Najčítanejšie blogy roka

Najčítanejšie blogy roka

Blog BUBO ponúka zdarma všetkým milovníkom cestovania informácie z prvej ruky od najscestovanejších Slovákov. Ktoré blogy boli v roku 2019 najčítanejšie?

1. 20 najkrajších pláží sveta

BUBO už 30 rokov organizuje expedície do tých najodľahlejších kútov našej planéty. A aj tak sa radi vraciame oddýchnuť si na tie top pláže. Ktoré sú tie naj podľa nás? Váš záujem urobil z tohto blogu šampióna roka 2019.

2. Prežil som Réunion

Cesta po vanilkových ostrovoch Seychely, Maurícius a Réunion sa stala hitom roka. Aj vďaka množstvu informácií na našej stránke, ktoré vás presvedčili, že tieto ostrovy ponúkajú viac než len plážový veget. Blog o akčnom Réunione sa stal druhým najčítanejším textom roka.

3. Môj prvý rok v BUBO

Aké to je byť sprievodcom BUBO? Pre mnohých vytúžená práca, životný sen. No aká je skutočnosť? Aké je BUBO zvnútra? Pohľad do zákulisia vám ponúkol Marek Melúch a jeho blog sa dostal na stupeň víťazov.

4. Nekrológ

Ako blesk z jasného neba. To je tak, keď zomrie človek nečakane. Nekrológy píšem v poslednej dobe akosi pričasto. Rúbu v našich lesoch, hovorí sa... Martin bol o pár mesiacov mladší než ja. Poznal som ho dlho... píše Ľuboš Fellner. Tento rok nás nečakane opustili hneď dvaja Martinovia...

5. Pomáhať Afrike?

Je to, ako keby ste spláchli peniaze do záchoda, hovoria mnohí. Afrika nemá dno. Africkí lídri nemajú kvapku slušnosti a všetko rozkradnú. Afričania nevedia, o čom rozprávate, väčšina splachovací záchod nemá. Sme radi, že vám v našom blogu môžeme prinášať aj netradičné pohľady na tradičné témy.

Rady na cesty budeme dávať aj tento rok zdarma na najväčšom cestovateľskom festivale BUBO bál (už tento víkend v bratislavskej Inchebe). Príďte sa inšpirovať. Viac info o BUBO bále nájdete TU. 

6. Mojich top 10 ciest roka

Článok z posledných decembrových dní sa rýchlo dostal medzi najčítanejšie. Píše Ľuboš Fellner: Ochutnával som kaviár, pil najlepšie šampanské, ale tiež som jedol z jednej misky s domácimi. Jednoducho – hľadal som unikátne zážitky, ako po celý môj život. A ktoré svoje výpravy ostatného roka si cením najviac?

7. Narcos

Blog s originálnymi videami, mapujúci život človeka, ktorého meno sa stalo symbolom Kolumbie. V čase, keď je Kolumbia trendy destináciou a seriál Narcos sledoval celý svet, ste ocenili originálne zábery a príbehy z nášho blogu.

8. Ostrov svätej Heleny v južnom Atlantiku

Áno, sme iní a radi chodíme na netradičné miesta. Tomáša Hušeka zaviala túžba spoznávať svet na odľahlý ostrov, kde skončil svoju život Napoleon. Pripravili sme pre vás najlepšieho sprievodcu po ostrovoch južného Atlantiku. Zrejme sa sem nevydáte, o to zaujímavejšie sú príbehy priamo z tohto konca sveta.

9. Karibik - všetko, čo ste potrebovali vedieť

Oveľa pravdepodobnejšie povedie vaša dovolenka do Karibiku. Slnko, božský relax, modré more a biele pláže, sladký život pod palmami, drinky, pohoda. Karibik je jednoducho brand, vplyvná svetová značka, ktorú v takej silnej forme mohli vytvoriť iba Američania. Najväčší sprievodca Karibikom vám pomáhal vybrať si ten správny ostrov pre vás.

10. Ramadán na vlastnej koži

A prvú desiatku uzatvára spoveď Ľuboša Fellnera. Ramadán - všetci tento terminus technicus poznáme. Mnohí aj vedia, že ide o mesačný pôst moslimov. No on si tento rok ramadán vyskúšal na vlastnej koži, a tu je jeho spoveď z tohto nezvyčajného duchovno-telesného zážitku...

Jozef Zelizňák

Jozef Zelizňák

Jozef Zelizňák

Už 30 rokov sprievodca BUBO a svetobežník. Je len málo miest na svete, kde sa mu nepáči, no jeho srdcovou záležitosťou je Buenos Aires s Patagóniou, New York s národnými parkami západu USA a - Viedeň. Viedol slovenské prvoexpedície do Bangladéša, Guyan a Surinamu, do Severnej Kórey aj našu prvú cestu na Antarktídu. Dnes s láskou ukazuje svet svojim dvom dcéram. Jozef má u nás na starosti marketing, internú komunikáciu so sprievodcami a kvalitu BUBO ciest do Škandinávie (ako vyštudovaný škandinavista a prekladateľ bestsellerov z nórčiny a švédčiny). 

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Patagónia, Ohňová zem + luxusná plavba (Komfort)

Zo zájazdu:

Jozef Zelizňák

Posledná úprava článku | Prečítané: 290

Odporúčame tieto zájazdy

E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

3113 4265€
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

4158 5940€
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

3700 4353€
K

Amerika  

Karibik, Mexiko


náročnosť

16 dní

Trvanie

3295 4393€

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.