140 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Maroko (12)

Maroko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Maroko

Z Maroka do Granady

03

18:11

sep

2004

Maroko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ahojte všetci doma a vo svete! Náš trip po Maroku sa kráti... Zajtra nad ranom opúšťame africký kontinent. Ešte…

Dodi Fórum
Spomienky na BUBO Maroko

02

17:09

sep

2004

Ahojte všetci doma! V Maroku sa internet za určitých okolností nájsť dá, ale málokedy je čas si na chvíľu sadnúť,…

Dodi Fórum
maroko + viza

29

12:54

apr

2004

neviete mi povedat ci su este potrebne viza do maroka a ak ano, kde sa daju zohnat. dakujem.

jesi Fórum
maroko 03

13

18:26

sep

2003

marhaba marocania, obleceny v jalabe (asi nikto nevie ako sa to pise ale kazdy vie co myslim), vodnu fajku v ruke a pozerat fotky; tak tomu hovorim spominat na maroko.…

martin Fórum
este raz...

12

20:20

sep

2003

kebyze sa volam peto, by ste si asi mysleli ze dovodom mojich chyb je (chybajuca/chybna) desinfekcia. takto spominame len na nasich najlepsich spolucestujucich. v maroku…

martin Fórum
marokokokokokokokoooooooooo kde siiiiii?

12

14:03

sep

2003

caute modri muzi a snad aj zeny, aj ja som konecne dorazil domov, spolu s michaelou. vcera sme doleteli nakoniec v poriadku do nemecka. uz sme porospravali a porozdavali…

martin Fórum
Arabský svet

26

19:50

aug

2003

V Nice Bubo skupina lietala na padáku, v Benidorme sme sa kúpali v hotelových bazénoch a bláznili v akvaparku, Maroko nás priv…

Pred cestou do Maroka

22

08:32

aug

2003

Dnes začína legendárny trip po Maroku, každý koho sa to týka nech má večer nabrúsenú mačetu, osedlanú ťavu,…

Dano Fórum