28 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Rwanda
Rwanda - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Rwanda
Veľká Británia a Švédsko zamorili celý svet plastovými vreckami. Práve odtiaľto vyšli prvé patenty a vyn…
Ak začnete viac cestovať do Afriky, tak okrem filmov o levici Else, Leví kráľ, Gorily v hmle či Out of Africa s Meryl Streep a Robertom Redfordom si určite…
Rwanda ma prekvapila svojou bezpečnosťou, rozvinutosťou a čistotou. Okrem pozorovania horských goríl je však súčasťou prehliadky aj ná…
Gorila Horská patrí k najohrozenejším druhom našej planéty. Je to bylinožravec, ktorý takmer celý deň trá…
Hutu a Tutsi. Rwanda. Burundi. Genocída. Toto si pamätá azda každý. Faktom ostáva, že Hutuovia a Tutsiovia sú viac než len…
Ak ste v Rwande tak Vaše kroky určite zavedú k horským gorilám a Vaše uši budú počuť ľudí rozprávať o…
Skoro ráno vstávame a vyrážame z komfortného hotela v Gisenyi smer Národný park Volcanoes, ktorý leží na severoz…
Po krátkom oddychu v Bujumbure pri jazere Tanganyika, ktoré je druhým najväčším jazerom na svete čo sa týka objemu a hĺbke…
Pristávame na medzinárodnom letisku v Kigali, hlavnom meste Rwandy. Vystupuje nás len necelá polovica, keďže let ešte pokračuje do…
Bujumbura – hlavne mesto Burundi na brehu jazera Tanganyika. Jedna z najchudobnejsich krajin sveta, kde sme sa ocitli v oaze hotela na pieskovej plazi. Pri jazde…
Afrika je miesto, kam sa vela ludi boji ist kvoli konfliktom a chorobam, ale hlavne kvoli nevedomosti. My sme pristali v Entebbe, v meste kusok od Kampaly, hlavneho…
Mili bubaci, V sobotu som sa vratila z trojtyzdnovej cesty po Vychodnej Afrike (Burundi, Rwanda, Uganda, Kena a Tanzania) a som jednym slovom nadsena! Preco? Su to…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Veľký okruh Čínou
viac → -
Kuba Absolut total
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
Chile, Peru, Bolívia