12 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Britské Panenské ostrovy
Britské Panenské ostrovy - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Britské Panenské ostrovy
The Baths sa právom radia medzi tie najkrajšie a najpríťažlivejšie pláže Karibského mora, tunajšie obrovské…
Na svoju prvú návštevu Britských Panenských ostrovov som priletel s čerstvo zlomeným členkom a barlou. Pôvodný…
Denný výlet na Virgin Gordu je nádherný, má však jednu nevýhodu, prídete a odídete so všetký…
Anegada (po španielsky jej názov znamená zaplavená) je najsevernejší z Britských Panenských ostrovov, ktoré…
Virgin Gorda na Britských Panenských ostrovoch predstavuje príjemný únik zo sveta all inclusive a výletných lodí…
Virgin Gorda je tretí najväčší ostrov Britských Panenských ostrovov po Tortole a Anegade. Žije tu asi 4000 ľudí, má…
Premýšľate nad návštevou pláži Panenských ostrovov s deťmi? My sme to vyskúšali s trojročnou dcérou a m…
Britské Panenské ostrovy sú rajom milovníkov pláží ale rovnako príťažlivé aj pre tých, ktorí maj…
Pokojne večeriame v reštaurácii na ostrove Norman. Všetko na ostrove sa nesie v pirátskom duchu. Toto je ten posledný ostrovček k…
Je 6.57 ráno a ja si nalievam colu s limetkou a rum. Oslavujem. Mišku s malou som práve naložil na trajekt Svätý Tomáš a…
Vyťahujeme plachty a sailujeme cez nedozerné tropické more. Našim cieľom je dať si najlepšieho homára sveta. Tak ako poznáte…
Ráno opúšťame Saba Rock a obchádzame Prickly Pear Island. Sme v zátoke s obrovitánskymi jachtami a aj najväčšia…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -