12 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Uganda
Uganda - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Uganda
Ak navštívite Afriku viackrát a budete porovnávať safari, prírodu a krajiny, tak je isté, že Ugandu budete mať vždy v top 3.…
Dnes prebiehajú v Ugande prezidentské voľby, v ktorých kandiduje aktuálny prezident Yoweri Museweni (76) a opozičný kandidát…
Na tejto ceste sme už vyskúšali takmer všetko. Od rôznych variácií čerstvých rýb, ulovených takmer pred na…
Karamojong alebo Karimojong je nilotická etnická skupina. Živia sa hlavne chovom dobytka a drobným poľnohospodárstvom. Žijú hlavne na…
Jeden z filmov, ktorý ak sa zaujímate o Afriku, musíte vidieť je Posledný Škótsky kráľ o diktátorovi Idi Aminovi.…
Legendárne horské gorily môžete pozorovať v troch krajinách: Rwanda, Uganda, Kongo. Keď porovnávame dostupnosť a náročnosť…
Sedím si s vyloženými nohami, kúšu ma komáre a hreje ma pocit, že mi v batohu dozrieva jack fruit a zrelý bude akurát…
Afrika - preco ma v nasich koncinach tak zle meno? Preco ked niekto povie ze ide na cierny kontinent ma predstavu ze je tu len chudoba, par blaznov s kalasnikovom,…
Opäť máme v BUBO novú cestu. Po stopach slavnych cestovatelov, po stopach pramena Nilu. Dlho sme ju pripravovali, prvých klientov sme sem…
Vyzeram ako idi Amin, {prezident Ugandy 71-79} mam napuchnute lave oko a skoro nevidim, ale mam super naladu. Vsetci sme sa teraz na obed stretli na terase izby cislo 1…
Ked som teraz za 2 hodiny nevidel 200 hrochov tak ani jedneho. Je to moj rekord. Plavba po kanale Kazinga je svetovym unikatom. uzasnym zazitkom, ktory zasiahne aj…
Sedim na terase svojej izby v Mwaya lodge, popijam gin tonic a dole podo mnou, tam kde vyteka z Edwardovho jazera prirodny kanal Kazinga sa deju veci. 60 byvolov, ktore…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Veľký okruh Čínou
viac → -
Kuba Absolut total
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
Chile, Peru, Bolívia