Thajsko - najkrajšie more Ázie

Thajsko - najkrajšie more Ázie

Thajsko najkrajšie more Ázie je jeden z našich najobľúbenejších zájazdov, ktorý je dokonalým spojením spoznávania a oddychu. Pri tomto zájazde precestujete až 3 krajiny juhovýchodnej Ázie a zároveň si oddýchnete 6 nocí pri mori.

Výhodou zájazdu Thajsko - najkrajšie more Ázie je jeho komfort, nakoľko namiesto dlhých presunov autobusom sa odveziete pohodlne lietadlom.

Na tento zájazd lietame z Viedne s  jednou z najlepších leteckých spoločností na svete Emirates s prestupom v Dubaji. Ponúkame obojsmerný letiskový transfer za 15€, pri ktorom vás príde vyprevadiť člen nášho BUBO tímu, odovzdá vám letenky, palubné lístky, krátky návod na prestup a vysvetlí  vám ako bude prebiehať vaša cesta do destinácie. Následne odchádzate so šoférom na letisko (v  prípade, že sa na letisko dostavíte individuálne vám samozrejme všetky podklady dodáme elektronicky).  Let do Dubaja trvá 5 hodín, prestup je cca 3-4 hodinový , tento čas môžete využiť na prvé dovolenkové nákupy a ani sa nenazdáte a už sa napájate na ďalší 6 hodinový let do Bangkoku. Po prílete vás už v príletovej hale čaká váš sprievodca. Všetci naši sprievodcovia sú naši BUBO slovensky/česky hovoriaci sprievodcovia, ktorých pravidelne školíme v našej BUBO cestovateľskej akadémii. 

Počas tohto zájazdu sú raňajky v cene 6x, vždy počas poznávacej časti.  Ostatnú stravu si kupujete priamo na mieste nakoľko strava v Ázii je známa tým, že je veľmi chutná a lacná. Tieto krajiny sú veľmi bezpečné a zdravo sa najete veľakrát priamo na ulici. Nakoľko k cestovaniu patrí aj gurmánsky zážitok náš sprievodca vám na mieste odporučí kde sa dobre najesť, či už budete chcieť vyskúšať tradičné lacné jedlo alebo luxusnú večeru na streche mrakodrapu.

Zájazd začína v Bangkoku, kde strávite 3 noci. Ubytovaní budete v 3* hoteli Bangkok Royal s polohou priamo v centre a so skvelými raňajkami v cene. Počas pobytu v Bangkoku navštívite všetko, čo v Bangkoku túžite vidieť. Kráľovský palác, Khao San, Patpong, plávajúce trhy, most cez rieku Kwai, Ayutthaya, Wat Pho a mnoho ďalšieho. Po troch dňoch v Bangkoku Vás čaká večerný prelet cca o 18:00, ktorý trvá 1,5 h na Krabi. Sprievodca pôjde s druhou skupinou, autobusom po zemi. Nemusíte sa báť o vás je skvele postarané. Transfer vás vyzdvihne v hoteli a odvezie vás na letisko. Taktiež po prílete na Krabi vás transfer odvezie do hotela.  Sprievodca vám na mieste dodá všetky potrebné informácie o vašom prelete. 

Po prílete na Krabi sa ubytujete v hoteli a ráno sa stretnete so sprievodcom a zvyškom skupiny. Na Krabi používame ubytovanie typu rodinného penziónu kam chodíme už od roku 1997 a jeho domáci sú ako naša rodina. Ubytovanie je jednoduchšie ale so skvelou lokalitou. Pre náročnejších je k dispozícii TIPA RESORT s ubytovaním v záhradných bungalovoch s lokalitou rovnakou ako náš rodinný penzión J MANSION, alebo ešte luxusnejší NAKAMANDA RESORT, ktorý je v pokojnejšej časti vzdialenej cca 10 minút autom od centra Ao Nangu. Netreba sa báť rozličného ubytovania, sprievodca si vás všetkých vždy vyzdvihne. Ubytovanie, ktoré máte v cene nezahŕňa raňajky, naši domáci vám však za 2€ pripravia chutné tradičné thajské raňajky alebo si môžete raňajky zakúpiť priamo na pláži. V ostatných rezortoch ponúkame raňajky priamo v cene doplatku . Na Krabi strávite spolu 6 nocí. Táto časť zájazdu je venovaná oddychu a krásnym plážam. Šnorchlovanie, výlety na okolité ostrovy, kaučukovníkové plantáže, mangrovníkové lesy a aj jeden z najznámejších ostrovov Phi Phi známy z filmu Pláž z Leonardom Di Capriom. Toto všetko je Krabi. 

