13 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Grónsko (Dánsko)
Grónsko (Dánsko) - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Grónsko (Dánsko)
Krásne slnečné letné ráno, teplučko, viditeľnosť kam oko dovidí. Bezvetrie a dokonca málo muchničiek. Začiatok dňa ako stvoren…
Grónsko je úžasná krajina. Úplne iná, než čokoľvek som dovtedy navštívil. Moja prvá cesta sem viedla do…
Písal sa nádherný slnečný deň. Na oblohe sem-tam obláčik. Naokolo fjordy a voda. hladina bola pokojná. Vlnky sa hrali jedna s…
Pozdravujem všetkých 16 statočných, ktorí sa zúčastnili najväčšej výpravy do Grónska v celej BUBOhistorii.…
Asi najväčším prekvapením boli pre mňa farby a tie ostré štíty hôr. Lúky plné kvetov.... Úžasn…
Úplne iný svet. Prekvapivo farebný a exotickejší ako si myslíte. Čo len už môže byť v krajinách večného…
Práve sme sa vrátili z kombinovaného zájazdu Island, Grónsko. Island bol super, nádherná príroda, ale Gró…
Opúšťame najväčší ostrov sveta, ostrov ľadu a Eskimákov. Plocha 4x väčšia ako Francúzsko a na nej 55000 ľud…
Máme za sebou plavbu loďou k ľadovcom a dokonalý let helikoptérou do vnútrozemia... Že wow... Niet čo dodať. Helicopter in Greenland... wow..…
Najbližšia loď sem príde až 26. júna, zásoby v dedine sa míňajú, jedna paradajka stojí euro, pivo je už len malý…
Na tejto našej ceste nám slnko 2 týždne nezapadne... Po úvodných dňoch na Islande o ktoré sa perfektne postarala Maca sa na…
Druhý deň v Grónsku bol ešte lepší ako prvý. Včera sme sa plavili loďou v zálive medzi kryhami ľadu. Bolo to ú…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -