173 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Egypt (14)
Egypt - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Egypt
Alexandria je uspesne a nami, tak rychlo sme este do Kahiry nedorazili, na nasom novucickom autobuse {stav tachometra 982 KM} sa zasekla rucicka tachometra na uplnom…
Ahojte doma, zdravime z pokojnej a nadhernej nocnej Alexandrie, kam sme dorazili len dnes rano , ale videli sme uz toho tolko, ako by sme tu boli najmenej cely tyzden...…
Posledne popzdravy z Egzpta, ano draha Karkade, som to ja. Predstav si, ze Ashraf je v Berline, kde ma tucnu nemecku zenu a 1 mesacne bibi. takto to ten zivot zariadil.…
Zdravime Vas z Luxoru, mesta plneho uzasnych pamiatkok a rozkopanych ulic, je tu prijemnych 40 stupnov v tieni. Vystaveni, ale nabiti poznanim sme dnes poobede…
tak dnes priateli sme zazili jeden z vrcholov cesty. 60 km od sudanu, 300 km v pusti, na brehu najvacsieho ulemeho jazera na svete sme videli chramy, stare 2500 rokov,…
tak uz sme opustili dnes rano vychodny breh starovekeho Vesetu/Theb/Luxoru. uprimne povedane uz teraz nam je smutno za fantastickou atmosferou a kralovnou Hatsepsut,…
rozhodol som sa ze vam nebudem pisat rozsypanym cajom-ako arabske pismo nazvali aerolinky pri vyplnani vstupneho formularu. doleteli sme cez prahu do kahiry super.dnez…
čaute, ja vám (sediac v práci v Bratislave) tu tajne závidím vašu cestu Egyptom, keďže aj ja som tam bola s vami v roku 2001... E…
marchaba z aswanu, najsuchsieho a nejteplejsieho miesta na nasej maticke zemi! po rekordne kratkej ceste vlakom sme tu a vychutnavame si uzasnych 42 stupnov v tieni!…
Brušný tanec pochádza z francúzskeho slova danse du ventre, z Alžírska. Je to nesprávne pomenovanie pre tanec, pretože sa doň zapája každá časť tela a kĺby a boky. V…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -