12 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kamerun
Kamerun - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kamerun
Je najlepším zápasníkom sveta v ťažkej váhe a po Samuelovi Eto’o ide o ďalšieho hrdinu Kamerunu. Najhorš…
Do Kamerunu chodíme pravidelne. Ide o však o cestovateľsky náročnú krajinu v ktorej sa treba poriadne vyznať. Nuž a keď idete do pralesa tak…
Kamerun - co si predstavite, ked sa povie tato nanajvys exoticka krajina? Miestnych futbalistov, ktori hraju v nejednom europskom futbalovom time? Ci byvaleho manzela…
Kamerun 9.5x vacsi nez Slovensko ma prekvapil. Ved sem sa da bezne dostat a tak som cakal tutristicku krajinu. Je to vsak inak a ja som dostal ovela viac nez som…
Konecne sa ozvyvame domov. Nasa skupina uspesne zdolala pohorie Alantika, zdokumentovali sme jeden z horskych prirodnych kmenov na hraniciach Nigerie a Kamerunu, zazili…
Aby som tento prispevok vlozil na internet sedim tu 45 min. Fotiografiu sa mi vlozit nepodarilo, sorry. Je tok 2009. Zazili sme toho vela. Na cestovateľskom festivale…
Po telefonate s Lubosom Fellnerom mozeme vsetkych blizkych upokojit. Vsetko je v poriadku. Prave si skupina uziva atmosferu na hudobnom festivale a zajtra vyraza k…
Napriek dlhej a strastiplnej ceste sa nam podarilo opustit dediny Mbororo a cez niekolko sultanatov sa konecne dopravit do hlavneho mesta Yaounde.vsetci sme dost zniceni…
Milujeme Kamerun, lebo v tomto štáte nájdete všetko. Na juhu brutálnu džungľu, kadiaľ neprejde ani noha. Takisto neporušen…
Výstup na aktívnu sopku Mt. Cameroon trvá 3 dni. Dá sa spraviť aj oveľa rýchlejšie, ale načo. Scenéria je fantastick…
Fotografiu v tomto príspevku som spravil z kopca v mestečku Abong Mbang. Na vrchole bol veľký koloniálny dom, už z diaľky pútal pozornosť tak…
Keď sa pozriete na mapu Kamerunu tak vidíte dve veľké metropoly. Douala a Yaoundé. Douala je ekonomickým centrom a nesmierne dôležit…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
-
-
Škótsko, Nórsko
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -