15 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Burundi
Burundi - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Burundi
Burundi má polovičnú rozlohu než Slovensko a 2x toľko obyvateľov. Burundi je presný opak Rwandy čo sa týka dnešnej vlá…
1. Najdlhšie jazero sveta 2. Druhé najhlbšie jazero sveta 3. Druhé najobjemnejšie…
To, že sa títo dvaja cestovateľskí velikáni stretli, si patrične označili zápisom do kameňa, ktorý sa nachádza len pár…
Byť politikom v Burundi je značne adrenalínový šport. Évariste Ndayishimiye je prezidentom Burundi od 18. júna 2020. Angažoval sa…
Gustave je celebrita Burundi, veľký samec krokodíla nílskeho. Je preslávený tým, že je ľudožrút, a hovorí…
Mnoho Slovákov je rasistov, dokonca si myslím, že je to prirodzené. Nemali sme možnosť stretávať sa s černochmi, bol tu iba jediný…
Nikdy sa v Afrike nekúpte v stojatých vodách! V mnohých jazerách môžete chytiť bilhariózu,…
Ak pri súťaži dostanete otázku, ktoré je hlavné mesto Burundi, a odpoviete Bujumbura, spravíte chybu. Hlavným mestom…
Náš zájazd Burundi Rwanda Uganda začína v meste Bujumbura. Bývalé hlavné mesto Burundi (začiatkom tohoto roka sa zmenilo…
Sedím si s vyloženými nohami, kúšu ma komáre a hreje ma pocit, že mi v batohu dozrieva jack fruit a zrelý bude akurát…
Burundi, kde to do frasa lezi? Padla nejedna otazka na slovensku. Vedla jazera Tanganika? Aj take existuje? Ked citam na internete spravy ci hladam informacie, vsetko je…
Sklamem Vás. Už iba tým, že píšem každý deň. Takže viete že toto expedíciou nazývať nemôžeme. Rwandu s…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -