16 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Burkina Faso
Burkina Faso - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Burkina Faso
30 rokov ako lekár prednášam o zdraví na cestách a ako sa chrániť v regiónoch s množstvom tropických chorôb. Vždy to bolo o tom, že proti malárii sa očkovať nedá, a…
Ako pravičiar – človek, ktorý bojoval ako študent za oslobodenie od ľavicového komunizmu a ktorý má drôt z ostnatej opony…
A je to tu, dnes sa uskutočnil ďalší vojenský prevrat. Sledujem Afriku dlho a vcelku zblízka, veď aj v Burkina Faso som bol …
Pivo obsahuje B vitamín a ten neznášajú komáre- keď v Afrike pijete pivo, bojujete proti malárii. Pivo v Afrike, najm…
Gorom-Gorom je hlavné mesto prírodnej rezervácie Sahel. Z Goromu idú cesty smerom na Markoye, Oursi alebo Déou. Pre mnohých…
Západná Afrika od čias otrokárov nebola nikdy významným cieľom turistov. Nevyspytateľné režimy sa postupne upokojuj…
Športovec z Burkina Faso v trojskoku prekonal v hale neuveriteľných 18 metrov. Hugues Fabrice Zango skočil neuveriteľných 18.07m. Svetový…
Do mnohých krajín sveta Vás nepustia bez očkovania. Takmer vždy sa vyžaduje iba jedno a to očkovanie proti žltej zimnici. Akonáhle Vás…
Naše západoafrické dobrodružstvo začína v relatívne malom, ale o to zaujímavejšom štáte, ktorý…
Mossiovia tvoria najväčšiu etnickú skupinu v Burkine Faso. Sú druhou najväčšou etnickou skupinou v Pobreží Slonoviny. Samotn…
Burkina Faso je medzi BUBO klientami veľmi obľúbená. Jedinečná krajina, plná zážitkov a netradičných miest. BUBO sprievodcovia…
Let v business class je príjemný, aj keď počas neho nenalievajú alkohol. Mal som dosť v Istanbule a mohol by som si naliať single malt, ktorú…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -