12 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Togo
Togo - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Togo
Hotel Sarakawa sa nachádza v meste Lomé. Návštevníkov láka hlavne veľkým vonkajším bazénom. Hotel m…
Vychutnajte si pohostinnosť Západnej Afriky v hoteli 2 Fevier. Ide o 5-hviezdičkový luxusný hotel, ktorý sa nachádza v hlavnom meste…
Kam sa chodí baviť elita Toga? Často to býva práve nočný klub Aské, ktorý býva otvorený od štvrtka do…
Počasie, tu na juhu od Sahary, je presne také ako by ste aj očakávali. Tropické! Počasie v Togo je všeobecne tropické s priemern…
Jednoduché jedlo z Toga, ktoré treba ochutnať sú krevety s paprikou pokrájanou na pásiky - tradične všetky tri farby - žlt…
Gboma Dessi je tradičné dusené jedlo z Toga, ktoré kombinuje iba pár ingrediencií. Hlavnou zložkou je mäso, a tu prevažuje konkr…
Togo je ak sa nemýlim najužšia krajina na svete. V najširšom bode má iba 115 km. Jeho 8 miliónov obyvateľov pochádza z…
UNESCO mám rád lebo neustále hľadajú na svete miesta, ktoré treba zachovať, ktoré majú nejaký odkaz pre bud…
Togo navštevujeme skôr pre jeho voodoo kultúru, Unesco pamiatky a uvoľnénu atmosféru Lomé. Safari tu nie je na prvom mieste. Ale…
Togo je jedna z najmenších krajín Afriky. Maximálne 115 km široké ale na "výšku" dlhé až 500 km. Väč…
Vtaciky zacali spievat a prehlusili hromobitue silneho priboja. Zobudil som sa v sirokej posteli, ktora ma nad sebou namiesto kralovskeho baldachynu moskytieru.…
"Severne Togo nie je v nasom programe. Su chudobni, je tam diktatura, teraz vladne syn diktatora a policajti Vas zavru do basy. Ja budem musiet ist po viza do Lome a to…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -