18 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Vanuatu
Vanuatu - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Vanuatu
Na mojich cestách svetom ma zaskočilo, že po vydarenej rybačke domáci rybu niekedy pustili s tým, že má otravu. Zväčša myslia na Cingueteru, ktorá postihuje až 400…
Ľudia odjakživa usilujú o to, aby boli šťastní. Čo sa skrýva za naozajstným šťastím? Naša západná…
Ak ste milovníkom kávy, rozhodne by ste si nemali nechať ujsť chuť kávy z Vanuatu. V polovici 19. storočia sa do oblasti Melanézie začali dostávať ďaľší moreplavci a…
Tento obrovský banyan sa nachádza neďaleko dediny Leitouapam na ostrove Tanna. BUBO sa k nemu pravidelne vydáva v rámci našich z…
Čo chcete vyskúšať v každej krajine, ktorú navštívite? Okrem miestneho piva samozrejme aj národné jedlo a miestnu…
BUBO opäť pristáva na ostrove Tanna. Jeden z 82 malých ostrovov, ktoré spolu tvoria Vanuatskú republiku. Západná civiliz…
Nachádzame sa v hlavnom meste Vanuatu - v Port Vila, na ostrove Efate - a krásne slnečné doobedie si užívame prehliadkou tohto malebné…
Ostrovy Vanuatu sú posiate rôznorodou kultúrou miestnych obyvateľov prezývaných Ni-Vanuatu. BUBO na svojom zájazde a na ostrove…
Ak si kladiete otázku, ako naši BUBO klienti bývajú v takej divočine ako sú ostrovy Vanuatu, tak čítajte ďalej, dozviete sa…
Dokázali sme to ako prví z BUBO! Pýtate sa čo? Vystúpili sme na najprístupnejší aktívny vulkán na svete,…
O 4.15 mi búcha na dvere zriadenec hotela. Teda klopká. "Pane vaše raňajky" - vajíčka, slaninka, slušná káva zo…
Kava to je stelesnenie nasej kultúry! Kava to sme my. Káva je drogou Oceánie a ja som v Pohnoei minulý rok toho vypil viac než 4 litre. Keď to vypijeme ako skupina tu,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
-
-
Škótsko, Nórsko
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -