61 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Omán (4)
Omán - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Omán
Vy ste zo slovenska? Ach jaj, kvoli vam som prisiel o vela penazi, stavil som na taliansko, ach aj... Ale teraz uz tusis kde je slovensko ze? Velmi dobre. Asi nasi…
Bolo to velmi davno, ked arabsky poloostrov este nevedel co je beton, sklo, moderna vystavba. Boli tu len stany, piesok, piesok a zas piesok a sem tam ste videli tavu a…
Kazda rozpravka ma svoj uvod, jadro aj zaver. Aj ta nasa, arabska. Hlavnych postav je 13+1minibabatko v brusku a dostatocne si to tu uzivame. Uvodom sme sa zastavili v…
Pozdravujem vsetkych z Omanu. Dnes nadranom sme pristali na letisku nedaleko Muscatu a nas sofer nas prekracujuc vsetky predpisy odviezol po najsamrovnejsej dialnici do…
Je to uzasna cesta, ktoru sme odvazne v BUBO zacali uz v roku 2007 dlho pred ostatnym svetom. Nasa cesta arabskym svetom pomaly konci a ani neviem ako nam to rychlo…
Mám len 5 áut, tie používam počas práce, rozumej z domu do roboty a späť a k tomu 2 na súkromné účely, na dovolenky…
Posledni dva dny jsme si vsichni uzili. Cast nasi skupinky v hotelu Shangri -La ktery snad ani nepotrebuje komentar, my ostatni jsme se seznamili s taxikarem…
Posilame pozdravy z krajiny, kde se tradice stretavaji s modernim a vytvareji jedinecny svet - Oman. Lide zde narozdil od jinych statu Perskeho zalivu nezapomneli na sve…
Hufy farebnych rybiciek, ako z kreslenej ropzravky o Nemovi, koraly, moreny, raje, korytnacky, obrovske musle, jezkovia a hviezdice...okrem toho zraloky..vravite si ano,…
Zdravim z omanu, z krajiny kde vona kadidla prebija vonu mora priamo na promenade Corniche. Nie ta vona sa nesiri len z nedalekeho Muttrah souqu ale aj priamo Omancov…
Blížim sa ráno z posilňovne a na moje dvere opatrne klopká zriadenec. "Pane priali ste si zobudiť a nezdvíhali ste telefón a tak som V…
Dnes sme prejazdili vyše 500km po vynikajúcich cestách. 340 ročná pevnosť v Nizwe ktorej základy sú 70 metrov pod zemou a …
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Najkrajšia Čína - komfortne
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
Vietnam zo severu na juh