91 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (4)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
6 metrov nad morom a približne 200 km od polárneho kruhu sa nachádza malá, ale významná dedinka Henningsvær. Patrí do s…
Prechádzame úzkymi cestami, ktoré ledva prejde náš autobus. Odrazu sa z borovicového lesíka vynorí voľné…
Malá dedinka Nærøyfjord leží pri fjorde, ničím sa nelíši od ostatných. Určite? Okrem toho, že odtiaľto vyplá…
Mám veľmi rád majáky. Majú svoje osobité čaro, nielen na fotenie, ale aj na pobyt. Jeden veľmi zaujímavý maják je…
Fjordy každoročne prilákajú tisícky turistov z celého sveta. Moldefjord je jedným z nich. Na jeho brehu leží malé, no v…
Množstvo vášnivých rybárov a cestovateľov chodí na rybačku do Škandinávie. Výnimkou nie sú ani Lofotsk…
Na zájazde po Nórsku – Nórsko Zlatý trojuholník sa stále utvrdzujeme, že Škandinávia je jedinečná v…
Ako sprievodca chodím po mnohých krajinách vybraných kontinentov. Afrika je úžasným miestom a určite doporučujem navšt…
Na Zanzibare končíme zájazd plný zážitkov zo safari a luxusu z lodží a hotelov po našej ceste. Je to vlastne po ôsmych…
Afriku si človek buď zamiluje alebo znenávidí hneď na prvú návštevu. Ja som si ju zamiloval. Vždy, keď som v Maasai Mara som vo svojom…
Afrika je úžasný kontinent; už mi chýba v týchto časoch. Preto chcem spomenúť práve jeden z najzaujímavejší…
Ľudia mi vravia, že som magnet na zvieratá. Keď sprevádzam BUBO na safari v Afrike, vždy vidíme veľa zvierat a veľa interakcií. To, že odfot…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -