Veronika Mojtová
Pri štúdiu sociálnej psychológie na Univerzite Komenského si Veronika našla záľubu v porovnávaní myslenia a kultúr ľudí v krajinách celého sveta. Miesta, ktoré navštevuje, sa stávajú príležitosťou preniknúť do životného štýlu domácich, vyhľadáva autentické zážitky a informácie. Jej “srdcovkou” je Latinská Amerika a okrem angličtiny sa dohovorí po španielsky, portugalsky aj francúzsky. Neodmysliteľnou súčasťou kultúry je pre ňu lokálna kuchyňa, ako milovníčka gastronómie ovláda najlepšie miestne pokrmy a nápoje. Od veľkomiest nabitých históriou a architektúrou, kde spoznáva ich obyvateľstvo, po expedície v pralese či horách, kde pozoruje miestnu faunu a flóru, na každom mieste nájde to najkrajšie. V práci pre BUBO sa cíti naplnená, keď môže sprístupniť ulovené zážitky aj iným, a ukázať im, aký je svet zaujímavý.
Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Blog Argentína - čo ochutnať, najlepšie jedlá
Gastronómia v Latinskej Amerike je výsledkom miešania vplyvov európskych prisťahovalcov a pôvodnej tradičnej kuchyne. Práve argentínska kuchyňa sa…