejme aj prvý na tom severnom. Keďže som sa bezmála narodil ako Nór, mám k Amundsenovi úzky vzťah a tento blog píšem od…

Ľuboš Fellner 32 min. čítania
Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024 Prémiový blog

Prémiový blog Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024

Naša planéta je úžasným miestom, kde ešte stále môžete natrafiť na autentickú divokú prírodu aj s jej obyvateľmi - fascinujúcimi divými zvieratami…

Martin Karniš 48 min. čítania
Blogov

Odporúčame tieto zájazdy

K

Amerika  

Kanada

27.09. → 15.10.

náročnosť

19 dní

Trvanie

4463 5950€
K

Ázia   Austrália a Oceánia   Amerika  

Guam, Spojené štáty americké (USA), Japonsko


náročnosť

17 dní

Trvanie

9231
K

Amerika  

Spojené štáty americké (USA), Kanada


náročnosť

9 dní

Trvanie

3138 3692€
K

Ázia   Amerika  

Oceánia, Spojené štáty americké (USA), Japonsko


náročnosť

16 dní

Trvanie

9238

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.