175 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Francúzsko (12)
Francúzsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Francúzsko
Taaaaak sme sa dlho neozvali ale zas len preto ze nemame cas...bicyklujeme sa po ostrovoch v atlantiku, kupeme sa, vozime sa na lodi, niektori trpime morskou chorobou..…
Ahoj Pauli,zdravime ta zo smolnika,piseme od marcela.mame sa dobre,dnes tu bola Inga.cez vikend by malo prsat.dufame,ze vam pocasie praje a ze si zajazd uzivaj naplno…
zdravime z bretonskeho vidieka, uz dva dni ho brazdime autobusom a bretonske lesy zas peso. boli sme na miestach kde este ziaden turisticky autobus nebol, za to vam…
Ahojte!! Prave sme si precitali Vas program cesty po Francuzsku a VELMI zavidime!! Uzasne. Ako sa Vam paci francuzsky vidiek? Na Pariz sa ani nepytame. Nenaprsalo Vam…
Presun do Francuzska prebehol, ako vzdy s Karolom a Ferkom bez problemov a v druznej nalade. Prestavku v Nice vsetci stravili pri mori, alebo v niektorom z notoricky zn…
Zajtra sme doma. Dnes sa nam az nechce verit, co vsetko sme za poslednych 18 dni zazili. Ked sa tak valame tot kusok od St.Tropez a myslime na cely zajazd od jeho…
Cau ziena, dufam cesta podla tvojich planov a mas kopu zazitkov. Tvojho Pissarra stale strazim, neboj... ale momentalne skor praktizujem - je suis sur territoire…
Dnes som sa velmi nevyspal, pocas noci ma budili prichadzajuce SMSky - ach jaj, casovy posun. Dakujem za vsetky blahozelania k meninam (ti prozretelnejsi pouzili email -…
Marecku, dufam ze si si aj teraz Thajsko uzil tak dobre ako s nami v nov/07 :-) ako tak citam, tak LA ma celkom talent na jazyky a nieco sa na neho ten minuly rok…
Dalsi karibsky ostrov, ktory je vsak rozdeleny medzi francuzov a holandanov, je to aj moja premiera v Holandsku. Zaspatych francuzov, vystriedali chrchlajuci holandania,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -