76 príspevkov
Fínsko - Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta
Fínsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Viac informácií Fínsko
Turistické tipy a zážitky - Fínsko
Odpoveďou je jednoznačne budova centrálnej knižnice, ktorú miestni pomenovali Oodi. Helsinki Central Library bol dar Fínskej republiky a mesta…
Suomenlinna (čo v preklade znamená fínsky hrad), pôvodne nazývaná Sveaborg, či Viapori, sa nachádza na skupine ostrovov pri…
Laponsko, zem Sámov. Neľútostná pustina a nedotknutá divočina so svojimi pravidlami prežitia. Množstvo ľudí by chcelo vidieť pol…
Posledný augustový týždeň sa v Škandinávii a Pobaltí niesol v znamení zahájenia školského roka. V…
Karhunkierros alebo v preklade Medvedí okruh nachádzajúci sa v severnom Fínsku. Za 28 hodín prejdených viac ako 50 km. Vyrazili…
Niektorí z nej majú strach a pre iných je to najväčšia exotika. Plavba. Trajekt, ktorým preplávame zo Štokholmu do…
Vo Fínsku majú 2.5 milióna sáun, jednu na dvoch obyvateľov. Sauna je najznámejším fínskym slovom a jediným…
"Narodený do pekla" má vytetované na predlaktí. To mu asi vytetovala mama, napadne Paľovi. Heavy metal je vo Fínsku doma a počtu…
"Vitajte na vikingskej lodi" - takto sa nám prihovoril náš boss Luboš, keď sme z BUBO autobusu domávali vystresovaným otcom,…
Pssst, mám dobrý tip. Dnes som pobehal Helsinki inak. Všetci z prístavu a od trhu plného jahôd mieria k Uspenskej katedrá…
Nebol som prvý krát v týchto krajinách, ale hneď na začiatku môjho príspevku musím vyjadriť svoju absolútnu…
Ahojte. Posielame pozdravy od Santu, Deda mráza, Mikuláša...no ako chcete. Práve sme v jeho dedinke, kde má ustajnené soby a…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Zanzibar
viac → -
-
5* rezort v Nungwi, Zanzibar
viac → -
-
-
-
Sun Siyam Olhuveli - Maldivy
viac → -