822 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (66)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Palenque a vodopady Aqua Azul, vynahradili vsetky "hrozy" predminulej noci v autobuse. Co sa tyka Tamovej a Robovej diskusie, nase poznatky potvrdzuju ze postipani boli…
Ozyvaju sa obycajni ucastnici, ziadne vedenie. :-)) Skutocne sme doraazili tam kam pise Tamo, mame sa vsak podstatne lepsie ako by sa mohlo z jeho sprav zdat. Na rozdiel…
Najhorsi presun za nami (uff), pred nami Yucatan a belave karibske plaze. Od rana sa prieme s Robom ci je na komare lepsi autan alebo off! V La Vente chovaju aj…
V polovicke mojej cesty Mexikom mozem uprimne napisat ze splna moje ocakavania.Do sytosti si vychutnavam pyramidy a ruiny, ci zivot Mexica.Stale si vsak neviem zvyknut…
Napriek slubovanemu presunu rovinami Yucatanu sme zazili len same zakruty a polovica z nas aj skrucanie zaludka a criev. Ale inak bola cesta ok aj ten dvojhodinovy…
Byvame priamo v centre, hned pri pesej zone a dva bloky od namestia. Dnesny Monte Alban a hlavne nas uzasny miestny sprievodca - zapotecky indian, co ma dve vysoke skoly…
zdravime z Oaxacy, uz sme sa aklimatizovali na mexicke podnebie a intenzivne vychutnavame vsetky vone a chute Mexika. Uz sme ochutnali takmer vsetky miestne speciality,…
Konecne sme si vydychli, po super nabitom programe relaxujeme a slnime sa v Acapulcu. Vcera sme rozdrvili parket v najslavnejsom discoklube Paladium s sirokym vyhladom…
caute, vsetko v poriadku, uz mame za sebou nejake sutre, asi tisic schodov na pyramidy, momentalne sa slnime v acapulcu a tesime sa na dalsie tisice kilometrov. Ideme…
Caute vsetci, v kanci a okoli... Som v Mexicu aj ked normale sa o takomto case pripravujem na zajazd do Indie, ktory som zvykla sprevadzat...Tento rok mam tusim…
No neviem ako je to stym splnom, ale v Mexiku bol na 100Perc. vcera. Moju poslednu veceru som vcera stravila na plazi s vyhladom na vychadzajuci mesiac nad morom, takze…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -