47 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Katar (4)
Katar - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Katar
CNN otvorilo dvere do sveta správ. Ešte ako dieťa sa pamätám ako som hltal operáciu Púštna Búrka naživo na CNN v Iraku. V tej dobe nebolo samozrejmosťou mať TV stanicu…
Do hlavného mesta Qataru, Dohy sa dostanete veľmi jednoducho leteckou spoločnosťou Qatar Airways priamym letom z Viedne. 5 hodín a 10 minú…
Mnohí klienti navštevujú Katar iba na chvíľu a strávia tu jednu či dve noci. Aj tento krátky čas však viete zaujímavo využiť. Ponúkame Vám 5 tipov kam vybehnúť a…
S lovcami zážitkov práve smerujeme do prístavu, kde na nás čaká tradičná arabská plachetnica nazývaná „dhow“. My nastupujeme na jednu z nich, aby sme si vychutnali…
Vsetkych zdravime zo slnkom zaliateho kataru. za par minut ideme na prehliadku hlavneho mesta Doha, ale musime Vam napisat. z omanu sme postupili o jedinecneho Dubaja od…
Qatar - maly exoticky statik, kde ropa opat ukazuje co sa da vsetko postavit, spravit a ze vlastne nie je ziaden problem. Ze vraj Dubaj ma najvysie budovy sveta? Videli…
DOKAZALI SME TO! Ako prva BUBO skupina sme sa vyviezli na najvyssiu budovu sveta Burj Khalifa. Presnejsie na jej 124 poschodie. Podarilo sa nam ulupit poslednych 14…
BUBO vymyslelo zájazdy do Jemenu. Nikto na Slovensku ani v Čechách do Jemenu nechodí iba my. Tomáš Hušek vymyslel skvelú…
Zdravim z Doha hned po festivale Camera Slovakia [www.cameraslovakia.sk]. Posledne som tu bol 18. oktobra a vtedy mobilna siet nefungovala. Teraz je vsetko inak a som na…
Doteraz sme poznali iba crevny katar. Dnes sme vsak pozreli katarsky emirat {male krtalovstvo, vacsie je sultanat..} od hora az dole. Katar = Doha ved 95 percent…
V roku 1950 na tomto polostrove bývalo 20tis ludi. Teraz je to viac nez 20 násobok. Hádajte prečo? Ano kvôli rope a hlavne zemnému plynu. Z nomádov z bezvýznamnej púšte…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Machu Picchu a relax na Kube
viac → -
Kolumbia 5K
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
Ríšou Mayov
viac → -
-
-