822 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (63)

Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Mexiko

Kam do Mexika

11

02:25

mar

2005

Mexiko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dik za pozdrav, potesil ma, je tu strasne fain, teplucko a vsetko je tu ine a zaujimave, svet je krasny a Mexico tiez.Sme tu dobra partia bozkava Vas Olga

Olga Fórum
Tichomorske vlny v Mexiku

09

17:56

mar

2005

Ahojte vsetcia doma aj inde vo svete, za celu skupinu Mexicanov vas zdravime od vln Ticheho oceanu. Vase pozdravy tiez samozrejme odovzdame. Mame momentalne bohaty…

Ako cestovať po Mexiku

07

22:55

mar

2005

Vcerajsi presun z Mexico City do Acapulca so zastavkou v Cholule sme vdaka nasmu LUXUSNEMU autobusu zvladli v pohode. Bubo neustale zlepsuje svoje sluby co sa prejavuje…

Najlepšie antropologické múzeum v Amerike

06

07:04

mar

2005

S potesenim hlasime, ze nasa mexicka skupina je komplet. Dnes sme spolocne obdivovali najlepsie antropologicke muzeum v Amerike, mnozstvo artefaktov z predkolumbovskej…

Dorazili sme do Taxca

05

11:27

mar

2005

dorazila skupina ktora vcera vyrazala z viedne do londyna az do mexika. Zajtra už lovíme prvé zážitky v krásnej dedinke Taxco  zapísanej na zozname Pueblo Mágico iba pár…

Aké je počasíčko

05

00:31

mar

2005

Doteraz som vzdy videl iba negativne dopady fenomenu El Nino. Tentokrat je to absolutne v pozitivnom zmenene pocasie, ci uz Ninom, zazrakom, alebo jednoducho stastim.…

Tamo Fórum
Huasca de Ocampo, Mexiko

03

17:36

mar

2005

Hlasime sa z ranneho Mexico City, plneho farieb, voni a typickeho stredoamerickeho ruchu. Let bol bezproblemovy, hotel ma spravne rezervacie, nas klimatizovany autobus…

Zuzka Fórum
Mobilna siet v Mexiku

06

05:20

feb

2005

Pozrite si aj www.telcel.com/gsm alebo http://www.telcel.com/gsm/international/roaming2.htm , tam je mapa aktualnejsia. Pokrytie je fakt super, skoro vsade, kam chodia…

Samy Fórum
Real del Monte, Mexiko

01

22:23

dec

2004

...este stihame posledne nakupy v Mexico City a o par hodin sadame do lietadla smerom domov, dufam, ze ste nam nechali trosku snehu :) Tu vyzera vianocna vyzdoba trochu…

Milan Fórum
Veľké zemetrasenie v Mexiku

22

16:53

nov

2004

Caute vsetci.. dopocul som sa, ze vraj je tu v Mexiku velke zemetrasenie, dakujem za info, lebo inak by som o nom nevedel, tu sa totiz nic nedeje :) Ale je aspon o com…

Milan Fórum
Oslavy výročia mexickej revolúcie

20

22:13

nov

2004

..dnes som zazil dokonca aj sprievod ako u nas na prveho maja, defile politikov, sportovcov, armady a podobne, ale najkrajsie boli aj tak tanecnice v miestnych krojoch.…

Milan Fórum
Víza do Mexika

19

04:58

nov

2004

Zdravim vsetkych po zopar neprijemnostiach s Lufthansou oneskoreny prilet do Frankfurtu a nestihacky s prelozenim mojej batoziny, ktora pride az zajtra) som sa uspesne…

Milan Fórum