24 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Albánsko (2)
Albánsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Albánsko
O Albansku sa hovori ako o krajine super vina a vinovice, ale mna zaujalo prave pivo. Tirana bola vysokej kvality a po turach padla super. Birra Tirana je pivovar so s…
Ahojte Albanci, spominam na super dni stravene v prekrasnych divokych horach ako aj na neuveritelnej albanskej plazi. pozdravujem a este raz velka vdaka skvelemu…
Albansko opat nesklamalo. Exotika v Europe. Dievcata v nasom zajazde sa do Albanska zamilovali a chceli sa tu vydat. To som im neodporucal lebo manzel dostava gulku a…
Albánci majú pôvod v starovekých Ilýroch a Trákoch. Vznikli miešaním starovekých balká…
Albansko je opat jedinecne. Exotika v Europe. Nami zdolane a pomenovane kopce, mili ludia, krasne Albanky, pitelne pivo, vyborna partia, co viac si mozeme priat?…
Tymto by som rad zacal diskusiu o tom, ako bolo krasne v Albansku, v krajine vecnych mercedesov, skveleho konaku, nedotknutych hor a srdecnych domacich. Dakujem…
Ak by Vás zaujímalo, ako sa mame v Albánsku, tak ďakujem za opýtanie, máme sa skvele. Krujë odkiaľ vás zdravíme je…
Albasko je strasne pekne. Chcem podakovat nasim sprievodcom boli vinikajuci. ako aj cele bubo. Ste uzasna najlepsia a jedina ck. Nezabudnem na tetus a ej muza. Bolo to…
hoci som po dovolenke zavalena robotou, neda mi nezapojit sa ako dalsia z albanskej patky (trinastky). Mozem potvrdit, bola to upne skvela dovolenka a vrelo ju odporucam…
Oooo albaaania)) pripajam sa ako tretia z 'nasej patky' )) albansko je to najuzasnejsie co som kedy prezila.. nevyrovnaju sa mu ani take destinacie ako su GB ani…
Vsetkym krasny den ! Aj ked tento dnesny urcite nebude taky skvely ako vsetky tie za posledny tyzden, ktory sme prezili v Albansku. V mene nasej pätky (ale som si…
Tak po prvy krat sa Vam hlasime na nase Forum aj tento rok z Albanska. Nocna strelba, prijemni ludia a momentalne albanska riviera. Mame sa fakt super. Ceska Karosa sa…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Island - polárna žiara
viac → -
Najkrajšia Čína - komfortné…
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Vietnam zo severu na juh