13 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Antigua a Barbuda
Antigua a Barbuda - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Antigua a Barbuda
Jeden z najlepších rezortov v Karibskom mori pre rok 2022 (podľa Travel and Leisure magazínu) sa nachádza medzi dvoma plážami na Antigue. Z jednej strany hraničí s…
V Codringtonskej lagúne Barbudy hniezdi najväčšia kolónia fregatiek na západnej pologule. Je ich vyše 100 000 a to…
Ikonický národný pamätník v Južnej Dakote, ktorý obsahuje tváre Lincolna, Georgea Washingtona, Thomasa Jeffersona a…
Pristávam neskoro poobede na letisku na Barbude s úžasným kódom BBQ. Som rád, že na tak krátkej dráhe naše…
V centre hlavného mesta Antiguy dominuje primitívne vyzerajúca socha diktátora Vere Cornwalla Birda, ktorý aj so svojím…
Antigua Kiss – Karibský drink Každý rum z iného ostrova Karibiku má svoju výnimočnú chuť. Je to ako s ví…
Nachádza sa na konci poľnej cesty na západe ostrova v Hermitage Bay. Cítite sa tu ako na súkromnom ostrove. Celý objekt je postaven…
Ktorú pláž si vybrať? Dôkladne som prešiel Antigu a jej pláže a vyberám pre Vás tie najlepšie.…
Redonda je nehostinnou skalou v Karibiku. Patrí pod Antiguu – Barbudu a to bol aj problém, prečo som sa sem dlho nevedel dostať. Z Antiguy sa sem lieta vrtuľníkom a bolo…
Saint John's je hlavné a jednoznačne najväčšie mesto štátu Antigua a Barbuda položené v Malých…
Alebo ako sme leteli najmensim lietadlom ake snad existuje, ani letecka spolocnost Budha Air nema taky typ lietadla. 15 pasazierov naplni tento typ ale ten zazitok stoji…
Ahoj Bubo! Dozvedeli sme sa,ze ste toho casu na Antique.Tak od 23.4. do 7.5.vecer sme u kamaratky aj my -dvaja Slovaci, ktori si dlho mysleli,ze sme tu jedini exoti-lebo…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -