56 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Omán (4)
Omán - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Omán
Mám len 5 áut, tie používam počas práce, rozumej z domu do roboty a späť a k tomu 2 na súkromné účely, na dovolenky…
Posledni dva dny jsme si vsichni uzili. Cast nasi skupinky v hotelu Shangri -La ktery snad ani nepotrebuje komentar, my ostatni jsme se seznamili s taxikarem…
Posilame pozdravy z krajiny, kde se tradice stretavaji s modernim a vytvareji jedinecny svet - Oman. Lide zde narozdil od jinych statu Perskeho zalivu nezapomneli na sve…
Hufy farebnych rybiciek, ako z kreslenej ropzravky o Nemovi, koraly, moreny, raje, korytnacky, obrovske musle, jezkovia a hviezdice...okrem toho zraloky..vravite si ano,…
Zdravim z omanu, z krajiny kde vona kadidla prebija vonu mora priamo na promenade Corniche. Nie ta vona sa nesiri len z nedalekeho Muttrah souqu ale aj priamo Omancov…
Blížim sa ráno z posilňovne a na moje dvere opatrne klopká zriadenec. "Pane priali ste si zobudiť a nezdvíhali ste telefón a tak som V…
Dnes sme prejazdili vyše 500km po vynikajúcich cestách. 340 ročná pevnosť v Nizwe ktorej základy sú 70 metrov pod zemou a …
Z Dofaru, strediska voňavého kadidla {naozaj to vonia a nesmrdí ako vonné tyčinky} sme preleteli cez Rub al Kchali do hlavného mesta…
Omán je absolútne iný než Jemen z ktorého sme prišli. Rozvinutá krajina s milými ľuďmi, absolútne bezpečn…
Po pevnostiach v Nizwe a Jabrine, po vodnych fajkach a australskom vine na brehoch Arabskeho mora, po rozpravani si o zivote v Omane, ale aj na Arabskom polostrove a po…
Zdravim z neuveritelne prijemneho hoteloveho komplexu Shangri-La vo vonavom Muscate, kde travim tyzden s nasou dalsou (24-clennou)skupinou na kluc. Dnes sme si doobeda…
Zdravim z letiska Al Seeb v Muscate. Nasa cesta pokracuje k Perzskemu zalivu do Dubaja a Abu Dhabi. Oman je uzasne sympaticka krajina, Tom, davam ti stopercentne za…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -