12 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kamerun

Kamerun - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Kamerun

Francis Ngannou -MMA

01

00:07

apr

2021

Kamerun Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Je najlepším zápasníkom sveta v ťažkej váhe a po Samuelovi Eto’o  ide o ďalšieho hrdinu Kamerunu. Najhorš…

Kmeň Baka, Kamerun inak nazývaný aj pygmejovia

04

09:45

jún

2014

Do Kamerunu chodíme pravidelne. Ide o však o cestovateľsky náročnú krajinu v ktorej sa treba poriadne vyznať. Nuž a keď idete do pralesa tak…

Zažite výnimočný Kamerun

27

21:33

okt

2013

Kamerun - co si predstavite, ked sa povie tato nanajvys exoticka krajina? Miestnych futbalistov, ktori hraju v nejednom europskom futbalovom time? Ci byvaleho manzela…

Kmene Kamerunu iba s BUBO, tipy a triky

23

12:14

nov

2009

Kamerun 9.5x vacsi nez Slovensko ma prekvapil. Ved sem sa da bezne dostat a tak som cakal tutristicku krajinu. Je to vsak inak a ja som dostal ovela viac nez som…

Pohorie Alantika a kmeň Koma

21

18:05

nov

2009

Konecne sa ozvyvame domov. Nasa skupina uspesne zdolala pohorie Alantika, zdokumentovali sme jeden z horskych prirodnych kmenov na hraniciach Nigerie a Kamerunu, zazili…

Prírodná rezervácia Dja, Kamerun a pygmejovia

16

14:59

nov

2009

Aby som tento prispevok vlozil sedim tu 45 min: Zazili sme toho vela. Na BUBO BALE 23 a 24 januara sa mate na co tesit a to co pisem dokazu nase fotografie. V malom…

Kamerun správy z expedície

14

01:37

nov

2009

Po telefonate s Lubosom Fellnerom mozeme vsetkych blizkych upokojit. Vsetko je v poriadku. Prave si skupina uziva atmosferu na hudobnom festivale a zajtra vyraza k…

CK BUBO Fórum
Kráčame kamerunskou džungľou a hľadáme Pygmejov

13

21:41

nov

2009

Napriek dlhej a strastiplnej ceste sa nam podarilo opustit dediny Mbororo a cez niekolko sultanatov sa konecne dopravit do hlavneho mesta Yaounde.vsetci sme dost zniceni…

mato Fórum
Foumban a dynastia Bamoun, najstaršie mesto v Kamerune UNESCO pamiatka

16

10:50

okt

2009

Milujeme Kamerun, lebo v tomto štáte nájdete všetko. Na juhu brutálnu džungľu, kadiaľ neprejde ani noha. Takisto neporušen…

Výstup na Mt. Cameroon

10

jún

2009

Výstup na aktívnu sopku Mt. Cameroon trvá 3 dni. Dá sa spraviť aj oveľa rýchlejšie, ale načo. Scenéria je fantastick…

Keď nemci kolonizovali Kamerun

18

10:50

júl

2008

Fotografiu v tomto príspevku som spravil z kopca v mestečku Abong Mbang. Na vrchole bol veľký koloniálny dom, už z diaľky pútal pozornosť tak…

Yaoundé - hlavné mesto Kamerunu a jeho rival Douala

13

máj

2008

Keď sa pozriete na mapu Kamerunu tak vidíte dve veľké metropoly. Douala a Yaoundé. Douala je ekonomickým centrom a nesmierne dôležit…