15 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Gabon
Gabon - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Gabon
Je to najväčšia opica a patrí do čeľade mačiakovitých. Pochádza z tropických dažďových lesov strednej Afriky, predovšetkým v oblastiach Gabonu, Kamerunu, Rovníkovej…
Kedysi v slovenčine známy ako pabyvol kaferský, širokorohý, byvol širokorohý aj kaferský a nakoniec sa jeho meno ustálilo na byvol africký, čo dáva najväčší zmysel.…
Gabon je dokonalé miesto na spoznávanie pôvodnej prírody na mieste, ktoré je minimálne navštevované turistami.…
Gabon je stredoafrická krajina, ktorá leží na pobreží Atlantiku. Je to najlepšie miesto, ktoré môžete navští…
Je takmer koniec roka 2018 a vstupujeme ešte do starého Národného múzea umenia a tradícií v gabonskom hlavnom meste…
Už iba pohnúť sa tu je problém. Aj v absolútnom kľude som neustále mokrý. Nikde na svete nie je takéto teplo. Ok, na Sahare som…
Už 60 hodín som nezažmúril oko. Verím, že dnešnú noc sa mi to podarí, ale nie som si istý. Opäť som sa dnes totiž…
Pri cestách do Afriky chcete najprv uloviť svoje Big 5. No, keď sa vám to podarí, a do Afriky sa zamilujete, tak sú pred vami ďalšie v…
Tu, kúsok v Kongu, prepukla opäť ebola a včera vyše 100 ľudí utieklo v hlavnom meste Kinshasa z väznice. V Pobreží slonoviny bolo posledných pár dní vojenské povstanie.…
Krásne to znie a starší luteráni to aj dobre poznajú. Veď práve tu vyše 2 desaťročia pôsobil luteránsky far…
Mám nádhernú chatku s terasou, s výhľadom na nádhernú lagúnu, všade okolo džungľa, akú nemá…
Vstávame tesne po piatej, dávame si kávičku a koláčik – petit dejeuner – a zbiehame k motorovým loďkám. Tie n…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -