396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (28)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Maroko je plné zážitkov a tie v BUBO mimoriadne radi hľadáme! Máme za sebou úžasné dní! po nádhern…
Zdolať najvyšší vrch Maroka môžete aj bez toho, aby ste boli horolezcom. Stačí trochu kondičky a podarí sa vám to. My v…
Casablanca nie je len najznámejšie miesto Maroka, ale aj miesto s obrovskou mešitou Hasana II. Veľké bolo moje prekvapenie, keď som sa včera…
Slnko zapadlo za horizont, živá hudba marockých chlapcov na pláži za kempom utíchla, osadenstvo tábora sa najedlo, po náročnom…
Cesta Európou na africký kontinent do Maroka je za nami, ešte stále sa vedú debaty o tom, či v španielskom Benidorme bola najv…
Skupinka, ktorá pred pár dňami opustila BA, aby spoznala všetky tváre Maroka ani včera ani dnes nevyzerala ako partia odhodlaných…
tak sme sa prave vratili z vnutrozemie. pozrlei sme kharakhorin so zaslou slavou dzingisschana, napodobnii jeho jazdu na divokych konikoch pri jazere ugi, najvacsia…
Tak sme konecne v mongolsku, a to prave v case ich najvacsieho sviatku - naadam festivalu. tesime sa ako si zastrielame z luku, zajazdime na konoch a mozno sa aj chytime…
Pozdravujeme sa tu z celeho sveta, vyzdvihujeme silne zazitky, dobre pocasie, chutne jedla, svetove maxima, ale teraz, ked na ceste domov mam o tejto skorej rannej…
Naposledy som pisal, ako nas pocas prehliadky v Kalkate stretli novinari. A naozaj, na druhy den rano sme sa ocitli vyfotografovani v novinach. Uzili sme si den ako…
...tak na uvod musim bohuzial dat za pravdu predpovediam ktore tvrdili, ze v Kalkate prsi... Ale chvalabohu. Vyhliadla si nas totiz lokalna televizia, ktorym sa zapacilo…
Dakujem Palovi Breierovi za predpoved pocasia v Kolkate, pozajtra sme tam (India - Velky okruh), dufam, ze to slnecno vydrzi. Zatial sa drzime v meste Sivovom, v…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-