V poobedňajších hodinách vás čaká ďalší individuálny odlet, tentokrát do Malajzie, priamo do Kuala Lumpur. Ubytovaní budete v krásnom 4* hoteli s raňajkami v cene. Nakoľko sprievodca ide so zvyšnou skupinou opäť po zemi autobusom strávite prvú noc v hoteli individuálne. Na druhý deň prichádza sprievodca a s ním absolvujete prehliadku mesta, navštívite obchodnú štvrť a pozriete sa na najvyššie dvojičky sveta, ktoré budú večer krásne osvetlené. Na ďalší deň prehliadka mesta pokračuje, pozriete sa na mesto z vtáčej perspektívy, a navštívite aj historické koloniálne budovy. Po komplexnej prehliadke mesta sa presúvate v poobedňajších hodinách privátnym klimatizovaným autobusom do poslednej krajiny a to do Singapuru. 

Cesta autobusom trvá cca 4-5 hodín. Po ubytovaní sa v ďalšom nádhernom 4* hoteli s bazénom vás čaká večerná prehliadka mesta po rieke Singapur. Pre náročnejších je tu možnosť ubytovať sa v ikonickom hoteli Marina Bay Sands. Na druhý deň sa po raňajkách odubytujete. Batožinu si môžete nechať v spoločnej izbe pre vašu BUBO skupinu, v základom hoteli alebo máte možnosť priplatiť si neskorý check out a pohodlne si tak ponechať všetky svoje veci vo svojej izbe. Zájazd ešte nekončí, čaká vás ešte bohatý program a až následne odlet domov, ktorý je po polnoci. Počas dňa Vás čaká prehliadka mesta so sprievodcom kde si pozriete Chinatown, Gardens by the Bay, Merlion park.. po prehliadke máte priestor na individuálny program. Večer už len posedná sprcha a odchod transferom na letisko.

Prílet do Viedne je plánovaný o 12:55 a tak máte ešte celý deň podeliť sa s ulovenými zážitkami! 

Výhodou tohto zájazdu je určite jeho prepracovanosť, pohodlnosť v preletoch a privátnych klimatizovaných autobusoch. Nie je náročný, vhodný aj pre deti. Krajiny sú veľmi bezpečné a aj keď sú exotické sú stále našej kultúre ešte blízke.  Tieto krajiny považujeme za vstupnú bránu do Juhovýchodnej Ázie. 

Nikola Deckous

Nikola Deckous

Nikola Deckous

V našej kancelárii na Dunajskej vždy stretnete exotickú Nikol s pôvodom až z ďalekého Konga. Nikol má na starosti Front Office od prvého dojmu ako sa v BUBO cítite, keď nás navštívite osobne, až po zážitok z klientského servisu. Cestovanie má v krvi, sama už precestovala Európu, Áziu, dlhší čas strávila v Strednej Amerike či Afrike. Miluje dobrodružstvá a bude pre vás výborným poradcom pre nové zážitky. 

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Antarktída loďou

Zo zájazdu:

Nikola Deckous

Posledná úprava článku | Prečítané: 260

Mohlo by Vás zaujímať

Ramadán na vlastnej koži Prémiový blog

Prémiový blog Ramadán na vlastnej koži

Ramadán - všetci tento terminus technicus poznáme. Mnohí aj vedia, že ide o mesačný pôst moslimov. No ja pravidelne už niekoľko rokov skúšam…

Ľuboš Fellner 25 min. čítania
Fernão de Magalhães Prémiový blog

Prémiový blog Fernão de Magalhães

Stojím v Punta Arenas (Piesočný Bod) pod sochou môjho hrdinu. Po portugalsky sa volá Fernão de Magalhães a po španielsky Hernando de Magallanes.…

Ľuboš Fellner 27 min. čítania
Najkrajšie veľkomestá sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najkrajšie veľkomestá sveta

Čo robí mesto krásnym? Panoráma mrakodrapov, rozsiahle parky, historické budovy či moderné múzeá? Alebo, jednoducho, tá neopísateľná aura...? …

Ľuboš Fellner 14 min. čítania
Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024 Prémiový blog

Prémiový blog Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024

Naša planéta je úžasným miestom, kde ešte stále môžete natrafiť na autentickú divokú prírodu aj s jej obyvateľmi - fascinujúcimi divými zvieratami…

Martin Karniš 48 min. čítania
Singapur a jeho deväť tvárí Singapur

Singapur Singapur a jeho deväť tvárí

Juhovýchodná Ázia je svojou rozmanitosťou prírody, kultúry a tradícií bohatá na množstvo zážitkov pre každého cestovateľa. Ten, kto chce skutočne…

Patrícia Mrázková 19 min. čítania
Najkrvavejšie festivaly a rituály Prémiový blog

Prémiový blog Najkrvavejšie festivaly a rituály

Pozor! Tento blog obsahuje množstvo násilných scén a krvi. Ak máte slabší žalúdok a nechcete vnímať inakosť kultúr, prosím, nečítajte dalej. Ak vás…

Ľuboš Fellner 24 min. čítania
Blogov

Odporúčame tieto zájazdy

K

Ázia   Amerika  

Oceánia, Spojené štáty americké (USA), Japonsko


náročnosť

16 dní

Trvanie

8332
E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

3113 4265€
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

4158 5940€
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

3700 4353€

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.