5 výnimočných darčekov pre ženu

5 výnimočných darčekov pre ženu

Prekvapte tento rok svoju partnerku výnimočným zážitkom. Najkrajšie pamiatky sveta, luxus na Bali, Thajsko plné úsmevov, pamiatky a pláže na Srí Lanke, či rovno cesta okolo sveta. Absolútna dovolenka, na ktorej sa ani vy nebudete nudiť.

Prekvapte tento rok svoju partnerku výnimočným zážitkom. Najkrajšie pamiatky sveta, luxus na Bali, Thajsko plné úsmevov, pamiatky a pláže na Srí Lanke, či rovno cesta okolo sveta. Absolútna dovolenka, na ktorej sa ani vy nebudete nudiť.

1. Malajzia, Singapur, Bali

Neznáma, ale čistá a bezpečná Malajzia, legendárny hotel Marina Bay Sands v Singapure a pláže na božskom Bali. Nenáročná kombinácia za vynikajúcu cenu, ktorá umožní zažiť tri krajiny Ázie. Potešte vašu partnerku pohľadom na Dvojičky v Malajzii, prejdite sa bohatými ulicami Singapuru, najčistejšieho mesta na svete a nechajte svoju myseľ relaxovať na ostrove bohov, ktorý v sebe spája to najlepšie z Indonézie.

2. Srí Lanka

Tropický raj. Nielen prírodou, ale aj neuveriteľne milými a šťastnými domorodcami. Ide o spojenie komfortného poznávania a oddychu na záver na krásnych plážach. Základom tejto cesty sú silné zážitky a preto môžete okúsiť okrem nášho prenajatého autobusu rôzne druhy dopravy (lodičku, káričku ťahanú byvolmi, bicykel či slona). Hotely sú s bazénom a ajurvédskym centrom. Pamiatky UNESCO vs. domorodá kultúra, tajomstvo cejlónskeho čaju a Buddhovho zubu.

3. Thajsko, Malajzia, Singapur

Už 20 rokov v prvej trojke najpopulárnejších ciest. Začnite spoznávať exotiku na tejto krásnej ceste juhovýchodnou Áziou. Z krajiny úsmevov cez priateľský islam Malajzie na ostrov, kde sa svet točí okolo peňazí a poriadku a architektúra dokazuje nemožné. Gurmánske zážitky na najkrajších plážach Ázie. Dokonalá kombinácia aj pre skúsených cestovateľov.

4. Najkrajšie pamiatky sveta

Kambodžský Angkor Wat bol nominovaný za najkrajšiu pamiatku sveta aj tento rok. V BUBO vyhráva zasa opakovane mjanmarský Bagan. Možno preto, lebo tu poznáme všetky zákutia. Najdobrodružnejšou časťou je cesta Laosom do prekrásneho mestečka Luang Prabang. Vynikajúca strava, bezpečnosť a skvelé služby, založené na neprekonateľnom know-how.

5. Okolo sveta privátnym lietadlom

BUBO prvú cestu okolo sveta zorganizovalo už v roku 2001. A na rok 2019 sme pripravili abso- lútnu bombu. Poďte okolo sveta so špičkovými sprievodcami BUBO vo vlastnom lietadle a zo- zbierajte všetkých sedem divov sveta na jednej ceste. Slovenská top premiéra! Od jordánskej Petry cez Kamčatku pod sochu Ježiša v Riu.

Super bonus navyše:

Ak napíšete na prihlášku do poznámky heslo darček, môžete si do 10. 1. 2019 bezplatne vymeniť objednaný zájazd za iný. Vianočná zľava zostane zachovaná. Ponuka sa týka zájazdov s odchodom od 1. marca.

Hľadáte ďalej? 304 ďalších zájazdov a tisícky termínov nájdete TU.

Jozef Zelizňák

Jozef Zelizňák

Jozef Zelizňák

Už 30 rokov sprievodca BUBO a svetobežník. Je len málo miest na svete, kde sa mu nepáči, no jeho srdcovou záležitosťou je Buenos Aires s Patagóniou, New York s národnými parkami západu USA a - Viedeň. Viedol slovenské prvoexpedície do Bangladéša, Guyan a Surinamu, do Severnej Kórey aj našu prvú cestu na Antarktídu. Dnes s láskou ukazuje svet svojim dvom dcéram. Jozef má u nás na starosti marketing, internú komunikáciu so sprievodcami a kvalitu BUBO ciest do Škandinávie (ako vyštudovaný škandinavista a prekladateľ bestsellerov z nórčiny a švédčiny). 

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Patagónia, Ohňová zem + luxusná plavba (Komfort)

Zo zájazdu:

Jozef Zelizňák

Posledná úprava článku | Prečítané: 92

Mohlo by Vás zaujímať

Zvieratá Srí Lanky Prémiový blog

Prémiový blog Zvieratá Srí Lanky

Srí Lanka je ostrovná tropická krajina s bohatou vegetáciou, plná vodných nádrží, rezervoárov, priehrad, kanálov a riek, obklopená Indickým oceánom…

Martin Ferenčík 25 min. čítania
Fernão de Magalhães Prémiový blog

Prémiový blog Fernão de Magalhães

Stojím v Punta Arenas (Piesočný Bod) pod sochou môjho hrdinu. Po portugalsky sa volá Fernão de Magalhães a po španielsky Hernando de Magallanes.…

Ľuboš Fellner 27 min. čítania
Polonnaruwa - mesto kultúrneho trojuholníka Polonnaruwa

Polonnaruwa Polonnaruwa - mesto kultúrneho trojuholníka

Polonnaruwa je nádherným historickým mestom, ktoré sa nachádza v strednej časti Srí Lanky a tvorí jeden z vrcholov kultúrneho trojuholníka ostrova.…

Robert Taraba 16 min. čítania
Perito Moreno – najkrajší ľadovec sveta Prémiový blog

Prémiový blog Perito Moreno – najkrajší ľadovec sveta

Keď som po prvý raz videl Perito Moreno, bol som nadšený. Tento ľadovec je mojim prírodným divom sveta, je skutočne prekrásny a krajší než na…

Ľuboš Fellner 18 min. čítania
Patagónia – originálne príhody v najkrajšej prírode sveta Prémiový blog

Prémiový blog Patagónia – originálne príhody v najkrajšej prírode sveta

Najkrajšou prírodou sa hrdí Nový Zéland či Nóri, ale asi preto, lebo ešte neboli v Patagónii. Patagónia nie je žiadny štát, je to oblasť ako…

Ľuboš Fellner 39 min. čítania
Najfantastickejšie festivaly sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najfantastickejšie festivaly sveta

Ste už ostrieľaný cestovateľ, ktorý toho videl dosť a chce teraz svoje cesty povýšiť na iný level? Nejde totiž iba o to KAM ísť, ale aj KEDY tu byť…

Ľuboš Fellner 24 min. čítania
Blogov

Odporúčame tieto zájazdy

K

Amerika  

Južná Amerika, Patagónia, Uruguaj, Paraguaj, Chile, Brazília, Argentína


náročnosť

19 dní

Trvanie

5450 6055€
K

Ázia  

Bali (IND), Japonsko, Indonézia


náročnosť

19 dní

Trvanie

9198
K

Ázia  

Bali (IND), Indonézia


náročnosť

14 dní

Trvanie

3407 4543€
K

Ázia  

Srí Lanka, Maldivy


náročnosť

12 dní

Trvanie

3711 4123€

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.