12 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Americké panenské ostrovy
Americké panenské ostrovy - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Americké panenské ostrovy
Ak obľúbujete chaty alebo stany v korunách stromov a zamerali ste sa na destináciu Karibiku, tak Lovango Resort môže byť miesto pre Vás. Lovango a jeho plážový klub si…
Lovango Resort a jeho plážový klub si to v roku 2022 namierili do rebríčka najkrajších hotelov sveta podľa Travel and Leisure. Je to trochu zvláštnosť, pretože sa…
Americké Panenské ostrovy sú pre nás Slovákov odruky. Ja som ich navštívil dva razy a strávil som tu…
Karibik je vo všeobecnosti vyhľadávaným miestom pre najkrajšie pláže, je teda ťažké vybrať tie úplne naj. Ak sa…
Americké Panenské ostrovy sú geograficky súčasťou Panenských ostrovov, no ako už ich názov prezrádza, ide o ú…
Cukrovej trstine sa na ostrove St. John , ktorý je dnes súčasťou Amerických panenských ostrovov, darí výnimočne dobre. Aj preto…
Najznámejší rum z Amerických panenských ostrovov je pomenovaný na počesť amerického tatéra Normana Keith…
Americké panenské ostrovy tvorí skupina 50 ostrovov, z ktorých najväčšie sú Saint Croix, Saint John a Saint Thomas. V…
Národný park Virgin Islands zaberá takmer 60% ostrova St. John, ktorý je súčasťou Amerických panenských ostrovov.…
Premýšľate nad návštevou pláži Panenských ostrovov s deťmi? My sme to vyskúšali s trojročnou dcérou a m…
Raj Ameriky. Takto sa prezentujú Americké Panenské Ostrovy. Prichádzame rýchlotrajektom z ostrova Tortola a hlavného mesta…
Jay Z a Beonce oslavujú Silvenstra v Karibiku. Áno najlepší Silvester je v New Yorku či Rio je Janeiro, Londýne a Bratislave. No…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -