12 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Americká Samoa
Americká Samoa - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Americká Samoa
O Americkej Samoi ste takmer isto veľa nepočuli. Vraví sa, že je to 7-8 najmenej navštevovaná krajina na svete. Tieto údaje sa…
Samoa a Americká Samoa. Jedna je nezávislá, jedna patrí pod USA. Obe obývajú potetovaní polynézania a sú…
Pobyt na Americkej Samoi považujem za luxusný zážitok. Už len kvôli tomu, že som sa sem dostal. Pobehal som aj celý ostrov a našiel zop…
WHO tvrdí, že až 94 percent obyvateľov má nádvahu resp. dokonca trpí obezitou. Miestna letecká spoločnosť sa vo svete preslá…
Bubáci ďakujem za skvelý zájazd. Bolo to úžasné. Ja som najprv ani neverila, že ten zájazd spravíte a keď mi slečna v…
"Počúvaj ma, prečo tu stále tak leje, keď na Západnej Samoi bolo včera úplne sucho. Tu to vyzerá ako povedeň sveta." Asi také…
Americku Samou dotuje USA ved je to nezaradene uzemie USA podobne ako napr, Guam. . Samoa je samostatnou krajinou, je nadherna, a kto je za tym? Samoa je sponzorovana…
Samoa sa zopar razy zviditelnila. V septembri 2009 sa vlada rozhodla ze zmenia strany po ktorych sa jazdi. Premier Tuilaepa Sailele Lupesoliai Malielegao v…
Toto znie ako kvízová otázka. Povedzte nám jedno hlavné mesto amerického štátu alebo územia, ktoré…
Predstavte si, že sa prechádzate po pláži a naraz oproti Vám idú po pláži tri meter dlhé kraby. Myslíte si, že je to pr…
Do Americkej Samoi sa chodí kvôli Samoi samotnej. Až na druhom mieste sú pláže, pamiatky či iné atrakcie. V prvom rade je to miesto…
Dnes sme zažili skvelý polynézsky večer. Vrcholom bol ohňový tanec pri ktorm nám mrzla krv v žilách aj keď bolo horúco! Skvel…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
-
-
Škótsko, Nórsko
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -