60 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Etiópia
Etiópia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Etiópia
8.4.1946 vzlietol prvý pravidelný let do Káhiry cez Asmaru. Spoločnosť Ethiopian Air lines bola založená len pár mesiacov predtý…
Ethiopia, alebo u nás Etiópia je krajina, ktorá vo väčšine z nás vyvolá pocit a predstavu hladu, nedostatku a trá…
Ty si Tigrinja, si Tigrejka? Skúšam na chudučkú peknučkú letušku s krížikom na retiazke na krku, po tom, čo som vypil poh…
„Etiópia je strechou Afriky,“ chvália sa mi miestni cestou do Simienských hôr - najvyšších hôr Eti…
„Si drzý ako opica“ túto vetu som doslovne pochopil až v Afrike. Videl som, ako okradli ľudí o jedlo či celé tašky, ako…
Východoafrická priekopová prepadlina, ktorá nám raz roztrhá Afriku, je známa svojimi veľkými africkými…
Už klasický (komfortný) zájazd Etiópia je viac než len pestrým a naozaj nezabudnuteľným zážitkom. Historický a…
Magistrát hlavného mesta Etiópie, Addis Ababa začalo včera, 9.júla 2019, kontrolovať a dodržiavať zákon z minulého mesiaca,…
Že čas je len relatívny pojem? Etiópia leží relatívne blízko od rovníka. To znamená, že počet hodín tmy a svetla…
Len čo pristanete v Addis Abeba, omladnete o cca 7 rokov!! Áno je to tak!! Etiópia sa totiž riadi svojím vlastným kalendárom. Podobne…
V Konso ideme pozrieť jednu zaujímavosť. Aj keď sme už opustili Dolné Omo a kmeňový kotol ktorý tam vrie,čaká nás veľmi zauj…
Je nedeľa a to je v tejto silne nábožensky založenej krajine pre nás silný zážitok. Hodinu po polnoci začínajú z kostolov…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Veľký okruh Čínou
viac → -
Kuba Absolut total
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
Chile, Peru, Bolívia