16 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Tahiti
Tahiti - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Tahiti
Obrovská mnohými neprebádaná plocha - Tichomorie. Prešiel som všetky štáty Tichomoria a napísal som prehľadnú štúdiu a recenzie, ktoré cestovateľom značne pomôžu v…
Ktorú dovolenku si vybrať? Vyraziť na Havajské ostrovy alebo radšej na Tahiti a Bora Bora? Aký je medzi nimi rozdiel? V BUBO máte výhodu, že sa rozprávate s najväčšími…
Pôvodné koralové kolónie na mnohých miestach Indonézie zničil brutálny rybolov, pri ktorom sa používal dynamit a mŕtve ryby sa zbierajú na hladine. Koralové útesy boli…
O faʻafafine som písal v príspevkoch zo Samoa už pred pár rokmi. Ide o mužov, ktorí žijú ako ženy a sú v samojskej spoločnosti veľmi cenení. Samojčania sú vyhlásenými…
Najfarebnejším a najživším miestom celého Papeete na ostrove Tahiti je fantastické trhovisko Marché Papeete. Svoje brány otvára už okolo piatej hodiny rannej, ale ani to…
Ak ste už o Tahiti niečo počuli, určite na vás skôr či neskôr vyskočilo meno francúzskeho maliara Paula Gauguina. Zaujímavý a za svojho života nedocenený maliar sa od…
Francúzska Polynézia je dnes kresťanským štátom, a ak sa ocitnete v Papeete, v hlavnom meste Tahiti, hneď si to všimnete. Medzi najzaujímavejšie a najdôležitejšie…
Odlietame dnes, aby sme doleteli včera! Tak by sa dal v skratke charakterizovať náš prelet dátumovou líniou. Na Novom Zélande je ešte dnes, ale keď pristávame na Tahiti,…
Prilietame do Papeete, na ostrove Tahiti a zažívame privítanie v tradičnom štýle. Hudba, spev, kvetinové vence okolo krku. Na…
Z rajského ostrova Tahiti na fantastickú Mooreu sa viete dostať dvomi spôsobmi. Tým prvým je plavba loďou, kde sa necháte kol…
Tahiti je zosobnením exotiky a tak sa už nevieme dočkať na okruh týmto ostrovom. Ktorý ostrov Francúzskej Polynézie je najzn…
Aká by to bola cesta okolo sveta, ak by sme sa nezastavili na exotickom ostrove Tahiti v srdci Francúzskej Polynézii? V BUBO vieme, že by…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -