49 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Venezuela
Venezuela - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Venezuela
V modernej histórii sa pravdepodobne práve Venezuela stane krajinou, ktorá príde ako prvá o všetky svoje ľadovce po tom, ako vedci klasifikovali jej posledný ľadovec za…
Dnes sa konajú vo Venezuele voľby a ide o veľa. O veľa peňazí. Venezuela má najväčšie zásoby ropy na svete. Kedysi jedna z najbohatších krajín Ameriky (boli pred ňou iba…
V Malých Benátkach, čo v preklade znamená Venezuela, budete mať možnosť sa stať veľmi ľahko milionárom. Venezuelská centrálna…
Prehliadka Caracasu. Ako sa pripraviť? Pas nechajte na hoteli uzamknutý vo vašej batožine, zoberte si domácu menu a potom čo najdrobnejšie…
Ako sa správať v najnebezpečnejšom meste sveta? Nerátam vojnové zóny. Tipy, triky, čo vidieť; ako ušetriť tak, aby ste prežili? Prekliknite sa aj na môj komplexný článok…
Venezuela. Romanticky, názov v preklade znamená Malé Benátky, a nám evokuje diaľavy, vysoké vodopády, prastaré…
Vrátil som sa pred pár dňami z Kolumbie, odlietal som z Panamy. Práve Kolumbia je krajina, ktorá je prvá na rane, ak utekáte zo…
Dnes ráno som bol von so psom, kráčal po snehovom poprašku a bolo mínus 6, akurát vychádzalo slnko... Predvčerom v posade Don…
Posilame pozdrav primo z Venezuely :-) Zajezd mame bohuzel temer za sebou. Byli jsme na Roraime, Gran Sabana tour, Salto Angel. Dnes se od nas oddelil pruvodce Ivan a…
….hay q disfrutar la plena!..” (“Zivot je kratky bratmm,..treba si ho vychutnat naplno! Viem o com hovorim. Ja mam 50 rokov, ubehlo to ako voda&hellip…
Ahojte moji, takze mam cas rano, kym sa este spi, tak pokial ma nevyzenu od internetu - este nejake zazitky. Cayenne nas prekvapilo ake je male, dost neusporiadane a…
Bol som jeden z tých jedenástich spolu s Ivanom na Roraime. Nedávno sme mali stretávku v Blave. Roraima nás spojila. Chcel som tu…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -