168 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Francúzsko (13)
Francúzsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Francúzsko
Francuzske volby su velkou svetovou temou tohto vikendu. Je krasne byt TAM- a pri extenzivnom cestovani sa to z casu na cas podari. Zadusna omsa za Matku Terezu, kusok…
Pozdrav z Le Gosier, prisli sme v noci; vsetko v poriadku, po Dominice su nase plany dost lenive; plaze, plaze, plaze! Karibik je Karibik:
Tito Francuzi to je otras. Namiesto A maju Q namiesto M maju ?, a zavinac maju tiez uplne inde nez cely svet. Clovek to tu musi vskutku milovat aby bol zaslepeny laskou.…
Ahojte Olinka a Palko, tak som stastne dorazila do Franc. a k Cajke to bolo dost jednoduche. Ja len ze som ok, s Marekom, Evkou, Tomi a Adkom som kazdy den v kontakte…
Po nocnom presune Rakuskom a Talianskom sa dnes kupeme na slnkom zaliatych plazach Nice. Sme zatial super partia, tak vsetci co ste neprisli, mozte lutovat :) dnes…
Hura, sme vsetci zivi a zdravi, zdolali sme 3006m vysoky vrchol Le Casque a ako bonus sa nepredstavitelne stalo skutocnostou, mali sme nad sebou uplne azurove nebo!!…
Prebojovali sme sa az do Pyreneji...umyli sme sa v Lourdach a potancovali v Pau...nahodou neprsalo...uvidime zajtra,planujeme pyrenejsky vystup...Vive la France
Ked sa nam uz skoro zdalo,ze bude pekne, zacalo opat prsat...petang v dazdi, aspon ze nas hreje konak, ktory sme vcera v Cognacu nakupili...dnes vyrazime na najvyssiu…
Zdravime vsetkych bubakov, ktori sa vyhrievaju niekde v teplych krajinach...aj ked vo francuzsku byva v auguste vacsinou prijemne a slnecno, na nas sa slniecko usmialo…
Presun zatial zvladame s usmevom na perach a ten nam nezmrzol ani po nocnej hrmavici-trieskavici. Bastu Azuroveho pobrezia - Nice - sme dobili za slnecneho pocasia a uz…
Ahoj konzulka.Verim ze aktivna dovolenka v Mexiku priniesla viacero pohladeni na dusi. Sona trosku smuti, ze nebola s Vami, ale uvazuju s Milkou o Skandinavii. Som…
z Francuzska zdravime maroska a maricku, co su teraz v Kiwi lande a zhanaju maorske naramky a ine cacky pod vianocny stromcek!:) tu vsetko v poriadku, auta uz nepalim,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -