837 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (55)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Kolonialne mesto Oaxaca a jeho osobita atmosfera dnes nadchli kazdeho z nasej skupiny. V Santo Domingo, katedrale s najkrajsim interierom v celej mezoamerike- drevenym…
Majova skupina mexicanov stastne pristala, zvladli nocnu plaza Garibaldi aj vyhravajucich mariachis a prve tequilas, vystup na pyramidy Slnka aj Mesiaca, nakup obsidianu…
Po nadhernej poznavacej ceste krizom cez Mexiko sme si to poriadne oddychovo uzili na Karibiku. Pocasie vyslo bezchybne, tyrkysove more, pieskova plaz, paliace slnko,…
Na prales Palenque sme spominali celu cestu az na Yukatan. Za slnecneho rana sme pozerali nadherne zachovane pyramidy na Uxmale, tancovali na ulici spolu s domacimi,…
Caute vsetci z B/O. Fotky budu az ked sa vratim. Poslal som aspon jednu MMS, lebo bluetooth tu zatial moc nefici. Pozdravujte aj u nas na dealingu. Pre jedneho…
Oaxacke udolie sme opustili opojeni nadherou kolonialneho mesta, farebnou krasou kobercov na ktorych vyrobu sme sa boli pozriet, majestatnostou jedneho z najvacsich…
Srdecne zdravim vsetkych svojich kolegov a kamaratov. Cesta naprieč Mexikom je narocna ale zaujimava. V zdravi a dobrej nalade som zvladla ostre slnko na pyramidach,…
Caute vsetci z B/O. Fotky budu az ked sa vratim. Pôjdeme čoskoro do Méridy, kde ulovíme ďalšie super zážitky. Sledujte nás…
Caute vsetci z B/O. Fotky budu az ked sa vratim. Poslal som aspon jednu MMS, lebo bluetooth tu zatial moc nefici. Pozdravujte aj u nas na dealingu. Pre jedneho…
Cestou z Acapulca sme sa stavili na vyhliadu na Popocatepetl. Aztecki bohovia nam boli tradicne nakloneni a videli sme az na vrchol. V mestecku Cholula sme spolocne so…
Skupina zaradila prepracovane Antropologicke muzeum v Mexiko City do svojho rebricka top muzei sveta. Dalo nam prehlad o kulturach, ktore tu posobili a po ktorych…
Vdaka mili moji Mexicania za pozdravy, tesim sa, ze ste stastne prileteli, pozdravujem - taktiez nonstop pracujucu domovsku kancelariu, sefov a kolegov vo svete.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
USA - západ
viac → -
-
India, Nepál